Fénykép tetoválásról

Hüllők tetoválásban – fotó

A gyíkok és kígyók, amelyek hidegvérű természetűek, az emberi tudatban valamilyen okból megszemélyesítik az érzékiséget, a szenvedélyt, a közömbösség álarca alá rejtve, és veszélyekkel “borsozva”. Gyík és kígyó tetoválásokat gyakran használnak szexuális vonzerejének fokozására..

Hüllők a tetoválásban - egy fotó a kész munkák példáiban

Hüllők tetoválásban – fotó a kész munkák példáiban

Hüllők tetoválásban

A gyík a csendet, az isteni bölcsességet és a szerencsét szimbolizálja.

A kígyó olyan kétértelmű szimbólum, ezért egyszerűen lehetetlen felsorolni az összes értelmezését. Ugyanakkor a gonoszság, a bölcsesség, a kiszámíthatatlanság, a rejtély, az életerő és a halál megszemélyesítője..

A farkát lenyelő kígyó a napot jelképezi. Ez is az idő ciklikus jellegének jele..

A vipera természetesen szintén kígyó, de ennek a szimbólumnak az értelmezése meglehetősen egyértelmű – a keresztény hagyományban a gonoszt személyesíti meg, és az ördög négy tulajdonságának egyike.

A krokodil ragadozó és agresszor, aki nemhogy nem fogja hiányozni a sajátját, de nem habozik kisajátítani valaki másét. Egy ravasz, rettenthetetlen, erős és félelmetes krokodil számoló és hidegvérű. A nyitott szájú krokodil mozgást jelent az áramlattal szemben, küzdelmet e világ kialakult kereteivel, túllépve a megengedettet.

fotó tetováló hüllőkről 2015. 02. 08 -án

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nézzen meg egy videót, amelyen a hüllők tetoválva vannak a fotón

Nézheted:

A TETTOO KÉPVISELŐ ÉRTÉKE

TETOVÁZÁSI VÁZLATOK ZÚZÁSSAL