Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​soltatoveringen

I materialet vil vi prøve at finde ud af hvilken sol tatovering betydning, hvad er meningen med tatoveringer med et sådant mønster, og hvad er historien om dette mønster inden for tatoveringskunst. Hvis du allerede har besluttet betydningen og vælger en tegning til en tatovering med solen, vil det være nyttigt for dig at gøre dig bekendt med følgende sider i vores tatoveringsportal:

  • Foto af færdige tatoveringer med solen
  • Skitser til soltatoveringer

Hvad er soltatoveringens betydning, historie og betydning

Betydningen af ​​soltatoveringen - eksempelfoto

Betydningen af ​​soltatoveringen – eksempelfoto

Lige siden det øjeblik, mennesket har lært religion som sådan, symboliserede solen livet. Takket være solen troede de gamle mennesker, alt lever på jorden, fra fugle til blade på træer. Og de satte pris på hver dag, når en ildkugle stiger og varmer med sine stråler. Der var mange klippemalerier, der skildrede en brændende cirkel over alt levende, mange figurer og figurer. Over tid, før islams, kristendommens og jødedommens fremkomst, blev Solen æret i alle hedenske kulter..

Hakekorset, før det viste sig på Nazitysklands flag, symboliserede solen i alle kulturer, var udbredt i hele verden. På mange mønter, i detaljerne i tøj, blev et hagekors sporet. Som ethvert billede havde hakekorset tusindvis af sorter, fra det kendte for os, som blev nazisternes symboler, til det slaviske symboliserede solguden – Khors. Det ligner lidt den egyptiske Ra, fordi de begge blev afbildet ridende på en gylden og skinnende vogn..

I Rusland var solen et symbol på visdom og magt. Hvad er et kælenavn for prins Vladimir den Store – Clear Solnyshko, Red Solnyshko. Det er ikke overraskende, at han fik så tilnavnet – en af ​​de største og klogeste militære ledere, døberen i hele Rusland, gennemførte mange reformer, herunder militæret. Og hans søn, Yaroslav den vise, fortjener også respekt – han udgav “Ruska Pravda”, med ham for første gang var der en retssag over de skyldige.

betydningen af ​​soltatoveringen er et klart eksempel på billedet sol og symboler tatovering - stor tatovering i fuld ryg til mand soltatovering mellem skulderbladene på en smuk ung pige - selfiefoto i spejlet

sol tatovering på smuk blondine side sol tatovering på bagsiden halvdel - aztec mønstre sort soltatovering på skulderen af ​​en sød asiatisk pige

Japan skiller sig ud på et passende tidspunkt. Dette lands flag symboliserer solen. Og indtil slutningen af ​​Anden Verdenskrig skildrede flaget solen mere levende – en rød cirkel og røde striber, der symboliserer stråler. Ikke underligt, at dette land kaldes “den stigende sols land”.

Hvad betyder solen i en tatovering?

Når vi taler om tatoveringer i form af solen, kan det bemærkes, at det ifølge skik symboliserer livets fortsættelse, livligt lys – hovedbetydningen af ​​soltatoveringen. Og der er mange stilarter til at tegne dette symbol. Betydningen af ​​den keltiske soltatovering betød evighed, der kombinerede jord og himmel. Kelterne fremstillede ham som et knust reb, der skildrer liv og flammer omkring dette liv. Det keltiske kors er netop afbildet på baggrund af en sådan cirkel..

Der er tatoveringer på fanger i form af en solopgang. En sådan tatovering symboliserer fangens ønske om at blive løsladt, samt autoritet blandt andre. Og dem, som skæbnen har reddet fra fængsel, den stigende sol på kroppen tolkes som håb om en lys fremtid og held og lykke på livets vej..

Normalt symboliserer soltatoveringen visdom og ren sjæl hos en person, positive følelser og munterhed. Det menes også at bringe ejeren held og lykke. Slår som en uafhængig tatovering, og på baggrund af mere global, med andre elementer. For eksempel kan du putte en hedensk guddom på din skulder, den samme egyptiske Ra eller en gammel mand, et symbol på visdom, på baggrund af flammer.

De mest interessante tatoveringer er af denne art – solen kombineret med måneden. Betydningen har været kendt siden oldtiden – polynesierne mente, at mødet mellem to armaturer, dag og nat, er et symbol på styrke, at det umulige er muligt.

Betydningen af ​​soltatoveringen - eksempelfotoBetydningen af ​​soltatoveringen – eksempelfotohvad betyder solen i en tatovering på kroppenhvad betyder solen i en tatovering på kroppensort soltatovering på skulderen af ​​en sød asiatisk pigesort soltatovering på skulderen af ​​en sød asiatisk pigesol sort tatovering på skulderen til fyrsol sort tatovering på skulderen til fyrsol tatovering på smuk blondine sidesol tatovering på smuk blondine sidesoltatovering med bogstaver i midtensoltatovering med bogstaver i midtensol tatovering med buddha ansigtsol tatovering med buddha ansigtsol stikker tungen tatovering - Maori stil på skulderen til mandsol stikker tungen tatovering – Maori stil på skulderen til mandsol tatovering på bagsiden halvdel - aztec mønstresol tatovering på bagsiden halvdel – aztec mønstresol tatovering på skulderen til pigesol tatovering på skulderen til pigesoltatovering på venstre skulderblad af en ung fyrsoltatovering på venstre skulderblad af en ung fyrsoltatovering på hele ryggen og skelettersoltatovering på hele ryggen og skelettersol tatovering på låret + Maori folkemønstresol tatovering på låret + Maori folkemønstresoltatovering mellem skulderbladene på en smuk ung pige - selfiefoto i spejletsoltatovering mellem skulderbladene på en smuk ung pige – selfiefoto i spejletsol og symboler tatovering - stor tatovering i fuld ryg til mandsol og symboler tatovering – stor tatovering i fuld ryg til mandsol og måne tatoveringsol og måne tatoveringsol og måne tatovering på pigens baghalssol og måne tatovering på pigens baghalssol tatovering på kroppensol tatovering på kroppensol kys månen tatoveringsol kys månen tatoveringsol tatovering - med dæmon ansigt - flammende og skræmmende tegningsoltatovering – med dæmonansigt – flammende og skræmmende tegning

Det menes også, at enhver tatovering, der symboliserer solen, vil være en meget stærk talisman i en persons liv. Solen bringer os trods alt lys, er et symbol på fødslen af ​​et nyt liv og bærer kun positiv energi. Derudover ser det ud på enhver del af kroppen – ben, arme, ribben, bryst og endda ryg. Derfor vil en person, der vælger Sun -tatoveringen som et symbol og en amulet, helt sikkert skille sig ud og vil aldrig fortryde sin tegning under huden..

Du kan se:

SKETSER TIL TATTOO SOL

FOTO TATTOO MED SOL