Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en tatovering

Hvad er meningen med en nar tatovering?

Jeg er en nar, jeg er en Harlekin, jeg er bare et grin,

Uden navn og generelt uden skæbne.

Hvad er du egentlig ligeglad med dem,

Hvem kom du for at hygge dig med.

I denne artikel vil vi prøve at finde ud af det nar tatovering betydning, fordybe dig i tegningens historie og dens fortolkning. Inden for rammerne af artiklen vil vi naturligvis tilbyde dig nogle interessante fotos af en tatovering med en nar og åbne en hel sektion i katalog over fotos af tatoveringer med færdiglavede jester-tatoveringer og skitser af spøgere henholdsvis (links til tematiske materialer under artiklen).

Betydningen af ​​en nar tatovering

Betydningen af ​​en tatovering

Så hvis du tænker på at få en tatovering, gemmer et sted i dig en skygge af tvivl, der plager med presserende spørgsmål:

hvad der præcist skal skildres?

hvordan vil det se ud?

hvad er den sande betydning af billedet?

og hvordan andre vil opfatte dette plot?

Hvorfor vil du anvende billedet på din krop?

At afspejle de karakteristiske træk ved din karakter eller visuelt dekorere din krop!?

Denne artikel er designet til at hjælpe dig med at være 100% klar.

Vi fortsætter vores artikelserie om tatoverings historie og deres betydning. Sidste gang fortalte vi dig om havtatoveringer. Tatoveringsplanerne er så forskellige, at jeg nogle gange må bryde hovedet, hvad der ellers er fascinerende at fortælle dig om. Næsten alle er tatoverede: mennesker, dyr, fugle, blomster, tegn og symboler.

Jeg besluttede at tale om den mest mystiske og mystiske tatovering.

skitser til tatoveringer med en klovn eller nar eksempel på en tatovering med en nar (klovn) fra en skitse - en skitse efter eksempel variant af en tatovering med en klovn (nar) - betydning og betydning

Om “Jester” og betydningen af ​​en tatovering med en nar!

Hvem er han!? Tjener ved retten? En cheerleader for kronede hoveder? Denne karakter ophørte praktisk talt med at eksistere som en stilling ved hoffet, selvom den ikke har mistet sin betydning og betydning i vores tid..

Se dig om hvor mange “narre” … ikke rigtige …

Så hovedformålet med narren er at få ejeren til at have det sjovt..

Fra middelalderen dukkede en mand op i en underlig kasket med tre lange haler – et æsel hale og ører. De blev altid behandlet nedladende, og de fik lov til at gøre, hvad andre ikke kunne. Hvem kunne være blevet en nar i de mørke tider? Oftere end ikke dem, som de grinede mest af. Og latter på det tidspunkt blev forårsaget af underudviklede børn, mennesker med psykiske eller fysiske handicap. Men mange af dem blev begavede skuespillere. De var kloge og brugte deres holdning til at kritisere regeringen. En almindelig var ikke tilladt.

Hvad betyder tatoveringsnarren (klovnen)? Hvad er meningen med en nar tatovering Evil Jester (klovn) tatovering

Inden for tatovering nyder billedet af en sjov lille mand en vis popularitet. Mange i dag er sikre på, at betydningen af ​​Jester -tatoveringen indikerer det ekstraordinære sind og snedighed af sin ejer. Han er ikke så dum, som det ser ud ved første øjekast. Intelligent og i stand til at tænke logisk. Mange vil misunde dette.

Oftest ledsages “Jester” af klokker og kort. Denne passion for kort fortæller os om passion, en tendens til at snyde, et ønske om uberettiget risiko. Narren er ikke konstant, han kan være både sjov og trist. Og hvis du har en tatovering af en trist nar, betyder det, at du vil stoppe med at foregive.

Billedet af nar vil sandsynligvis blive valgt af en person, der har noget at skjule, som lever et dobbeltliv. Og han vil skjule sin utilfredshed med sig selv, livet eller kære, venner bag et smil. Åh, dette uvenlige smil! Narren kan være snedig og vred. Irritation, selvtilfredshed og skadenfreude indikerer variationen i spøgelsens humør – dette er en manifestation af en indre verden, der konstant bliver ødelagt.

Så hvis du har valgt billedet af “Jester” for dig selv, skal du tænke dig godt om, før du anvender denne tatovering på dig selv, fordi betydningen af ​​en tatovering med en nar er meget tvetydig.!

Du kan se:

SKETSER TIL TATTOO JOKERS

FOTO TATTOO JOKE