Fénykép tetoválásról

Henna Tetoválások

Nézd meg a henna tetoválásokat

A henna tetoválás a bőrre felvitt ideiglenes képek. Ehhez a henna növényt használják. Ezt a bőrfestést mehndinek is nevezik. Az ilyen ideiglenes tetoválás élettartama nem hosszú. Bizonyos esetekben a kép akár három hétig is élhet. Leggyakrabban az ilyen képeket nők alkalmazzák, és leggyakrabban az ecsetre és a tenyérre. Általában a hennafestésnek különféle mintái és dísztárgyai vannak. Ez az ideiglenes fehérneműminta segít eldönteni, hogy teljes tetoválásra van szüksége vagy sem.?

Példák a kész henna tetoválásra

A képen női kezek klasszikus henna mintákkal

Fotók henna tetoválás

Válogatott fényképeket ajánlunk figyelmébe, amelyek hordható hennarajzokat ábrázolnak. Egy ilyen “ál-tetoválás” lehet az első lépés a teljes értékű, állandó tetoválás felé. Nézze meg közelebbről a henna munkát. Talán gondoskodni fogsz valamiről maguk között..

fotó: 2014.09.19

Kéz henna tetoválással A fotó egy példát mutat a henna tetoválásra a tenyéren Henna tetoválás a hátán Példa egy henna tetoválásra a hátán – rajz madárral Henna tetoválás egy terhes nő hasán Példa egy henna tetoválásra, amelyet élő terhes nőre végeznek – rajz: lomb nélküli fa és madár A henna tetoválás egy változata egy nő kezén A képen egy példa látható a henna tetoválás munkájára egy női kézen

Nézheted:

A HENNA TETTOO ÉRTÉKE

Vázlatok a tetováló henna