Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​tatoveringen “etnisk”

Her lærer du alt om betydningen af ​​tatoveringen “etnisk”, muligheder for retninger og stilarter, tegninger, deres betydning, historie og fortolkning. Flere eksempler her:

  • Foto af tatovering “etnisk”
  • Skitser af tatoveringer “etnisk”

Betydningen af ​​etniske tatoveringer - originale eksempler på tatoveringsdesign på billedet

Betydningen af ​​etniske tatoveringer – originale eksempler på tatoveringsdesign på billedet

Betydningen af ​​tatoveringen “etnisk” – alt det vigtigste

Hele smagen af ​​national folklore kommer klart til udtryk i den etniske tatoveringskunst, herunder folkesymboler. Håndværket med kropsmaleri skal opdeles i stilarter:

  • Japansk
  • Slavisk
  • Skytisk (bestial)
  • Polynesisk
  • Celtic

Japansk stil.

Besiddelse af kropsdesign vakte menneskehedens interesse og tiltrak med sin komplekse, mystiske stil og måden at betegne dens ejendommelighed og individualitet. Japansk ornament adskiller sig fra resten med sine rige blomsterornamenter og store farver. Mønstrene understregede japanernes kærlighed til blomsterverdenen. I den japanske tatoveringskunst genskabes billeder af mytiske og virkelige skabninger – drager, karper, slanger, tigre.

Kompositioner med et marint tema er på mode. I en marin genre understregede mestrene skønheden og nåde i menneskekroppen. Tegn i folkemytologi betragtes også som et populært emne for bærbare kompositioner. Portrætgenren bruges af japanske mestre. Tegningen påføres skråt og får navnet “Ukiyo-e”.

Ved påføring af billedet på huden fulgte etablerede regler, såsom asymmetri. Konturerne på kunstværket havde tynde linjer og skulle være lysere end basistatoveringspaletten. Hulrummene mellem dets elementer er fyldt med mønstre..

Japanerne var berømte for deres opfindelse af bevægelige kropsbilleder og anvendte dem på veldefinerede muskelprojektioner. Tegningens plot i denne retning var kampe mellem sumobrydere eller samuraier. En nyhed inden for tatovering – håndværk tiltrak opmærksomhed og glædede udlændinge.

Slavisk stil.

Arkæologer gemmer ikke hemmelige oplysninger fra os om vores forfædres hobbyer i at dekorere deres egen krop med symboler og originale mønstre. Slaverne skildrede frugtbarhedssymboler i form af geometriske former, forskellige kryds, prikker, kommaer og indviklede spiraler. Senere blev nye symboler for religion og symboler for den katolske kirke introduceret i kulturen af ​​kropsmaleri..

Kroppen af ​​slaviske kvinder var dekoreret med kors og yndefulde tynde linjer, blomsterarrangementer med kviste af planter og løv. Mænd afbildet på deres kroppe symboler på kroner og hjerter. Personlige initialer understregede deres oprindelse og rang.

I den gamle slaviske tatoveringskunst er de slaviske og skytiske stilarter dygtigt sammenflettet. Folk foretrækker slavisk folklore – eventyr, sagn, sange. Elementer af værker af berømte, russiske kunstnere og elementer af folkekunst – khokhloma, gzhel.

Foto af etnisk tatovering tegning 09.10.2018 №117 - etnisk tatovering -

Skytisk stil (dyr)

Skytierne er stammer af nomader, der levede i oldtiden på vores lands område. De introducerede billeder af dyr i deres kultur – ulve, ræve, hjorte, heste. Af denne grund blev den skytiske stil kaldet dyrestilen. Der blev også givet præference for skildringen af ​​fugle – griffiner, storke, ørne, krager. Et populært symbol var kamgribben med horn. At skildre dyr og fugle på deres egen hud var ikke tilfældigt, da folkene var nomadiske og ofte var i krig med hinanden om territorier. Styrke, mod, mod og ære var tilbedelser af dem. At være sejrere er skyternes hovedstræben.

Denne stil er berømt for billederne af dyr, bølger, kors og hakekors, i midten af ​​hvilke der var ornamenter af blomster og blade. Små elementer placeret inde i store tegninger fungerer som hoveddelene i tegningen..

Eksempler på etniske tatoveringsdesigner:

Polynesisk stil

I deres arbejde foretrak de gamle folk at tilføje elementer af nationale mønstre og blande dem med enkle tegninger. Den grundlæggende del af tegningen består af bølgende kurver og linjer. Hovedreglerne i den polynesiske stil, anvendelsen af ​​kropsmønsteret, var linjernes konvergens og divergens, idet man observerede linjernes komplette symmetri. Mænd sætter mærker på deres hud for at angive deres status og betydning i samfundet.

Det var svært for europæiske borgere at blive ejer af et polynesisk ornament på deres kroppe, men tatoveringer vakte opmærksomhed og vakte deres interesse. Efter at have vist snilde, solgte stammelederne til udlændinge de tatoverede hoveder på deres medstammer, der blev dræbt af dem..

Foto af etnisk tatovering tegning 09.10.2018 №175 - etnisk tatovering -

Keltisk stil

Kelterne betragtes som et voldeligt og krigisk folk. Monokromatiske tatoveringer er iboende i deres stil. Billedet var domineret af sort, sjældent suppleret med grønt. At give ornamentet farvernes lysstyrke var ikke populær for kelterne. Keltisk ornament var komplekst og forenede mennesker med dyr på ét billede. Kontinuerlige linjer, der ikke har nogen begyndelse og slutning, symboliserer kelternes tætte forbindelse med naturen og symboliserer deres tilbedelse af højere magter og universet. For eksempel kan deres verdensberømte keltiske kors betyde håb, ære, hukommelse, tro på Gud..

Forsigtigt! Blandt nationalistiske grupper bærer det keltiske kors tegn på dominans af den hvide race over andre racer. På grund af en sådan tatovering kan du komme i en ubehagelig situation..

Se videoen:

Forberedt af: larisaez (Larissa)