Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​bue -tatoveringen

I materialet vil vi prøve at finde ud af hvilken bue tatovering betydning – trods alt vinder denne tegning nu polaritet blandt den kvindelige halvdel af tatoverede mennesker med lynets hast.

Betydningen af ​​bue -tatoveringen

Betydningen af ​​bue -tatoveringen

Historie, betydning og betydning af bue -tatoveringen

Hvis du beslutter dig for at dekorere din krop ved at lave dig selv en tatovering, vil spørgsmålet om hvilken skitse du skal vælge før eller siden opstå. Tatoveringen kom ind i folks liv for længe siden, ændrede, transformerede og fik flere og flere nye betydninger. I øjeblikket er samfundet heldigvis langsomt ved at kassere “Zon” -stereotyper om denne kunst.

Betydningen af ​​bue -tatoveringen 1 Betydningen af ​​bue -tatoveringen 2 Betydningen af ​​bue -tatoveringen 3

Hvis du i søgen efter en skitse ikke ønsker at betale for meget for mesteren, kan du vælge noget fra de eksisterende forskellige symboler, tegn og billeder. For eksempel kan der ofte findes buer blandt den kvindelige halvdel af tatoveringsfans. De findes i forskellige former, farver, størrelser og endda sammenhænge, ​​som om de er en del af noget større. Hvorfor bøjer? Det er meget feminint og spiller ud i alle variationer. En sådan skitse kan laves både som en seksuel detalje i billedet og som noget iøjnefaldende lavet til dig selv. Under alle omstændigheder har en sådan tatovering ingen negativ betydning, og det vil bestemt ikke give problemer. Hvis vi taler om seksualitet, så forfølger dette mål, at buer, oftest, rammer bag på lårene, lige under balderne, sjældnere på brystet. Hvis du allerede er forbandet sexet uden det, kan valget falde på enhver del af kroppen..

Hvad betyder en sløjfe i en tatovering?

Nogle mener, at buer i form af en tatovering ser vulgære ud, andre at dette er legemliggørelsen af ​​romantik, ømhed og kvindelighed. Faktisk afhænger det hele af hvilket design du skal vælge. Oftest rammes hvide og røde buer; fra de hyppige forekomster kan man tilføje, at de bliver slået i par. Men lad os sige, at en lille hvid sløjfe på anklen sandsynligvis ikke vil gøre dig til en bedstemors fjende nær indgangen. Imidlertid kan man kun forestille sig, hvad der i deres forståelse er meningen med en bue -tatovering..

Betydningen af ​​bue -tatoveringen 4 Betydningen af ​​bue -tatoveringen 5 Betydningen af ​​bue -tatoveringen 6

Glem ikke, at en tatovering er for livet, og selv laserfjerning efterlader spor. Af denne grund er det værd at tænke mere end én gang om du virkelig vil det. Derudover vælger fans af denne kunst tegninger, skitser, der har en vis betydning for miljøet eller for sig selv. Selv en almindelig umærkelig tegning kan have en vis betydning for ejeren af ​​tatoveringen..

Med hensyn til buerne indeholder de ingen dyb filosofisk betydning. Men efter at have talt med mesteren kan du altid finde på noget. Stempel ikke klichéer på dig selv, og nær dig altid korrekt til valget af en skitse, og pas ordentligt på tatoveringen. Det handler ikke kun om dit udseende, men også om dit helbred..

Du kan se:

SKETSER AF TATTOO BANTIES

FOTO TATTOO BANTIK