Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​kobra -tatoveringen

Betydningen af ​​kobra -tatoveringen for alle, der tænker på sådan en tatovering. I materialet vil vi analysere tegningens historie og de mulige muligheder for betydningen af ​​kobra -tatoveringen. Vi vil også tilbyde dig til anmeldelse:

  • Billeder cobra tatovering
  • Skitser til kobra -tatovering

Hvad er kobra -tatoveringens betydning, historie og betydning i dag

Betydningen af ​​en kobra -tatovering - færdige fotos

I mange kulturer er kobraen æret som den mest hellige og farlige giftige slange. Det menes, at kobraen personificerer følgende kvaliteter: visdom og genfødsel, fare og ondskab, magt, frugtbarhed og fri seksualitet..

I det gamle Egypten blev kobraen betragtet som et helligt dyr, der vogtede freden for de afdøde faraoer. Bevis på dette er kobraen, der blev fundet under udgravningen af ​​Tutankhamons grav, som tjente som et symbol på beskyttelsen af ​​den store hersker. Også den ikke mindre berømte dronning Cleopatra brugte deres gift til at dræbe og helbrede, fordi den både har dødelige for mennesker og helbredende egenskaber. Den mest skræmmende og farlige af alle typer cobraer – kongekobraen, har altid været afbildet på faraoernes kroner. Derudover blev hun forbundet med solguden Ra selv, i form af hans altseende og altid brændende øje. Mennesker fra den tid behandlede hende altid med frygt, fordi de mente, at hun var i stand til at tage og bevare liv, hvilket tilsyneladende var forårsaget af hendes toks egenskaber. Hun blev også afbildet på murene i templer og grave som et symbol på tegn og magt, hvilket igen beviser den respekt, som kobraen blev behandlet med i det gamle Egypten..

I Indien blev kobraen i umindelige tider også betragtet som et helligt dyr, hvor den symboliserer suveræn magt. I indisk mytologi er der endda en magisk kobra -guddom – Naga, der bevogtede utallige skatte i et gammelt tempel. Da disse slanger er en glimrende udryddelse af gnavere, betragtes det i Indien som et godt tegn at se en kobra tæt på. I buddhismen, som i det gamle Egypten, æres denne slange som værge og beskytter. Der er en myte, der beskriver en kobra, der beskyttede den sovende Buddha mod den lyse sol med sin hætte. I kulturen i Cambodja kendes den syvhovedede kobra, der er identificeret med regnbuen, som et symbol på foreningen af ​​jord og himmel..

Hvad betyder en kobra -tatovering??

Kobraen på tatoveringen er ofte afbildet i lyse farver, med emhætten oppe, udstråler fare og hensynsløshed, klar til at grave sine giftige hugtænder ned i offeret. Hun viser, at hendes bærer er fuld af energi og vitalitet og er klar til at tage afgørende handling. Derfor vælges en skitse af en kobra oftest af unge mennesker med en klart defineret livsposition og ikke-standardiserede livssyn. Da kobraens gift både har en dødelig virkning og helbredende egenskaber, symboliserer selve slangen både positive og negative betydninger. Af de negative værdier skal fare og ondskab skelnes, fordi hendes bid er dødelig, og hun selv fører en hemmelighedsfuld livsstil og venter på, at hendes bytte mister årvågenhed. Til gengæld kan de positive betydninger skelnes mellem visdom, frugtbarhed, kraft og genfødsel. Symbolet for genfødsel skyldes, at kobraen, som det er tilfældet med alle slanger, har evnen til at kaste sin hud og derved genfødes igen og igen. Kraft er forbundet med ærbødigheden af ​​kobraen, i mange kulturer, som et helligt dyr, som blev beskrevet ved hjælp af eksemplet fra det gamle Egypten, fordi kobraen havde nærhed til faraoer og konger i den antikke verden, og dette er det eneste slange, der blev tildelt den kongelige titel. Fertilitet er snarere den feminine betydning af en tatovering, som er karakteristisk for alle slangetatoveringer, fordi en slange har en feminin nåde og udstråler en seksualitet, der frister mennesker og afslører deres onde side af sjælen. Endelig skyldes visdom, at en kold og lidenskabelig kobra er i stand til at tage afgørende og afbalancerede handlinger, uanset følelser, og kun styres af sund fornuft.

Betydningen af ​​en kobra -tatovering - færdige fotosBetydningen af ​​en kobra -tatovering – færdige fotosBetydningen af ​​kobra -tatoveringen 23453454567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 23453454567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 5464675678Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 5464675678Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 3425435647Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 3425435647Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 2343454567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 2343454567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 345467567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 345467567Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 234234234Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 234234234Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 123245346Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 123245346Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 12342556Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 12342556Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 6756345Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 6756345Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 3464754Betydningen af ​​kobra -tatoveringen 3464754

Du kan se:

COBRA TATTOO SKETSER

FOTO TATTOO MED COBRA