Fénykép tetoválásról

Tetoválás a grafika stílusában

Itt mindent megtudhat a legérdekesebbről tetoválás a grafika stílusában, nézze meg a kész tetoválásminták fényképes példáit, ismerje meg a funkciókat és ismerje meg a lehetőségeket. További információk itt:

  • A tetoválás jelentése grafikus stílusban
  • Vázlatok a tetoválásról a grafika stílusában

Tetoválás a grafika stílusában - érdekes példaképek gyűjteménye

Tetoválás a grafika stílusában – érdekes példák gyűjteménye

Mindent a rajzok és a tetoválás fotóinak jellemzőiről grafikus stílusban

Azoknak, akik tetoválást szeretnének létrehozni testük bármely részén, egyértelműen meg kell határozniuk stílusukat. A mai napig nincs egyértelmű megosztás a stílusokban. A mester saját elképzelése szerint egy teljesen más stílusú elemet is beilleszthet a kiválasztott vázlatba. A grafikus stílusú tetoválás azonban egyértelmű sajátosságokat igényel, és nem engedélyezzük más stílusú elemek hozzáadását..

A body art nem szénvázlat. Ezért a kreatív ötletek széles skáláját mutatjuk be. Ebben az esetben bármilyen témát használhat, és nem határozhat meg konkrét keretet. A jövőbeli grafikus tetoválás tulajdonosa könnyen megtalálja a megfelelő rajzot..

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №118 - tetoválás stílusú grafika -

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №014 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №013 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №015 - tetoválás stílusú grafika -

Valójában a grafikákat elég könnyű definiálni.. A gazdag fekete stílus körülbelül tizenöt éves. A meglehetősen fiatal stílusnak fő különbségei vannak:

  1. Az alkalmazott árnyékokat világos kontúrú vonalak választják el;
  2. A szabályok szerint a szürke színt nem adják hozzá a vázlathoz, és a vizet nem adják hozzá a feketéhez;
  3. Az alapvető árnyékolás észrevehetően hangsúlyos.

Az a személy, aki nem ismeri a stílusokat, könnyen összetévesztheti a grafikát más vázlatokkal. Például Chicano vagy Fekete és szürke. Igen, kétségkívül van valami közös, de egy igazi mester rámutathat a látható különbségekre. A grafikai vázlat kizárólag fekete festékkel való kitöltésének különleges technikája miatt a szakembereket nem lehet összetéveszteni számos más technikával. A grafika nem tolerálja a féltónusokat, a fő jellemző a gazdag szín.

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №110 - tetoválás stílusú grafika -

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №017 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №018 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №020 - tetoválás stílusú grafika -

Fő telkek.

Ma a grafikus stílust használják a punk téma támogatására. A tetováló szalonokban dolgozó művészek klasszikus antik metszeteken keresztül fejlesztik a stílust. A legtöbb esetben különféle karaktereket vagy rovarokat ábrázolnak, amelyeket éles vonalakkal festenek. A legnagyobb előnyben részesülnek a farkasok vagy szitakötők rajzai.

A freestyle témák is relevánsak ehhez a stílushoz. Így a grafikai stílusra jellemző kifejezőképesség a legjobban jelenik meg..

Szintén igényesek a “Növényvilág” témájú grafikai képek. A mesterek képességeinek köszönhetően ez a fajta tetoválás látványos színekben végezhető el. Ezek lehetnek pompás rózsacsokrok, dekoratív pálmák vagy szokatlan fák..

Az ilyen jellegű vázlatokban nagy tapasztalattal rendelkező mesterek emberek portréit gyakorolják. A jól végzett munka remekműnek tűnik. Az ilyen munka időbe telik, de az eredmény megéri..

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №109 - tetoválás stílusú grafika -

fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №034 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №036 - tetoválás stílusú grafika - fotó egy tetoválás rajzáról grafikus stílusban 2018.11.14. №038 - tetoválás stílusú grafika -

A grafika természeténél fogva meglehetősen összetett stílusnak tekinthető, és valójában meglehetősen nehéz megvalósítani az emberi bőrön. A geometriai elvek néha nagyon összetettek, és nem illeszkednek az emberi test görbéihez. A stílus általános terve másokkal együtt finnyás. A grafikus tetoválás bármilyen testrészre alkalmazható: mellkasra, hátra vagy a test oldalára, kezdetben ki kell számítani az úgynevezett “vászon” paramétereit. És hogy ne rontsa el a fő ötletet és a kiváló minőségű megvalósítást, jobb, ha a tulajdonos elküldi ezt a kérést egy professzionális mesterhez.

Tetoválás grafikus stílusban – fotópéldák rajzokról 2018.11.14

Nézd meg a videót:

Készítette: didi1ud (Tolstikova Irina Nikolaevna)