Fénykép tetoválásról

Sárkány tetoválás

Sárkány tetoválás – a legjobb tetoválás évszázadok óta

Sárkány tetoválás Hatalmas számú ember választása a bolygón, életkortól, fajtól és nemtől függetlenül. Annak ellenére azonban, hogy a sárkány tetoválás rendkívül gyakori, ez a rajz minden egyes verzióban nem hasonlít az előzőhöz..

Már elkészítettünk egy anyagot az Ön számára, “Sárkány tetoválás jelentése», Amelyet a tatufoto.ru webhely oldalain talál, és ebben az anyagban, egy kicsit lejjebb, egy gyűjteményt állítottunk össze az Ön számára sárkány tetoválás, amely segít megismerkedni a meglévő tetoválásokkal, annak érdekében, hogy megismerkedjen a végrehajtási lehetőségekkel, hogy a jövőben saját vázlatot készítsen sárkánytetoválással és egyedi sárkánytetoválással. Mellesleg a választék “vázlatok sárkányokkal tetováláshoz“, Mi is felkészültünk az Ön számára.

Sárkány tetoválás

Néhány érdekesség a “DRAGON” szóról

Úgy tartják, hogy a modern “sárkány” szó a görög nyelv két különböző szavából származik, nevezetesen:

Drakon és Drakein

Az első fordítása: “Hatalmas mérges kígyó”, a második pedig az “Mindent tisztán látok”.

Mit jelent ma a sárkány tetoválásban?

A sárkány egy kitalált lény, amely a legtöbben óriás szárnyú kígyóként tűnik fel. Sok nép és kultúra sok hitet és legendát köt ezekhez a lényekhez. A sárkány a határtalan erő koncentrációja, amelyet egyenértékű bölcsesség és nyugalom támogat..

Az a tény, hogy a sárkánytetoválás jelentése minden nemzet számára más, nem is szükséges beszélni, elég csak a nyugati országok történetét nézni, amelyben a sárkány szinte kivétel nélkül negatív színű és ellenkező irányba nézni az ázsiai országokat, amihez a sárkány egészen mást személyesített meg.

Hol lehet sárkány tetoválást készíteni?

A sárkánytetoválásokat a test legkülönbözőbb területein alkalmazzák, azonban a végrehajtási lehetőségek teljes száma között különösen népszerű területek különböztethetők meg:

  • sárkány tetoválás
  • sárkány tetoválás a vállán
  • sárkány tetoválás

És most meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a sárkánytetoválások fotóival, amelyeket nemcsak gyűjteményünkben gyűjtöttünk össze Önnek, hanem rendszeresen frissítjük a tetoválógépek friss alkotásaival a tapasztalt tetováló szalonok a világ minden tájáról..

fotó a sárkány tetoválásról 2015.01.28

Nézheted:

A TETTAO DRAGON értéke

SÁRKÁNY TETOVÁZÁSI VÁZLATOK