Fénykép tetoválásról

Mehendi stílusú tetoválás

Itt mindent megtudhat tetoválás mehendi, lásd a kész rajzok fotó példáit – galéria az oldal alján, amelyet rendszeresen frissítenek friss rajzokkal. További információ itt:

  • A mehendi tetoválás jelentése
  • Vázlatok a tetoválásról a mehendi stílusában

Mehendi stílusú tetoválások - információk és fényképes példák a kész tetoválásmintákról

Mehendi stílusú tetoválások – információk és fényképes példák a kész tetoválásmintákról

Mindent a mehendi stílusú tetoválások rajzainak és fotóinak jellemzőiről

Az indiai ünnepeken a nők csodálatos díszes mintákkal díszítik testüket, amelyeket henna segítségével visznek fel a bőrre. Ez a mehendi, egy művészet, amely sok évszázaddal ezelőtt keletkezett, és még mindig elterjedt az indiai és arab kultúrában. A rajz minden sora mély jelentéssel bír: a különleges szimbólumok megvédik az embert a sötét erőktől, szerencsét és jólétet hoznak neki.

Ma ezt az ősi hagyományt világszerte ismerik, és egyre több lány visel mehendit a szépség kedvéért..

A rajz elég sokáig, több hétig tart, de idővel mégis elhalványul és eltűnik. Kívánt esetben a kívánt kép örökre elmenthető egy tetoválással.

Alkalmazás előkészítése tetoválás mehendi nagyon alaposnak kell lennie. Először tudatosan kell kiválasztania a jövő rajz stílusát és elemeit..

fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №071 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №070 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №069 - fotó Tetoválás mehendi -

Stílusok.

A mehendi négy fő stílusa létezik: indiai, arab, marokkói és ázsiai. Az indiai stílusú rajz foglalja el a legnagyobb területet, általában az egész karot vagy lábat. Ez létrehozza a csipke szövet hatását. A virágos motívumokat széles körben használják a marokkói és az arab stílusban, míg az ázsiai stílust az ujjhegyre rajzolás jellemzi..

Azokban az országokban, ahol a mehendi művészetét nem tekintik hagyományosnak, különböző stílusokat kombinálnak. Néhány európai és amerikai kézműves saját egyedi stílusokat és elemeket hoz létre, amelyek csak kismértékben hasonlítanak az eredetire.

Szimbólumok.

Minden rajz egy bizonyos szimbólumot képvisel, valami fontosat jelöl.

fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №068 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №067 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №066 - fotó Tetoválás mehendi -

Geometriai alakzatok.

A geometriai alakzatú rajzokon a következő jellemzőket különböztetjük meg:

  • szög – az élet kettőssége;
  • csillag – remény, harmónia;
  • háromszögek – talizmán a gonosz erők ellen;
  • kereszt – kapcsolat a föld és az ég között;
  • rombusz – érzékiség, érzelmek;
  • négyzet – megbízhatóság, stabilitás;
  • nyolcszög – védelem;
  • kör – integritás, kerek élet.

A különböző formákat és vonalakat ötvözve a mester egy egész művet hoz létre, amely egy adott személyhez kapcsolódik, és különleges jelentést rejt.

fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05 №065 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №064 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05 №063 - fotó Tetoválás mehendi -

Virágok.

A lótuszvirág, az egyik leggyakrabban használt elem, az új élet születését, a termékenységet és a tisztaságot szimbolizálja, ezért szinte mindig esküvői szertartásra rajzolják..

Az orchidea érzékeny és szelíd karakterről beszél..

A liliom a termékenységet és a bűntelenséget szimbolizálja.

Állatok.

Az elefánt a hatalom, bölcsesség, erő jele. Először is a szellem erejét.

A páva alkalmas azok számára, akik csalódottak az életben, és akik inspirációt keresnek, mert ez a madár az örömöt és a sokszínűséget szimbolizálja. Szintén szimbolizálhatja a tulajdonos kifinomultságát és szépségét. A pávatoll erőről, nagyságról és dicsőségről beszél.

A bagoly felsőbbrendűséget jelent, a modern kultúrában pedig bölcsességet és intelligenciát..

fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05 №062 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05. №061 - fotó Tetoválás mehendi - fotó Tetoválás mehendi stílusban 2018.12.05 №060 - fotó Tetoválás mehendi -

Mehendi stílusú tetoválás nemcsak nők alkalmazzák. A férfiaknál a minták választéka valamivel kisebb, de az erősebbik nem legbrutálisabb képviselője is talál megfelelő mintát. Az ilyen minták nagyon lenyűgözőnek tűnnek..

Készíthet egy nagyon kis rajzot, vagy lefedheti szinte az egész testet, kifejezheti magát, vagy titkos jelentést közvetíthet. Mindenesetre ezek a minták vonzzák a tekintetet szépségükkel és sima vonalaikkal..

Tetoválás a mehendi stílusában – fotópéldák 2018.12.05

Nézd meg a videót:

Készítette: lkrolik (Lyolya Krolikova)