Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en puma tatovering

På siden analyserer vi puma tatovering betydning, historien og betydningen af ​​denne tegning inden for tatovering. For dem, der ud over information om betydningen, skal sætte sig ind i tegningerne for at kontakte tatoveringslokalet, tilbyder vi to materialer om dette emne:

  • Foto af puma tatovering
  • PUMA TATTOO SKETSER

Betydningen af ​​en puma tatovering - information om betydningen og fotoeksempler på færdige tatoveringer

Betydningen af ​​en puma tatovering – information om betydningen og fotoeksempler på færdige tatoveringer

Puma i naturen

Puma tilhører kattefamilien, og ligesom enhver kat kombinerer den alle kvaliteterne i denne art. Cougars er ensomme dyr, temmelig egensindige og yndefulde. Pumas bolig er forskelligartet: de elsker både bjerge og sletter, de gør ofte sig selv til en hule i en hule, og deres foretrukne tid på dagen er tusmørke og nat. Disse vilde katte er fremragende jægere, og deres bytte kan være flere gange større end dem. Cougars hoveddiæt er hjorte, men pumaen er ikke så selektiv i mad og kan endda fodre med insekter, små og mellemstore gnavere. Cougaren er et meget stærkt dyr, længden af ​​sit spring kan nå 14 meter i længden og op til 6 meter i højden, takket være det kan hvile på en trægren efter jagt og endda bestige toppen af ​​træer. Puma, som enhver kat, lander kun på poterne og kan hoppe fra en højde på omkring 20 meter. Men på jagt er pumaen mere sandsynligt styret af overraskelsesfaktoren – den sniger stille og roligt op og ødelægger sit bytte, men hun kan ikke lide at løbe lange afstande.

Eksempler på fotos:

Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​25Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​24Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​23Cougar tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​22Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​21Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om værdien af ​​20Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​19Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​18Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​17Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​16Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​15tatu-puma-foto-gotovyx-tatu-dlya-stati-pro-znachenie-014-tatufoto-ruPuma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​13Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​12Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​11Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​10Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​9Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​8Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​7Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​6Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​5Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​4Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​3Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​2Puma tatovering - fotos af færdige tatoveringer til en artikel om betydningen af ​​1

Cougar symbolik

Cougarens største beundrere var befolkningerne i begge Amerika, og de dannede den generelt accepterede betydning af cougar -tatoveringen. I den sydlige del blev pumaen imidlertid afbildet ved fødderne af den barmhjertige gud Viracocha og håbet på kvaliteterne dyd og beskyttelse, og i den nordlige del blev den tværtimod betragtet som et lumsk og dyster dyr, der levede i underverdenen og varslede problemer med sit skrig. I nordboernes kultur er dette den eneste kat med snedighed og bor tæt på mennesker. I dag optræder pumaen ofte på gårde og i små byer i Nordamerika, hvilket giver billedet nuancer af reel, overhængende fare. Men i virkeligheden er pumaer ikke-aggressive og angriber sjældent mennesker..

Puma er et af totemdyrene, hun blev tilbedt, hædret og frygtet. Det blev antaget, at billedet af en puma kan beskytte mod dårlig indflydelse, tiltrække held og lykke i risikable spørgsmål..

Betydningen af ​​en puma tatovering

Puma tatoveringer er valgt for at vise ligheder med dette dyrs kvaliteter: tankens originalitet, snedighed, evnen til hurtigt at reagere på omstændighederne, evnen til at vente på det rigtige øjeblik, kræsenhed og evnen til at nøjes med lidt, samt ønsker at understrege skønhed og nåde, smidighed.

På grund af cougarens evne til at springe fra store højder og ikke modtage skade, vælges den af ​​mennesker forbundet med risiko for at få succes i forretningen. Puma -tatoveringer udføres ofte af piger for at vise deres iboende kærlighed, blødhed, snedighed og nysgerrighed, og de bruger også dette billede til at understrege deres egen nåde og skønhed..

Video:

En puma i fuld længde er ofte afbildet i bevægelse eller i et spring, der lurer i nærheden af ​​en å eller venter på at blive kastet. Sjældent når billedet af et hvilende dyr bruges, fordi en cougars hovedkvaliteter er en skarp start og et hurtigt resultat af jagten..

Også kun dette dyrs hoved er afbildet for at understrege de personlige egenskaber hos ejeren af ​​en sådan tatovering – styrke, hastighed, overraskelse og samtidig fred.

Afhængigt af hvad pumatatoveringen suppleres med, kan betydningen ændre sig, for eksempel taler en puma med blomster om skønhed og kvindelighed, og en puma med bytte i tænderne taler om uforsonlighed og aggression.

Forberedt af: Panteleeva Irina