Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​Possum -tatoveringen

I dette materiale kan du finde ud af om betydningen af ​​Opossum -tatoveringen, du kan stifte bekendtskab med funktionerne i dette usædvanlige tatoveringsdesign, lære interessante fakta om tatoveringens historie, betydning og fortolkning, se fotoeksempler på interessante Opossum -tatoveringsdesigner . Yderligere om dette emne på vores websted:

 • Skitser af opossum tatovering
 • Foto af Possum tatovering

Betydningen af ​​Possum -tatoveringen - oplysninger om betydningen og funktionerne - tatoveringstegninger

Betydningen af ​​Opossum -tatoveringen: fortolkning, betydning og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Opossum er ikke bare et usædvanligt pungdyr, der er af interesse for et stort antal forskere rundt om i verden, det er en populær karakter, der blev berømt i alle hjørner af planeten takket være tegneserien “Ice Age”, hvor to rastløse Opossums var “gennemblødte til fulde”..

Efter at have vist sig i tegneserien blev et rovdyr fra pattedyr med et dårligt temperament så populært, at det fandt sin afspejling i en tatovering, især blandt de mennesker, der forbinder sig med dette væsen og dets disposition..

Fotoeksempel på Possum tatovering tegning 18.11.2020 №138 -Opossum tatovering-

Interessant om Opossum generelt og tatoveringer i særdeleshed

En interessant kendsgerning vil være det faktum, at Opossum er en af ​​de ældste skabninger på planeten, som praktisk talt ikke har ændret sit udseende til denne dag. Tilfældet, hvor naturen i første omgang gjorde et godt stykke arbejde og ikke behøvede at “afslutte” i processen.

For første gang i Europa blev dette dyr først klassificeret og beskrevet i 1770, tilskrevet pungdyrrotter og blev i brede kredse kaldt “den nye verdens nysgerrighed”.

Den tids videnskab var ikke så veludviklet som den er nu, og forskere på den tid overvejede seriøst versionen, at Opossum -unger ikke fødes, men udvikler sig på moderens brystvorter som plantefrugter, der spirer senere ud efter “modning” . Naturligvis – sådan er det ikke i virkeligheden.

Fotoeksempel på en tatovering Opossum 18.11.2020 №135 -Opossum tatovering-

Vincente Pinzona overrakte Opossum som en gave til kongen af ​​Spanien Ferdinand, der simpelthen blev modløs af dyret, der bar sit afkom i en pose og kaldte ham “en utrolig mor”.

I dag er possum udbredt og behagelig i USA, Virginia. I 2010 optrådte et af Opossums i området ved navn Hydley på et tv -show og opnåede utrolig popularitet og angiveligt forudsagde de nominerede til 2011 -Oscar..

Geografer, biologer og evolutionister kan den dag i dag ikke blive enige om Opossums oprindelse og historie, fordi skabningen har et stort antal funktioner, der er svære at forklare.

I øjeblikket klarer det sig godt i vivo godt i Syd- og Nordamerika..

Fotoeksempel på Possum tatovering 18.11.2020 №133 -Opossum tatovering-

Opossum -symbolets betydning, fortolkning, symbolik og indflydelse på en person

Hvis vi tager hensyn til karisma og usædvanlighed i billedet af Possum, så hvis der er tro på tatoveringsmønsterets indflydelse på en person, ejeren af ​​et sådant symbol (totem) på kroppen i form af en tatovering kan ændre sig radikalt, fordi:

 • Imponerende og svagtsindede mennesker under beskyttelse af et kraftfuldt totem kan komme ud af andres indflydelse og blive modigere
 • Et karismatisk symbol kan hjælpe med at håndtere dine egne følelser, som giver dig mulighed for at komme ud af konflikten som en vinder, selv uden kamp.
 • Ved at følge principperne i Opossum kan ejeren lære at forsvare sig uden gengældelse og bruge visdom, der ikke anser et tilbagetog, hvilket bringer et positivt resultat, som et nederlag.
 • Opossums snedighed og excentricitet kan lære og gøre ejeren mere fleksibel og strategisk kompetent
 • Ejeren af ​​Opossum tatoveringsdesign kan lære at prioritere korrekt ved at fokusere på at udvikle deres største styrker – omend ikke de mest populære.
 • Måske, efter at have påført en tatovering med Opossum, vil ejeren begynde at føle farens tilgang, som den “lille rovdyr” selv
 • Når du ser på din Opossum -tatovering, vil du højst sandsynligt endelig kunne opgive at komme med undskyldninger til andre og tage ansvar for alt, hvad der sker.

