Fénykép tetoválásról

Vázlatok régi szláv amulettekről és rúnákról

Itt láthatja vázlatok régi szláv amulettekről és rúnákról, érdekes tényeket fog megtudni a minták jellemzőiről és lehetőségeiről, képes lesz kiválasztani az egyedi tetoválási minta alapját. További információ itt:

 • A régi szláv amulettek és rúnák jelentése
 • Fotó a régi szláv amulettekről és rúnákról

Vázlatok régi szláv amulettekről és rúnákról - eredeti rajzok egy tetováláshoz

Vázlatok régi szláv amulettekről és rúnákról – eredeti rajzok egy tetováláshoz

Minden a régi szláv amulettek és rúnák rajzainak és vázlatainak jellemzőiről

A tetoválás kiválasztásának megfontoltnak kell lennie, a bőrön lévő rajz nemcsak dekoráció, hanem mély értelmet is hordoz. Az emberek sokáig hittek az amulettek védelmében a gonosz szellemektől, a rosszindulatú emberektől, a gonosz szemtől vagy a kártól..

A szláv rúnatetoválásokat kizárólag a mágusok alkalmazták, leggyakrabban templomban, ezoterikus ismereteket igényeltek, mivel a tetoválás helyén az energiaáramlás megváltozott.

A következő szláv rovássorozat létezik:

 1. Rune Mir, a háromszög alakú jel, szimbolizálja az ember és Isten közötti kapcsolatot, védelmet és védelmet nyújt a magasabb erőknek, más módon Belobog. Minden fényt jelez az emberekben.
 2. A fénnyel szemben a pusztítás szimbóluma – Csernobog. Fordított háromszög alakú. Ez a változások rúnája, segít megszakítani a régi kapcsolatokat, megszabadulni a felesleges dolgoktól, amelyek lassítják az előrehaladást. A Béke és Csernobog együtt a békét és az egyensúlyt szimbolizálja.
 3. Alatyr mindennek a kezdete, a világ középpontja, amely körül az események örök fejlődése és mozgása zajlik. Egyensúlyt, stabilitást szimbolizál, önbizalmat ad.
 4.   A Szivárvány jel mozgást, kedvező eredményt, sikert jelent. Alkalmas utazóknak és személyiségeknek.
 5.      A rúna szükségletnek negatív jelentése a tiltás, a komor sorsának elkerülhetetlensége, anyagi és tudatbeli korlátozottság.
 6. A Krad rúna mágikus jelentése a negatív megtisztításában, a törekvések megtestesítője. Sok szerencsét vonz a célok eléréséhez.
 7. A Treba szlávból áldozatnak van fordítva. A szent jelentés abban a hajlandóságban, hogy feláldozzuk magunkat a magasabb erőknek cserébe azért, hogy megkapjuk, amit akarunk, a szellem szilárdságát és a szabályok iránti engedelmességet jelképezi.
 8. Az erő a tulajdonosnak létfontosságú energiával ruházza fel a nagy tetteket. Ez a győzelem és a hatalom rúnája.
 9. A szél a szellem, a változékonyság szimbóluma, gondolatokat szabadít fel, inspirációt hordoz, feltárja az ember kreatív potenciálját. Nyílként ábrázolva, két tengellyel.
 10. Bereginya a Földanya rúnája, amely minden élőlény termékenységéért és sorsáért felelős, életet ad, és ha eljön az ideje, elvisz egy talizmánt minden nő számára. A Sors rúnájának is nevezik. Erőt és védelmet ad.
 11. Az Ud férfi szimbóluma a szeretet és a szenvedély erejét tartalmazza, összekapcsolja az ellentéteket. Erősíti a férfi energiát, véd a pusztulástól.
 12. A Lelya rúna alkalmas egy fiatal lány számára. Vonzza a szerencsét, az örömöt, fejleszti az intuíciót és a bölcsességet.
 13. A rock a sors és a remény jele, az azonosítatlan erők hatása, segít a kétségbeesett helyzetek megoldásában.
 14. A támogatás segítséget és támogatást jelent, erős talizmán, segít az anyagi problémák megoldásában és a személyes élet javításában.
 15. Dazhdbog a szláv bőség istenének szimbóluma. Sok szerencsét vonz, segít minden erőfeszítésben.
 16. Az Is szimbolizálja magát az életet, minden élőlény mozgását, a világgal való egységet, az életerő helyreállítását.
 17. Perun jele segít a törekvésekben. Változásokat, új ismeretségeket, változásokat hordoz magában.
 18. Forrás – egy rúna, amely lelassítja a folyamatokat, nyugalomhoz vezet. A gondolatok rendben vannak, és az elme világossága megszerezhető.

A helyesen kiválasztott rúna segít a célok elérésében, a rossz jel bajokhoz és problémákhoz vezet.

Vázlatok régi szláv amulettekről és rúnákról – fotópéldák rajzokról 2018.10.22

Nézd meg a videót:

 Készítette: elenaowa (Ogorodnikova Elena Vladimirovna)