Foto af tatoveringer

Foto af egetatovering

Her kan du se foto af egetatovering, Efter at have stiftet bekendtskab med eksempler på eksisterende tatoveringsdesign og deres variation, kan du danne ideen om din unikke og uforlignelige tatovering. Mere information her:

  • Betydningen af ​​egetatoveringen
  • SKETSER AF OAK TATTOO

Foto af egetatovering - originale tegninger af færdige tatoveringer

Foto af egetatovering – originale tegninger af færdige tatoveringer

Alt om muligheder for at tegne og en samling af fotos af egetræstatoveringer

Denne artikel vil fortælle dig om egens symbol i forskellige nationers kulturer, betydningen af ​​dette træ. Det vil også være muligt at finde ud af, hvem der er egnet til en tatovering med denne plante, og hvad bestemte dele af træet betyder..

I dag er tatoveringskunst blevet meget populær. Langt de fleste tegninger, som mennesker lægger på deres kroppe, giver mening. Egetatoveringen har også en betydning. Dette træ har ikke mistet sin popularitet selv nu, og mange mennesker laver tatoveringer med sit image. Det bærer en ekstremt positiv ladning. Det er også værd at bemærke, at eg er et hantræ..

Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №125 - tatovering træ eg tegning - Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №005 - tatovering træ eg tegning - Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №006 - tatovering træ eg tegning -

Eg i forskellige kulturer

  • I det antikke Grækenland blev frugterne af den mægtige eg betragtet som et symbol på held og lykke i jagten. Agern var konstant til stede i billederne af Artemis. Planten symboliserede også visdom, familiens adel, levetid og mod..
  • I romersk kultur blev egekranse brugt til bryllupper. Træet blev identificeret med styrke og kraft og var dedikeret til hovedguddommen i panteonet – Jupiter.
  • Egen blev også noteret i kelternes kultur. Dette folk gjorde ham til et symbol på evigt liv, udødelighed, frugtbarhed og udholdenhed. Derudover bragte egetræet sejr, endeløs åndelig energi, held og lykke og succes..
  • Slaverne ærede og respekterede træet. Egen var et symbol på magt og styrke, den var forbundet med guden Perun. Egeblade blev brugt som beskyttelse mod onde ånder. Dette træ blev især æret og betragtet som det vigtigste blandt resten..
  • I oldtiden satte gallerne symbolet på verdensaksen ind i egetræet. Denne symbolik blev vedtaget af Frankrig under revolutionen. Så var denne plante et symbol på frihed, kampen for retfærdighed, håb om det bedste..

Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №017 - tatovering træ eg tegning - Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №019 - tatovering træ eg tegning - Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №020 - tatovering træ eg tegning -

Eg tatoveringssymbol

Eg er en kraftfuld plante, der har en fantastisk levetid; nogle af dens repræsentanter lever i mere end tusind år. Det er ikke overraskende, at træet for næsten alle mennesker er et symbol på langt liv, frugtbarhed og udødelighed. Hans billede vil fortælle om ejeren, at han er engageret i sin indre verden, stræber efter præstationer og opnår alle målene. En tatovering med et sådant billede vil også vise, at en person er en alsidig personlighed, der forbedrer sine færdigheder på forskellige områder af livet..

Betydningen af ​​egetræets forskellige dele

Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №029 - tatovering træ eg tegning - Foto af en tatoveringstræ egtegning 20.10.2018 №041 - tatoveringstræ egetegning - Foto af en tatovering træ egetræ tegning 20.10.2018 №042 - tatovering træ eg tegning -

Hvad er meningen med billedet af en eg som helhed er forståeligt, men det skal huskes på, at dets individuelle dele vil have deres egen betydning. En tatovering med egetræsblade og rødder vil ikke have den samme betydning. Bladene vil indikere en aktiv, energisk karakter af en person, der har store ambitioner og planer for fremtiden. Egrødder vil vise, at en person har en roligere karakter, foretrækker ensomhed og lægger stor vægt på selvudvikling. Billedet af en egestamme symboliserer en stærk, ubøjelig karakter ved siden af ​​sådan en person, du har lyst til bag en stenmur. En sådan person vil altid finde en vej ud af eventuelle vanskeligheder..

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at en egetatovering er mere velegnet til mænd med stærk viljestyrke og samme karakter. Men egetatoveringen er også velegnet til piger, fordi den er et symbol på frugtbarhed. Billedet af en eg på kroppen vil vise karakteren af ​​en person og muligvis give ham de funktioner, der manglede.

Foto af en egetatovering – eksempler på tegning fra 21/10/2018

Se videoen:

 Forberedt af: caelestis_cerva (Bunina Anastasia Alekseevna)