Foto af tatoveringer

Anker tatovering

Anker tatovering – eksempler på færdige tatoveringer, fotos af forskellige muligheder

En af de mest populære er tatoveringsanker. Dette symbol blev oprindeligt brugt som en tatovering af sømænd, fiskere og pirater. I dag er sådanne tatoveringer proppet uden at tilhøre en af ​​de ovennævnte kategorier. Forskellige designs, der inkluderer dette element, er ikke kønsspecifikke. Både fyre og piger får sådanne tatoveringer..

Anker tatovering er på mode!

Anker tatovering – materiale der vil fortælle og vise tatoveringen

Tatovering symbolik

Måske har vi alle set tatoveringer, der skildrer et anker, men ikke alle ved det, hvad betyder anker tatovering. I sin bredeste forstand repræsenterer et anker, der betyder tatovering, stabilitet, kærlighed, held og lykke og så videre. Dette skyldes det faktum, at de første tatoveringer, der forestiller ankre, blev udført af sømænd og pirater. En sådan tatovering betegnede deres tilknytning til havet og livsstilen forbundet med det. Ankeret kan også betyde et slips til navigatørens hjem.

Ankeret som et symbol, selv før sømændene tog det i brug, kunne imidlertid være forbundet med forskellige guder. For eksempel var ankeret i antikken forbundet med havets gud, Poseidon og senere Neptun..

Anker tatovering betydning kan også have kristne overtoner. De første tilhængere af den nye religion satte ofte dette billede på gravsten..

I dag udføres ankertatoveringer af en lang række mennesker. Desuden er det oftest mennesker, der enten bor i nærheden af ​​havene eller oceanerne, eller mennesker, hvis liv ellers er forbundet med havet..

Typer af ankertatoveringer

Anker tatoveringer er proppet på forskellige dele af kroppen og i forskellige stilarter. Ret almindelig anker tatovering på håndleddet, i øvrigt kan fotos af sådanne værker ses i det præsenterede galleri. Hvad angår arbejdsstilen, oftest tatoveringsanker afbildet inden for den amerikanske traditionelle stil, den såkaldte old school. Faktisk for denne stil er ankeret et af de mest almindelige elementer. Som regel er han afbildet som en del af en sammensætning, der kan omfatte blomster, bånd med forskellige indskrifter, kvinder, skibe eller havliv. En bestemt sammensætning i sig selv kan give en tatovering en særlig, anderledes end den generelt accepterede betydning. For eksempel kan et anker med en tilsvarende indskrift betyde hjemve, et ønske om at vende tilbage til deres fædreland og så videre. En kvinde afbildet på et anker eller sammen med ham kan betyde længsel efter en hjertedame eller mistet kærlighed..

foto fra 24.11.14

Anker tatovering på benet - kvindelig version af tatoveringen Anker tatovering på pigens ben – tegningen er lavet i lyse farver, der er indskrifter i komplekset. Farveversion af tatoveringen til piger anker Et eksempel på en tatovering til piger et anker på benet. anker tatovering på arm med fjer Færdig anker tatovering på hånden. Flot anker tatovering på fingeren Et foto, der viser en anker -tatovering på en finger.

anker tatovering på håndleddet - et eksempel på en færdig tatovering på billedet Foto, der viser ankertatovering på håndleddet anker tatovering - foto med eksempler på færdig tatovering Original anker tatovering udført i stor størrelse med lyse farver. Et eksempel, der demonstrerer, hvordan man laver en ankerskitsetatovering På fotoet tatoveringsankerskitse Interessant tatoveringsankerfoto Fotoanker tatovering – som en variant af en usædvanlig tilgang til en velkendt tatovering

Du kan se:

VÆRDIEN AF ANCHOR TATTOO

ANKER TATTOO SKETSER