Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en grin tatovering

Her kan du finde interessante fakta om betydningen af ​​grin -tatoveringen, muligheder og funktioner i tatoveringsdesign med et grin, deres betydning og historie. Flere eksempler her:

  • Foto af grin tatovering
  • Skitser af en grin tatovering

Betydningen af ​​grin -tatoveringen - information om billedets betydning og fotoeksempler på færdige tatoveringer

Betydningen af ​​grin -tatoveringen – information om billedets betydning og fotoeksempler på færdige tatoveringer

Alt om betydningen af ​​en grin tatovering og funktioner i tegningen

Tatoveringer i form af et vildt dyrs grin er blevet meget populære blandt unge mennesker. Et grin af en ulv, bjørn, tiger eller panter er især relevant. Sådanne tatoveringer er traditionelt iboende kun i den mandlige halvdel af befolkningen, derfor kan de oftest findes på mænds skulder, bryst eller ryg. Hvad kan en kvinde i et dyrisk grin finde attraktivt??

Fortolkningen af ​​grinet

Inden du beslutter dig for at blive ejer af en tatovering, der viser et dyrs grin, er det værd at tage tid på forhånd for at studere betydningen, for at forstå, hvordan denne tegning kan påvirke en persons liv i fremtiden, hvad det kan bringe og hvordan det kan være nyttigt.

Fotoeksempel på en tegning af en løves grin tatovering 02/05/2020 №010 -grin løve tatovering-

En tatovering af en sådan plan bør udføres af en professionel mester, fordi jo mere realistisk tegningen er, jo mere indtryk kan den gøre..

  • Ulvens grin er det mest populære blandt andre tatoveringer. Ulve har længe været betragtet som en slags symbol på vilje og hengivenhed, fordi disse dyr lever i flokke, er i stand til at tage lederskab, være ledere og beskytte både sig selv og deres kære. De påføres oftere på skulderen eller brystet, hvorved mænd forsøger at understrege deres individualitet og styrke..

Detaljeret materiale om ulvens grin her.

Foto af en tatovering af et ulvens grin 02/05/2020 №006 -wolf grin tattoo-

Andre mennesker fortolker ulvens grin forskelligt som noget ildevarslende og sluger menneskers uskyldige sjæle, en kilde til negativitet og en elsker af kød. Derfor ville det være rimeligt at konkludere, at fortolkningen af ​​et ulvs grin kun afhænger af en persons fantasi..

  • Et tigers grin er det næstmest populære efter et ulvs grin. Billedet af tigeren er også mangefacetteret, hvis grundlag er kendt for overlegenhed, vrede, lederskab. Nogle mener, at en sådan tatovering kan beskytte mod aggression og problemer, mens andre tror på beskyttelse mod onde ånder, hvilket giver tillid, styrke, mod.

Detaljeret materiale om et tigers grin her.

Foto af tiger grin tatovering tegning 02/05/2020 №051 -tiger grin tatovering-

Som tidligere nævnt påføres grin af vilde dyr normalt på selve underarmen eller skulderen. Et sådant valg af en person kan kun tale om hans beslutsomhed og selvtillid..

Der er mange mennesker, såvel som deres meninger, derfor alle, der ønsker at lægge deres egen mening i en tatovering.

Hvad betyder et grin i væggene på frihedsberøvelse steder?

Fangerne tildeler tatoveringen “en ulvs grin” en særlig dyb betydning, det er af denne grund, at tidligere fanger, der ser grinet af lovlydige borgere, kan reagere ekstremt aggressivt og kalde ansvar for tegningen på kroppen.

Fotoeksempler på tatoveringstegninger med et grin af et rovdyr fra 02/05/2020 (322 fotos)

Betydningen af ​​et grin, der påføres uden for testamentet, og det, der anvendes af en tatovør i en moderne salon, er meget forskellig.. Lad os overveje de mest populære:

  • En ulvs grin på baggrund af månen taler om ensomhed hos en person, i højere grad refererer dette tegn til indsatte og lader dem vide, at fangen ikke har brug for venskab og støtte. Hovedmottoet for den “ensomme ulv” er “rør ikke mig, og du vil forblive hel”.
  • Ulvens hoved er et kronet tegn, der taler om respekt blandt fangerne. Manden med ulvens hoved indtager en høj rang og udfordrer “skraldespanden”, som om at sige “fang mig og dø”.
  • Ulvens grin taler om uenighed med reglerne og manglende overholdelse af fængselsregimet. Ejeren af ​​et grin udfordrer dristigt andre og viser sin utilfredshed og overlegenhed.

