Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en brandmandstatovering

Materialet hjælper med at finde ud af brandmand tatovering betydning, vil beskrive fortolkningen, betydningen og historien om tegningen i tatoveringen, tilbyde fotos af færdige muligheder for gennemgang. Flere eksempler her:

  • Foto af en brandmandstatovering
  • Skitser af brandmandstatoveringen

Interessant om betydningen af ​​en brandmandstatovering, betydning, fortolkning og tegningens historie

Det er en generelt accepteret kendsgerning, at dømte i lejrene lever i henhold til deres egne love i det kriminelle hierarki, mens de opdeles i visse kaster. For at gøre forskellene mellem dem mere tydelige, så man selv visuelt kan skelne en repræsentant for en “klasse” fra en anden, er det sædvanligt at dekorere kroppen med tatoveringer.

foto af en brandmandstatovering dateret 27-08-2017 nr. 004 -

I dette tilfælde fungerer tatoveringen som en slags identitetskort, et uudsletteligt mærke, hvilket betyder, at fangen tilhører en bestemt rang i fængselssamfundet (tyv, seks, hane osv.).

Blandt de tatoveringer, der er mærket homoseksuelle (passive), er djævelen på knæ, der afklæder en kvinde, en violin med en sløjfe og selvfølgelig en stoker (eller en ovnstoker). Dets direkte formål er balderne på dem, der er dømt for sodomi. Siden i dag er denne artikel i straffeloven blevet afskaffet, er der ingen “rigtige brandmænd” i dag. Følgelig migrerede denne tatovering til ligene af de fanger, hvis handlinger i det væsentlige ligner denne grusomhed..

Fangeres særpræg

Denne form for særpræg tildeles de fornærmede eller udeladte, sådan kalder de enhver form for udstødte lejre, der bor i særlige sektioner adskilt fra resten af ​​de dømte. Blandt dem er personer, der blev voldtaget i kolonier eller arresthuse før retssagen. Vold afsløres i disse institutioner af tre grunde: i henhold til artiklen (dømt for voldtægt), på grund af en punktering (fanger, der begik en alvorlig forseelse, tidligere ansatte i myndighederne og informanter) og på ubestemt tid (i retning af kolonistyrelsen) . Alle venter de på stokerens tatovering på balden i form af en djævel, der ved hjælp af en skovl kaster kul i komfuret. De, der sænkes, på hvis krop der er en lignende tatovering, kaldes på anden måde for haner, som for en “normal” fange betragtes som en meget frygtelig fornærmelse.

Hvis en fange ændrer sit sted for permanent udsendelse (overføres til en anden koloni), og i et nyt fængsel forsøger at skjule det faktum, at han har en sådan tatovering eller skjuler, at han er krænket, kan han blive slået ihjel.

foto af en brandmandstatovering dateret 27-08-2017 nr. 001 - foto af en brandmandstatovering dateret 27-08-2017 nr. 002 - foto af en brandmandstatovering dateret 27.08.2017 nr. 003 -

I de fleste tilfælde anvendes tatoveringen af ​​en djævel-brandmand i tilfælde af at sænke det “naturlige” med magt (for homoseksuelle, der har taget denne vej af sig selv, er tatoveringer forskellige). Det er imidlertid svært at kalde dette ekstraordinære billede for en tatovering, snarere er det en fuzzy, hastigt unøjagtig kropstegning.

Næsten alle tatoveringer, der var mærket “vafler” og “haner” uden for indespærringsstederne har ikke meget betydning. Mere præcist, for en almindelig person er de generelt ufarlige, da den sande betydning af sådanne tegninger ligger i deres hellige betydning, som kun kendes og forstås af “siddende”. Det er denne kendsgerning, der holder faren for mennesker, der ønsker at få en tatovering uden at vide noget om det..

I det overvældende flertal af tilfældene, efter at han blev frigivet, forsøger ejeren af ​​en sådan tatovering at fjerne den eller omdanne tatoveringen til ukendelighed, hvilket er forståeligt af objektive årsager..

Forberedt af: sashakirovograd (Ignatiev Alexander Sergeevich)