Fénykép tetoválásról

Művészi tetoválás – fotó

Az ember mindig is próbálta díszíteni a testét, vonzóbbá tenni. Ezt a célt szolgálják a ruházat, kozmetikumok, bizsuk, ékszerek és természetesen tetoválások, hiszen a modern világban a testfestés fő funkciója az esztétikai funkció lett.

művészi tetoválás - fotó a kész tetoválási lehetőségekről - fotó

művészi tetoválás – fotó a kész tetoválási lehetőségekről

Az emberek művészi tetoválást kapnak, hogy szebbek legyenek, és szimbolikusan kifejezzék egyéniségüket, így a tetoválás kiválasztása az önvizsgálattal kezdődik. Ebben a szakaszban meg kell próbálnod megérteni, hogy kivel vagy mivel társítod magad, hogy megtaláld a helyed a tarka sokszínű Világegyetemben, és igyekszik személyiségedet beilleszteni az univerzum kontextusába. Tisztában kell lennie azzal, hogy mit jelent a rögzíteni kívánt kép. Természetesen különleges jelentést adhat a tetoválásnak, amelyet csak Ön ismer, de ennek ellenére személyes értelmezése nem kerülhet egyértelmű ütközésbe a szimbólum általánosan elfogadott értelmezésével. Adjon hozzá egy egyedi árnyalatot a tetováláshoz néhány további részlettel vagy színsémával.

Művészi tetoválás a képen látható példákban

A művészi tetoválás rendkívül heterogén irány, amelyen belül a tetoválóművészek fantáziáját semmi sem korlátozza, ezért folyamatosan olyan remekműveket alkotnak, amelyek nem illenek az általánosan elfogadott keretbe. Ebben a kreatív zűrzavarban azonban továbbra is több típus különböztethető meg, amelyek mindegyike a legnépszerűbb képeket tartalmazza. Például a nemzeti stílusok közül a kelta és japán tetoválások, hieroglifák és törzsi tetoválások már régóta a divat csúcsán vannak. Az erotikus tetoválás mindig releváns marad. Az állatokat ábrázoló tetoválások sem öregszenek. Szívvel -lélekkel fiatal emberek szúrnak rajzfilmfigurákat vagy képregényképeket. A tetoválóművészet legújabb trendjei közül kiemelkednek a cyber és fantasy tetoválások..

Ha a meglévő trendek egyike sincs összhangban a természetével, ne habozzon nyilvánosan bejelenteni – kezdetben a tetoválás nyelvén. Hozzon létre saját egyedi vázlatot, vagy készítsen szöveges tetoválást (szlogen, mondás, emlékezetes dátum, saját vagy számodra jelentős személy neve – sok lehetőség van).

Fotó egy művészi tetoválásról 2015.08.23

művészi tetoválás 11 fotó művészi tetoválás 12 fénykép művészi tetoválás 13 fotó

művészi tetoválás 14 fotó művészi tetoválás 15 fotó művészi tetoválás 16 fotó

művészi tetoválás 17 fotó művészi tetoválás 18 fotó művészi tetoválás 19 fotó

művészi tetoválás 20 fotó művészi tetoválás 21 fotó művészi tetoválás 22 fotó

művészi tetoválás 23 fotó művészi tetoválás 24 fotó művészi tetoválás 25 fotó

művészi tetoválás 26 fotó művészi tetoválás 27 fotó művészi tetoválás 28 fotó

művészi tetoválás 29 fotó művészi tetoválás 31 fotó művészi tetoválás 32 fénykép

művészi tetoválás 33 fotó művészi tetoválás 34 fotó művészi tetoválás 35 fotó

művészi tetoválás 36 fénykép művészi tetoválás férfiaknak 1 fotó művészi tetoválás férfiaknak 2 fénykép

művészi tetoválás férfiaknak 3 fénykép művészi tetoválás férfiaknak 4 fénykép művészi tetoválás férfiaknak 5 fénykép

művészi tetoválás férfiaknak 6 fénykép művészi tetoválás férfiaknak 7 fénykép művészi tetoválás férfiaknak 8 fénykép

videó megtekintése művészi tetoválással