Fotoeksempel på en tatovering af et løves grin 02/05/2020 №013 -grin løve tatovering-

Skitse

En sådan skitse af et grin af ethvert vildt dyr bør kun udføres af en erfaren mester, fordi tegningen skal være så realistisk som muligt, på trods af arbejdets kompleksitet. Grinskitsen er fremragende i både farve og sort og hvid.

Hvad angår kompatibiliteten med andre symboler, udføres arbejdet oftest i et “slag” med dolk, pile, fjer eller kranier.

Historien om udseendet af tatoveringer

Tatoveringen “grin”, der blev anvendt på brystet, betød i oldtiden tilbedelse af dette dyr. Folk troede derefter på, at et dyr, det være sig en ulv eller en bjørn, var helligt, og dets billede på kroppen kunne bringe dem nåde, hvilket angiver den korrekte vej i livet. Slaverne tilskrev mange fordele og træk til grinet. Det var slaverne, der blev de første mennesker til at lægge grin af vilde dyr på deres kroppe og deres kære..

Foto af en tegning af en tatovering grin bjørn 05.02.2020 №004 -tatovering grin bjørn-

Tatoveringen “ulvens grin” indtog et hæderligt symbolsk sted, som om at slette grænsen mellem godt og ondt, mellem virkelighed og fiktion. Folk troede på, at ulven kunne blive en guide til efterlivet, samt en guide til de levendes verden, derfor tilbad folk ham for at blidgøre ham.

Tegningen af ​​en ulv på en mands krop talte om overdreven sindstyrke og en rig indre verden..

Skotterne mente, at ulvens grin kun bringer ødelæggelse og kaos, og selve dyret er et symbol på ondskab og død. For indianerne var ulve vismænd, lærere afbildet på amuletter og amuletter.

Foto af en tegning af en panter grin tatovering 02/05/2020 №004 -panther grin tattoo-

Fotoeksempel på en tatovering af et løves grin 02/05/2020 №009 -grin løve tatovering-Foto af tiger grin tatovering tegning 02/05/2020 №097 -tiger grin tatovering-Foto af tiger grin tatovering tegning 02/05/2020 №081 -tiger grin tatovering-Foto af panther grin tattoo drawing 05.02.2020 №115 -panther grin tattoo-Foto af en tegning af en panter grin tatovering 02/05/2020 №089 -panther grin tattoo-Foto af en tegning af en panter grin tatovering 02/05/2020 №031 -panther grin tatovering-Foto af en tegning af en tatovering grin bjørn 05.02.2020 №030 -tatovering grin bjørn-Foto af en tegning tatovering grin bjørn 05.02.2020 №014 -tatovering grin bjørn-Foto af en tatovering af et ulvens grin 02/05/2020 №012 -wolf grin tattoo-Foto af en tatovering af et ulvens grin 02/05/2020 №001 -wolf grin tattoo-Fotoeksempel på en tegning af en løves grin tatovering 02/05/2020 №016 -grin løve tatovering-Foto af en tatovering af et ulvens grin 02/05/2020 №009 -wolf grin tattoo-Foto af en tegning af en panter grin tatovering 02/05/2020 №015 -panther grin tatovering-Foto af en tegning af en panter grin tatovering 02/05/2020 №110 -panther grin tatovering-Foto af tiger grin tatovering tegning 02/05/2020 №053 -tiger grin tatovering-

Hvor skal tatoveringen placeres?

Udover at vælge selve billedet spiller placeringen også en rolle. En tatovering på skulderen kan have en magisk effekt, for eksempel vil den forbedre nogle af dens muligheder. En tatovering på ryggen har en positiv effekt på præstationer, akademisk succes, og en tatovering på hænderne bliver en løftestang til virkeliggørelsen af ​​en gammel drøm..

Se videoen:

Klar til: SONYA2013 (Sofya Valerievna)