Fénykép tetoválásról

Szarvas tetoválás vázlatok

Itt gyűjtöttünk nektek szarvas tetoválás minták – galéria az oldal alján. A bemutatott rajzok felhasználhatók tetoválás formájában a testre való átvitelre, vagy alapul szolgálhatnak a tetoválás saját, egyedi változatának feldolgozásához és létrehozásához. További tematikus információk itt:

  • Szarvas tetoválás jelentése
  • Fotó a szarvas tetoválásról

Szarvas tetoválás vázlatok - rajzok és információk gyűjteménye

Szarvas tetoválás vázlatok – rajzok és információk gyűjteménye

Szarvas tetoválás vázlatok – minden szórakoztató a rajz

Tartalom:

  1. Összérték
  2. A szarvas tetoválás jelentése férfiaknál
  3. A szarvas tetoválás jelentése nőkben
  4. Börtön értelmezése
  5. Vázlatok gyűjteménye tetováláshoz egy szarvassal

Összérték

A szarvas az egyik legnemesebb erdőlakó. Ezért, ha az általános jelentést nézzük, akkor olyan szavak társulnak a szarvashoz, mint a termékenység, a rengeteg dolog, az erő, a hűség, a bátorság és a bátorság. A kifejlett hím szarvas a napsütés bőségének szimbóluma, és néhány nép gyönyörű és elágazó agancsát hasonlítja össze a világfával és a napsugarakkal. Ezenkívül a szarvasok valami új és szép születését szimbolizálják. Ez a vélemény a kürtcsere képességével kapcsolatban merült fel. A szarvasok gyógyító tulajdonságokkal is rendelkeznek, mivel ők a fő segítők a gyógynövények megtalálásában..

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №006 - vázlat tetoválás szarvas -

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №009 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №010 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №011 - vázlat tetoválás szarvas -

Férfiaknál

A tetoválás jelentésének meghatározásához a férfiaknál először a különböző népek szemszögéből kell figyelembe venni, mivel ez a szimbólum egy adott ember számára eltérő jelentésű. Tehát az ősi indiánok körében a szarvast szent állatnak tartották. Kétarcúként ábrázolták, mély értelmet adva ennek. Egyrészt a szarvas tetoválás tulajdonosát kiváló szeretőnek tartották, másrészt bátor és bátor harcosnak. Ennek a jelentésnek köszönhetően ez a tetoválás természetesen jobban megfelel a férfiaknak. Egyébként a japán mitológia hasonló az indiai mitológiához, hiszen itt is, ott is egy szarvas olyan állat, amely legyőzi a gonoszt. Csak azzal a különbséggel, hogy a japán szarvas a győzelem érdekében nem fizikai erőt, hanem intelligenciát és találékonyságot alkalmaz. Ezért Japánban ez az állat a fényt, a kedvességet és a békét személyesíti meg. Ezért azt hitték, hogy egy szarvassal való találkozás szerencsét és boldogságot hoz az embernek, és egy szarvas tetoválás a testén buja életet és családi jólétet hoz. Ezenkívül a keleti szokások szerint a szarvas képe az ember testén a lélek, az elme megtisztításának folyamatát és a magas erkölcsi elvek elsajátítását jelenti..

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №007 - vázlat tetoválás szarvas -

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №012 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №014 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №015 - vázlat tetoválás szarvas -

Nők között

A fiatal hölgyek között vannak olyanok is, akik szeretnek egy szarvas tetoválást “tömni” a testükre. De ebben az esetben az érték drámaian megváltozik. Ha egy lány ilyen tetoválást választott magának, akkor ez azt sugallja, hogy tulajdonosának jó szellemi szervezete van. Az ilyen lányok elkötelezettek lelki társuk iránt, és mindig óvakodnak az új ismeretségektől. És ha egy lány egy fiatal szarvas tetoválását választotta, akkor ez azt jelenti, hogy természetét gyermeki naivitás és spontaneitás jellemzi..

Mindenesetre a szarvas tetoválás tökéletes mind a férfiak, mind a nők számára..

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №008 - vázlat tetoválás szarvas -

szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №025 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23. №024 - vázlat tetoválás szarvas - szarvas tetoválás vázlat 2019.02.23 №035 - vázlat tetoválás szarvas -

Börtön értelmezése

De azok az emberek, akik nem olyan távoli helyeken vannak, teljesen más árnyalatot adtak ennek a tetoválásnak. Ebben az esetben fontos szerepet játszik a tetoválás elhelyezkedése az emberi testen. Tehát, ha az állatot mozgásban ábrázolják, ez jelezheti a gyors szabadulás vágyát. Másrészt ez a tetoválás becsületkódex jelenlétére utalhat viselőjében, aki nemesen és nagylelkűen viselkedik más emberekkel szemben. De ha általános jellemzőkről beszélünk, akkor ez a tetoválás azt jelentheti, hogy egy személy korábban szolgált az ország északi részein..

Szarvas tetoválás vázlatok – rajzok példái 2019.02.23 -án (167 vázlat)

Nézd meg a videót:

Készítette: laiu1600 (## FIO ##)