Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en fjer tatovering

En fjertatovering er ret almindelig og har forskellige betydninger afhængigt af tegningens form og stil. Lad os prøve at finde ud af hvad fjer tatovering betydning i dag…

En sådan tatovering findes både på kroppen af ​​det mere retfærdige køn og på mænd. For piger har en vægtløs, silkeagtig fjer, som forsigtigt rører huden, betydningen let flyvning, kærlighed til frihed, ømhed, skønhed. For mænd bestemmes betydningen af ​​en fjertatovering af, at den er en del af en dristig, vovet, stærk, afgørende rovfugl..

Et eksempel på en kvindelig tatovering med en fjer på nakken og ryggen

Billedet viser en kvindelig tatovering placeret på halsen og ryggen, på tegningen, hvoraf der er en fjer.

Historie og betydning af fjertatovering

Fjer -tatoveringen stammer fra de gamle indianers gamle stammer. Dette billede understregede mod, styrke, tillid, udødelighed og forbindelse med ånder. Indianerne måtte tjene retten til at bære en fjer. Som regel blev fjer båret af høvdinge, shamaner, ældste og de modigste krigere. Kun de krigere, der blev betragtet som tapre, modige og stærke, kunne bære en tatovering med en ørnefjer. Ørnen blandt indianerne personificerede magt, frygtløshed, magt. På forskellige tidspunkter blev tatoveringer af forskellige fugle brugt – en ørn, en påfugl, en kran, en ildfugl og andre fugle. I kulturer i det antikke Grækenland og øst betød påfuglefjer en høj position i samfundet, skønhed, adel. I Kina betød det sjælden skønhed, høj værdighed. I det gamle Egypten var fjeren forbundet med gudernes tegn. I kristendommen betragtes påfuglen som en fugl, der er i stand til at ændre sin storslåede fjerdragt, og derfor har påfuglens fjer betydningen fornyelse, genfødsel. I buddhismen symboliserer denne fjer årvågenhed, medfølelse, årvågenhed..

Et eksempel på en kvindelig tatovering i bunden af ​​benet med en fjer

Billedet viser en tatovering, som er lavet i bunden af ​​kvindens ben og på tegningen har et billede af en fjer.

Hvad betyder fjer tatovering?

Fjer tatoveringer er konventionelt opdelt i to typer: indiske tatoveringer og tatoveringer med fjer af forskellige fugle. Normalt vælges en fjer af en bestemt fugl (ørn, påfugl, strudse, ugle, ildfugl, phoenix, kalkun, svale osv.) Til en tatovering. En fjertatovering kan påføres enhver del af kroppen afhængigt af personens ønsker. Fjeren kan afbildes i både sorte og hvide farver og være mættet med forskellige lyse nuancer. Overvej nogle af de mest almindelige betydninger af en fjertatovering.

  • Den røde fjer er et symbol på gevinst, sejr. Derudover kan det betyde kærlighed, passion..
  • En orange eller gul fjer betyder enestående, enestående mental evne.
  • Ildfuglens fjer er forbundet med kreativitet, talent og angiver også mystik, skønhed, nåde.
  • Påfuglefjer angiver en persons høje position i samfundet om denne persons ære blandt kreative mennesker.
  • Fjer opdelt i to dele symboliserer tab, afsked med en elsket en, noget vigtigt tab.
  • Phoenix fjer i brand symboliserer genfødsel, udødelighed.
  • Fjeren, der er afbildet sammen med fuglen, taler om en persons vedvarende ønske om at være uafhængig, fri.

Fjer tatoveringer til piger bærer en følelse af nåde, lethed, vægtløshed. Mens hos mænd er fjeren fortrinsvis afbildet i mørke farver og giver en følelse af sværhedsgrad, styrke, mod.

Foto af færdig tatovering med fjer bag øret

Et eksempel på en mandlig tatovering på tegningen, hvoraf der er en fjer.

Fjeren kan også afbildes i en sammensætning med andre symboler, der bringer sin egen betydning til den. Hver person ser sin egen symbolske betydning i den tatovering, han har valgt. Dette bestemmer valget af tatoveringsstedet, dets størrelse, farveskema..

Du kan se:

SKETSER AF EN TATTOOFJÆR

FOTO TATTOO MED FJEDER