Fénykép tetoválásról

Fotó Sak Yant tetoválásról

Az anyagban több mint 463 fényképet láthat Sak Yant tetoválásrajzokkal, megismerkedhet érdekes tényekkel ezekről a varázslatos mantrákról egy tetoválásban, választ találhat a meglévő kérdésekre. Ezen kívül van még néhány tematikus anyagunk:

  • A Sak Yant tetoválás jelentése
  • Vázlatok Sak Yant tetoválásról

Fotó Sak Yant tetoválásról - információk a rajzok jellemzőiről és a kész tetoválások fotó példái

Fotó Sak Yant tetoválásról: tények a rajzok jellemzőiről és a kész tetoválásokról

A délkelet -ázsiai lakosok úgy vélik, hogy ha varázslatos tetoválást alkalmaz a testére, és a mester egyidejűleg különleges varázslatokat mond ki, akkor az ember sorsa és élete jobbra fordul. A varázslatos kép megvédi az embert a negatív energiáktól, és életerővel tölti fel. Természetesen, milyen ilyen tetoválást kell alkalmazni egy papnak vagy sámánnak.

Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. № 426 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №420 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №419 -SAK YANT tetoválás

Ha a tetoválást szalonban végzik, akkor nem lesz mágikus ereje. Az erő nem a mintákban és a betűkben rejlik, hanem a rituálék végrehajtásában és egy speciális hexa kimondásában. Ezt a rituálét a sak-yant tetoválással egy sámánnak kell elvégeznie, mivel ő közvetítő az anyagi és a szellemi világ között.

Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №417 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №415 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №408 -SAK YANT tetoválás

Sak Yant a mantrák képei minták formájában. Ez a rituálé korábban a buddhista szerzetesek kiváltsága volt, az ilyen tetoválásokat nem állítólag nők végezték. De Angelina Jolie tisztességes összeget fizetett a buddhista szerzetesnek ezért a szertartásért. Ideális esetben azonban a sak-yant főleg harcosoknak készítették, hogy a mágikus erő megvédje őket az ellenség nyilaitól, és szerencsét vonzzon..

Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №405 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №400 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. № 401 -SAK YANT tetoválás

Az ilyen tetoválás tulajdonosának tiszteletben kellett tartania az erkölcsi elveket, például nem szabad megérinteni egy nőt, tilos volt alkoholt fogyasztani, káromkodni és hasonlókat. Az ilyen talizmán varázsereje elkezdhet fellépni valaki ellen, aki védelme alatt áll, ha valaki megszegi az erkölcsi tilalmakat.

Egy sak-yant emberi testre alkalmazó szerzetesnek nem volt joga megérinteni egy nő testét, ezért nagyon furcsa, hogy Angelina Jolie-val ilyen tetoválást készítettek. Mivel ezt Thaiföld fő buddhista templomaiban gyakorolják, ahol egy nőt egyszerűen nem engednek be egy szent helyre.

Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №391 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №389 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №387 -SAK YANT tetoválás

A sak-yant birtokosának igaz embernek kell lennie, kövesse az erőszakmentesség filozófiáját, ne lopjon, hűséges legyen feleségéhez, és kerülje az alkoholos italok és bódító szerek használatát. A sak-yant buddhista szerzetesek nem minden ember számára, úgy gondolják, hogy valakinek a sors szerint kell ezt tennie. A tény az, hogy Buddha követőit nem érdekli a pénz, csak azt látják, hogy egy személynek szüksége van -e ilyen amulettre vagy sem..

A szerzetesek nem használnak katalógust, mivel ezek a minták a szellemükben vannak lenyomva, ezért ez a kép nem sztereotipizálható. A mester jobban tudja, milyen mantrákat és hogyan kell alkalmazni az emberi testre. Ezt a rituálét Thaiföldön, Laoszban gyakorolják. A rituális tetoválóművészek minden évben részt vesznek az ilyen típusú szellemi tevékenységnek szentelt fesztiválon..

Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №376 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №377 -SAK YANT tetoválás Fényképes példa a tetoválás rajzára SAK YANT 2020.11.15. №367 -SAK YANT tetoválás

A kép lehet kerek – az univerzum szimbolizálására, öt torony formájában, hogy vonzza a szerencsét. Sok lehetőség van egy ilyen tetoválásra, mivel egy személy nem látja azonnal az eredményt, akkor meglepheti két hátulra festett tigris vagy maga Buddha szimbóluma. Ebben az esetben a mester olyan amulettet választ, amely növeli a tulajdonos bizonyos jellemvonásait. Alkalmazható egy amulett is, amely varázslatosan segíti tulajdonosát a sikerben, mivel erős szimpátiát vált ki az emberekből.

Fotós példák Sak Yant szimbólumokkal készült tetoválási rajzokra 2020.11.15 -én (463 fotó)

Az anyag szövegét készítette: ELENA_KOSHKINA (Elena Sergeevna)