Fénykép tetoválásról

Szarvas tetoválás jelentése

A szarvasok erős, szép és nemes állatok. Az ősi idők óta a szarvasok csodálatot és tiszteletet keltettek az emberekben, büszke járásuknak és fényes képüknek köszönhetően..

A szarvas tetoválás jelentése, története és jelentése

A szarvas tetoválás sok jelentése között van egy misztikus is – ezt az állatot néha az Élet fájával azonosítják, mivel a szarvas szarvai alakjukban a fák koronájához hasonlítanak. Ezenkívül a szarvast néha úgy ábrázolják, hogy kígyót tapos a földbe, ami a jó erők diadalát jelképezi a gonosz felett. Ami nem különös szarvas tetoválás jelentése?

A tetoválás jelentésének változatai szarvas mintával

Példa egy tetoválásra szarvassal az ember vállán.

A különböző népek mítoszaiban és legendáiban a szarvas volt az istenek hírnöke. A keresztény vallásban van egy szarvas kép, amelynek keresztje van a szarvak között. Az ilyen képet Isten üzenetének vagy akár megtestesítőjének tekintették. Ezenkívül a szarvas képe gyakran megtalálható a vallási képeken, mint a tisztelet szimbóluma..

Az amerikai indiánok kötötték össze a szarvas képét az élet fájával, és ennek az állatnak a képét az élet ciklikus jellegének szimbólumának tekintették. A szarvas a legpozitívabb és legnemesebb tulajdonságokat testesíti meg, ezért a képével ellátott tetoválás hangsúlyozza az ember kedves és tisztességes hozzáállását, az együttérzés és a szeretet képességét.

Fotó egy szarvas tetoválásról egy férfi számára

Néhány példa a szarvas tetoválásokra.

Ezenkívül gyakran a szarvas tetoválás a magányt és a férfierőt szimbolizálja. Ideális az utazók számára, mivel a vándor szimbóluma..

Az ókori görögök és rómaiak mitológiájában a szarvas volt a vadászat istennőjének – Artemisznek – a hírnöke. A maja törzsek közül a szarvast a vadászat istenével azonosították, akinek áldozatokat szenteltek, kegyetlenségükkel megkülönböztetve..

Az ősi kelták képviselői különleges hozzáállást tanúsítottak az élethez, tagadták a halál létezését, és hittek az emberi lélek újjászületésében. A kelták a szarvast az egyik legősibb állatnak tartották a földön, ezért a hosszú élet és az újjászületés szimbóluma volt..

A keleti népek körében is különleges hozzáállás tapasztalható a nemes állathoz. Számukra a jólét és a szerencse szimbóluma, ezért úgy gondolják, hogy egy szarvas alakú tetoválás jólétet hoz viselőjének, és felhívja a szerencse figyelmét. Japánban a fehér szarvas képét különösen a bölcsesség és a hosszú élet szimbólumaként tisztelik..

Példa egy tetoválásra szarvassal egy lány számára

A képen egy szarvas mintájú tetoválás látható, amelyet a nők lábaira alkalmaznak.

A szarvas tetoválás jellegzetes szimbólum a különböző kreativitással foglalkozó emberek számára. Kecsességük és szépségük miatt ezek az állatok nagyon gyakran társulnak zenéhez, költészethez és más művészeti formákhoz..

A szarvas tetoválás tökéletes a magabiztos, nyugodt emberek számára, eredetiséget ad viselőjének, útmutatóként szolgál az élet útján. Ez a tetoválás jobban megfelel a férfiaknak, de a nők néha szarvas tetoválást is választanak, hogy hangsúlyozzák személyes tulajdonságait és érvényesüljenek.

Nézheted:

Szarvas tetoválás vázlatok

FOTÓ TETTAO Szarvas