Fénykép tetoválásról

Nyelvtetoválás

Itt mindent megtudhat nyelvtetoválás, nézze meg a kész rajzok fényképes példáit, ismerje meg azok jellemzőit és lehetőségeit. További információk itt:

  • A tetoválás jelentése a nyelven
  • Nyelvtetoválás vázlatok

Nyelvtetoválás - információk és fényképes példák a rajzokról

Nyelvtetoválás – információk és fényképes példák a rajzokra

Mindent a nyelvén lévő tetoválás jellemzőiről, lehetőségeiről és fényképeiről

Az utóbbi időben nehéz volt elképzelni a test olyan részét, amelyet nem lehetne tetoválni. Az embereknek kicsi a szívük a szemgolyójukon, az ujjbegyükön írnak, és a hagyományos japán tetoválások a saját részükön vannak. Tehát nem kell meglepődnie, ha a csevegő személy nyelvén van ez az aranyos apró Hello Kitty tetoválás. Ez a cikk leírja, milyen jellemzői vannak a nyelvű tetoválásnak, és bemutatja az ilyen tetoválásokról készült fényképeket is.

A nyelvtetoválások általában egyszerű kialakításúak, például szimbólum, beleértve a törzsi mintát, egy rajzfilmfigurát, egy rövid szót, egy geometriai alakot, egy rovart, például egy skorpiót vagy pillangót, és egy csillagszerű alakot. Vannak, akik véglegesen tetoválják nyelvüket teljesen más színben. Azok, akik úgy döntenek, narancssárga, kék, zöld, lila és más színeket választhatnak..

fotó fotó a nyelvtetoválásról 2018.12.15. №001 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó a nyelvtetoválásról 2018.12.15. №002 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó a nyelvtetoválásról 2018.12.15. №004 - nyelvtetováló fotó -

Az emberek inkább különböző helyeken tetoválják a nyelvüket. Míg a tetoválás nyilvánvaló helye a nyelv közepén van, sokan úgy döntenek, hogy a kisebb részt tetoválják. Vannak, akik inkább csak a hegyét tetoválják, míg mások inkább a nyelv oldalát. Mások inkább egyszerűen a nyelv alsó felét tetoválják..

Szinte lehetetlen részletes bonyolult tetoválásokat készíteni, mivel a nyelv tetoválásai nagyon rövid ideig tartanak, és először is a nyelv nem a legideálisabb felület a tetováláshoz..

Eredet.

A nyelvtetoválás története Hawaiira vezethető vissza az 1820-as években, amikor egy William Ellis nevű misszionárius szemtanúja volt Kamamalu királyné nyelvének tetoválásának, az anyósa elvesztése miatti bánatának részeként. A lány így kommentálta a fájdalmat: “He eha nui no, he nui roa ra ku ‘u aroha (valóban, nagy fájdalom, nagyobb, mint a szerelmem).” A nyelvtetoválás talán nem teljesen új, de nem változtat semmit. A helyzet az, hogy még néhány tetovált ember számára is furcsának tűnik. Az elmúlt években azonban a nyelvtetoválás egyre népszerűbb volt, különösen a fiatalok körében..

fotó fotó nyelvtetoválásról 2018.12.15. №006 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó nyelvtetoválásról 2018.12.15. №008 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó a nyelvtetoválásról 2018.12.15. №009 - nyelvtetováló fotó -

Eljárás.

A művész valamit használ, hogy a nyelvét a helyén tartsa. Ugyanez történik a legtöbb nyelvszúrási eljárásban. A többi olyan, mint bármely más tetoválási eljárás..

Fájdalom szintje.

A fájdalom szintjét tekintve a nyelv az egyik legkevésbé fájdalomérzékeny testrész, amelyet tetoválni lehet. Azok, akik ezt átélték, a “csiklandozástól” a “harapott nyelvig” terjedő érzéseket írnak le. Zsibbadás vagy bizsergés is várható, mivel a nyelv érzékeny idegvégződéssel rendelkezik.

fotó fotó nyelvtetoválásról 2018.12.15. №017 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó a nyelvtetoválásról 2018.12.15. №022 - nyelvtetováló fotó - fotó fotó nyelvtetoválásról 2018.12.15. №027 - nyelvtetováló fotó -

Gyógyulási idő.

A nyelvtetoválás gyógyulása kevesebb időt vesz igénybe, mint a legtöbb testrészen. Míg máshol a gyógyulás körülbelül 50 napot vesz igénybe, átlagosan legalább három hétig tart a nyelv gyógyulása. Várhatóan az első napokban érezni fogja az eljárás okozta fájdalmat. A hámlás természetes, mivel a kéreg felhalmozódása a gyógyulási folyamat része.

Hatások.

A leggyakoribb dolog, amit hallani fog arról a döntéséről, hogy tetoválást készít a nyelvére, az, hogy a tetője eltűnt vagy teljesen lerobbant. Ami az egészségügyi problémákat illeti (mint minden tetoválásnál), annak köze van egy jó tetoválóművész megtalálásához, aki hajlandó ilyen tetoválást készíteni az Ön számára. Azonban a tetoválás a nyelven elpusztítja az ízlelőbimbók egy részét. A tinta pedig nem tart sokáig a szájból leadott savak miatt.

Fotó a tetoválásról a nyelven – rajzok példái 2018.12.16

Az anyagot a “bloodywave” tetováló stúdió információi alapján készítették el. Itt többet megtudhat a tetoválószalonról, a tetoválásokról, az árakról, elolvashat tematikus cikkeket, megtekintheti a kész tetoválások fotóit a portfólióból.

Nézd meg a videót:

Készítette: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)