Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​timeglas -tatoveringen

Timeglasset er ret almindeligt som en tatovering. En sådan tegning er velegnet til både en fyr og en pige og timeglas tatovering betydning, kan være meget forskellige. Denne tatovering udføres på forskellige dele af kroppen. En del af dets placering på kroppen afhænger af dens størrelse. Timeglas er afbildet i forskellige stilarter og kompositioner.

  • Foto af timeglas tatovering
  • Timeglas tatoveringsskitser

Inden for rammerne af realisme, i en sådan tatovering, lægges der vægt på klare detaljer. Hvert sandkorn tegnes, og tatoveringen kan ligne et fotografi. Ofte afbildet i sort og hvid. Hvis vi taler om den gamle skolestil, er der i dette tilfælde vægt på den overordnede sammensætning, timeglasset er afbildet i en forenklet form og suppleret med andre elementer, såsom roser, hjerter eller vinger. De ledsages ofte af inskriptioner. Kan blive afbildet på en slags baggrund.

Alt om betydningen af ​​timeglas -tatoveringen

Timeglasset i tatoveringen har sin egen særlige betydning..

Hvad betyder en timeglas -tatovering??

I bredeste forstand er timeglasset ligesom alle andre forbundet med tiden og dens forløb. Timeglas kan symbolisere forgængelighed, midlertidighed, forandring af alt væsen. De kan også betyde hele verdens og naturens cykliske natur, for eksempel liv og død, begyndelse og slutning og så videre. Værdien kan variere afhængigt af de medfølgende elementer. For eksempel kan et timeglas med vinger betyde tidens forgængelighed og værens forfald, en sammensætning med et hjerte kan betyde tabt kærlighed osv. En sådan tatovering kan også betyde en vis balance og harmoni. I dette tilfælde kan det sige, at en person lever i overensstemmelse med universets love og er i harmoni med naturens kræfter. Et sådant billede kan også betyde ønsket om et afbalanceret, fri for ekstremer, harmonisk liv..

Generelt kan vi sige, at timeglasset minder ejeren om sådan en tatovering, at alt omkring er midlertidigt, sådan en tatovering indikerer, at intet varer evigt.

Du kan se:

TATTOO SKETCHER TIMGLASSE

FOTO TATTOO TIMGLASSE