Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​tatoveringen “Khokhloma”

Her vil vi analysere betydningen af ​​tatoveringen “khokhloma”, lad os tale om mulighederne for tatoveringsdesign, deres betydning og historie. Som en del af vores katalog, som en tilføjelse, foreslår vi at se på grundlaget for din fremtidige tatovering:

  • Foto af tatovering “khokhloma”
  • Skitser af Khokhloma -tatoveringen

Betydningen af ​​tatoveringen

Betydningen af ​​tatoveringen “khokhloma” – fotos af vellykkede tatoveringer – tegninger

Interessant om betydningen af ​​tatoveringen “Khokhloma”

Khokhloma -maleri er en kunst, der dukkede op i det 17. århundrede i Nizhny Novgorod. Den har tre hovedfarver: sort, rød, guld..

  • Sort er et symbol på Jorden, som giver mennesker høst og frugtbarhed.
  • Rød – et symbol på varme og ild, har egenskaberne af en talisman.
  • Guld er et symbol på rigdom. Ud over disse farver kan andre farver bruges i Khokhloma -maleri, for eksempel grønt.

I Khokhloma -maleriet tages der ikke kun hensyn til farve, men selve elementerne i billedet har en dyb betydning. For eksempel betyder gyldne blomster oplysning, viden og belysning; rønknopper er personificeringen af ​​kvindelig skønhed og ungdom; ildfuglen symboliserer liv, levetid, dens gentagelse og udødelighed.

På grund af sin lysstyrke og oprindeligt russiske principper begyndte denne type maleri ikke kun at blive brugt til at male retter, men også til at dekorere kroppen..

Fotoeksempler:

TATTOO OF KHOKHLOM №133 - en interessant version af mønsteret, som med succes kan bruges til ændring og anvendelse som en tatovering af Khokhloma på benetTATTOO KHOKHLOM №872 - en interessant version af billedet, der med succes kan bruges til revision og applikation som en tatovering af Khokhloma på bagsidenTATTOO OF KHOKHLOM №692 - en unik version af mønsteret, der godt kan bruges til ændring og anvendelse som en tatovering af KhokhlomaKhokhloma TATTOO №683 - en værdig version af billedet, som godt kan bruges til at transformere og anvende som en Khokhloma -tatoveringKhokhloma TATTOO nr. 50 - en interessant version af mønsteret, der godt kan bruges til at transformere og anvende som en Khokhloma -tatoveringKHOKHLOM TATTOO # 880 er en sej version af billedet, der let kan bruges til revision og anvendelse som en Khokhloma -tatoveringKHOKHLOM TATTOO №755 - en eksklusiv version af mønsteret, der med succes kan bruges til at transformere og anvende som en Khokhloma -tatovering på lændenKhokhloma TATTOO №949 - en eksklusiv version af mønsteret, der med succes kan bruges til behandling og anvendelse som en Khokhloma -tatovering på benetKHOKHLOM TATTOO nr. 154 - en eksklusiv version af mønsteret, der let kan bruges til at transformere og anvende et mønster som en Khokhloma -tatoveringKhokhloma TATTOO nr. 71 er en interessant version af mønsteret, der let kan bruges til behandling og påføring som en Khokhloma -tatovering på benetKhokhloma TATTOO №187 - en unik version af mønsteret, der let kan bruges til at transformere og anvende som en tatovering Khokhloma -skabelon

Betydningen af ​​en tatovering

Betydningen af ​​Khokhloma -tatoveringen svarer til egenskaberne ved de farver og mønstre, der bruges i Khokhloma -maleriet. Sort farve i en tatovering betyder uendelighed, evighed, og rødt er ønsket om magt. Hvis der er meget guldfarve, symboliserer dette rigdom og et ubekymret liv, da ejeren af ​​tatoveringen ser meget lys; grøn er enkelheden og ønsket om en person til at være ét med naturen og menneskene omkring ham.

Historien er ikke begrænset, så du kan bruge en række designs som blomster, fugle, bær, dyr, blade og alle mulige andre billeder, der kommer til at tænke på. De formidler nøjagtig den samme betydning, som når de blev brugt i Khokhloma -maleri. Nogle af dem er allerede blevet nævnt ovenfor, for at finde ud af betydningen af ​​resten er det nok bare at vende sig til Khokhlomas historie..

Hovedbetingelsen for påføring af en tatovering er lysstyrken og righeden af ​​de anvendte malinger. Hvis tegningen som følge heraf viser sig at være bleg, vil dette ødelægge tatoveringen, gøre den grim, da Khokhloma er berømt for sin rigdom af farver, og i dens fravær vil det bare være et mønster, der ikke har noget at gøre med Khokhloma maleri.

Tattoo størrelse

Når du stopper dit valg på en Khokhloma -tatovering, skal du være opmærksom på størrelsen, for for at formidle en mere præcis betydning af det opfattede mønster og for at tegningen virkelig er et Khokhloma -maleri, skal den være omfangsrig. At gøre det lille er upraktisk, fordi hele meningen og den oprindelige idé er tabt. Dette bliver til et almindeligt mønster, der består af lyse farver og vævning af andre elementer i mønsteret..

Ansøgningssted

Anvendelsesstedet skal vælges ud fra tatoveringens størrelse, og da Khokhloma-maleriet er en tredimensionel tegning, skal stedet være sådan, at mesteren har mulighed for at “vende”, for eksempel skulder, arm , hofte, ryg, ben.

Se videoen:

Tatoveringen er meget vanskelig at udføre, derfor kræver denne type maleri visse færdigheder, når du udfører en tegning, og du bør nøje overveje valget af mesteren. Det tilrådes, at han er en professionel inden for anvendelse af en Khokhloma -tatovering, da mangel på erfaring og viden om maleriet kan påvirke lysstyrken og mætningen af ​​det valgte mønster negativt..

Forberedt af: natashamodina (Modina Natalia Alexandrovna)