Fotoeksempel på Possum tatovering tegning 18.11.2020 №131 -Opossum tatovering-

Hvis du oprigtigt tror på kraften i dit totem og din amulet med Opossum, vil han helt sikkert blive din pålidelige beskytter og hjælper..

Betydningen, fortolkningen og den mulige betydning af Opossum -tatoveringsdesignet til mænd

Efter at have set en tatovering med en Possum på en mand, kan vi sandsynligvis konkludere, at ejeren af ​​en sådan tatovering er en person, der ikke uden grund er sikker på sig selv.

Så sikker på sig selv, at han lærte at stole på sine følelser og intuition, som, hvis den bruges korrekt, giver dig mulighed for at analysere den aktuelle situation og vælge den mest acceptable strategi for at opnå en positiv beslutning.

Fotoeksempel på en tegning af en tatovering Opossum 18-11-2020 №128 -Opossum tatovering-

Når man ser mænd med Opossum -tatoveringen, ville det være logisk at komme til den konklusion, at han følgende kvaliteter er iboende:

 • Talenter fra en god diplomat
 • Udholdenhed, der giver dig mulighed for ikke at spørge dig selv til den bitre ende
 • Misundelsesværdigt analytisk sind
 • Evne til at nå et fastlagt mål med minimale udgifter til kræfter og ressourcer
 • Serendipity grænsende til ulykke
 • Talentet hos en lys skuespiller og dygtig skuespiller

Fotoeksempel på Possum tatovering 18.11.2020 №125 -Opossum tatovering-

Manden, der sammenligner sig selv med Opossum, er en mand, der gentagne gange har testet sin intuition og instinkter og opnået svære sejre. En mand, der tror på hans instinkter og bruger dem taktisk.

En sådan person vil tillade sin modstander at føle smagen af ​​sejr, få ham til at slappe af og derefter uventet vende situationen til hans fordel og efterlade ham “med en næse”.

Det ville være logisk at antage, at ejeren af ​​et sådant arsenal vil være en økonomisk sikker person og muligvis uhøfligt rig..

Fotoeksempel på en tegning af en tatovering Opossum 18.11.2020 №123 -Opossum tattoo-

Hvad siger en kvindelig tatovering med en “rovdyr” i form af en Possum, og hvad kan betyde??

En dame med en sådan tatovering vil være meget mere interessant, end du kan forestille dig..

Hvis du sammenligner hende med Opossum, kan du være meget varmere med hende, end du kunne forestille dig..

En kvinde med en sådan tatovering ved ikke kun, hvordan man opnår sejr, hun vil ikke give op selv i tilfælde af et ubetinget tab, men snarere gnaver hendes vej til at trække sig tilbage for at ramme, hvor du ikke forventer.

Fotoeksempel på Possum tatovering tegning 18.11.2020 №121 -Opossum tatovering-

Ejeren af ​​Opossum -tatoveringen kan beskrives som:

 • En pige, der har misundelsesværdige instinkter, som ved, hvordan man bruger dem
 • En person, der kan skjule sit temperament og om nødvendigt udholde problemer med at nå sine mål
 • En repræsentant for det fair køn med et misundelsesværdigt niveau af intelligens
 • En frihedselskende og selvstændig pige
 • Justering (uanset hvor grim det lyder, er det ekstremt nyttigt)
 • En mand med snedighed på niveau 80, der grænser op til snedighed
 • En pige med temperament og legesyge, som mange drømmer om og “få” vil kunne klare

Fotoeksempel på Possum tatovering tegning 18.11.2020 №120 -Opossum tatovering-

Jeg ville se nærmere på pigen med Opossum -tatoveringen, fordi ejeren af ​​et sådant billede kan blive en bedre mor, en uafhængig og succesrig iværksætter, en fantastisk elsker og muligvis en “kompromisløs, ivrig tæve”.

Under alle omstændigheder vælger du ikke, men Hun!

Fotoeksempler på mandlige og kvindelige tatoveringer med Opossum fra 18.11.2020 (140 billeder)

Teksten er forfatterens mening, hævder ikke at være den ultimative sandhed.