Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en tiger -tatovering

Tigeren er et ædelt, intelligent, stærkt dyr med en smuk pelsfarve. Og hvad tiger tatovering betydning? En tatovering, der forestiller en tiger, har næsten altid været en mand, men for nylig har den været populær blandt det mere retfærdige køn. En tiger -tatovering har en lang række betydninger: magt, værdighed, styrke, lidenskab, skønhed, grusomhed, raseri, vrede og mange flere. Oftest påføres denne tatovering på skulderen. Men mænd, der betragter sig selv som dominerende, selvforsynende individer, skildrer en tiger-tatovering på brystet eller ryggen..

Et eksempel på en tiger i en tatovering på ryggen

Lys tatovering på bagsiden med et mønster af en tiger

Tigertatoveringens historie og betydning

I mange kulturer blev dette storslåede yndefulde dyr æret for mod, beslutsomhed, styrke. I Asien er tigeren dyrenes konge, analog med løven blandt andre folk. I Kina er der en legende om fem tigre, der er vogtere for verdens centrum og alle dens fire sider. Rigdommens gud i Kina, der var skytshelgen for risiko og spil, blev afbildet på en tiger. I det samme Kina troede man, at tigre, der kun angriber syndere, straffer dem på gudernes vegne. I Indien blev tigeren afbildet på militæremblemet som et tegn på militær tapperhed. I Thailand symboliserede tigeren menneskelig sensualitet og lidenskab. I Japan blev billedet af en tiger brugt af samuraier, der mente, at det bringer held og lykke og beskytter mod onde kræfter. I vestlig kultur er billedet af tigeren ret sjældent. I gammel græsk og romersk mytologi blev tigre udnyttet til vognen til Dionysos, vinens gud..

Tiger ved hånden - tatovering

Et eksempel på en tatovering med et grin af en tiger på armen

Hvad betyder tatovering af tiger?

En tiger -tatovering kan have mange betydninger afhængigt af sammensætningen, hvor dette dyr er afbildet, i hvilken form og i hvilken kultur billedet af tigeren betragtes. På den ene side – grusomhed, blodtørst, raseri, styrke. Og på den anden – mod, storhed, magt, heltemod, ære. Tigerens farve – solens og skyggernes farve – symboliserer de modsatte betydninger: vildskab, raseri, visdom og lidenskab. Hver person har en lys og en mørk side. Og afhængigt af i hvilken sammensætning og i kombination med hvilke andre symboler tigeren er afbildet, kan det konkluderes, at den mørke eller lyse side af personligheden hersker. I de fleste tatoveringer er denne rovdyr afbildet i en realistisk form: ligger under solen, kryber, slikker poten som en kat, sidder i dens naturlige habitat osv. Tigeren er også ofte afbildet sammen med dragen i Yin-Yang-symbolet, hvor tigeren personificerer det feminine princip. Billedet af en tiger ved hjælp af rolige farver taler om målrettet, standhaftighed, udholdenhed af en person, om tilstedeværelsen af ​​en indre kerne. Et tigers grin i en tatovering symboliserer hensynsløshed over for fjender, imperiousness. En tatovering af en hvid tiger, som er ekstremt sjælden i dyrelivet, taler om det unikke ved en person, at han ikke er som nogen anden. En tatovering, der skildrer en tiger, er populær hos det mere retfærdige køn og betyder skrøbelighed, uskyld, forbindelsen mellem barnet og moderen. Udover at blive kombineret med en drage, er tigeren ofte afbildet i en sammensætning med blomster eller sommerfugle..

Betydningen af ​​tiger -tatoveringen 3

I fængselsverdenen symboliserer en tatovering af en tiger med en åben mund vrede ved magt, og på den anden side evnen til at stå op ikke kun for dig selv, men også for dine venner og kære..

Det skal huskes, at en tatovering i form af en tiger skal være stor, detaljeret, ellers vil en lille tegning vise sig at være sløret og ikke formidle alt dette dominerende dyrs storhed..

Du kan se:

SKETSER AF TATTOO TIGER

FOTO TATTOO TIGER