Fénykép tetoválásról

Fotó a családi tetoválásról

Itt láthatja családi tetoválás, amelyeket rendszeresen frissített galériában mutatnak be – az oldal alján megismerkedhet a rajzok lehetőségeivel és jellemzőivel, kiválaszthatja az egyedi tetoválás kialakításának alapját. További információ itt:

  • A családi tetoválás jelentése
  • Családi tetoválás vázlatok

Családi tetoválás fotó - tetoválásrajzok gyűjteménye a család témájában

Családi tetoválás fotó – tetoválásrajzok gyűjteménye a család témájában

Mindent a kép jellemzőiről és a tetováló család fotójáról

Az emberek egyre inkább a tetoválószalonok felé fordulnak, testüket bonyolult mintákkal, életmottót rejtő kifejezésekkel, híres festmények töredékeivel díszítik. A tetoválás célja mindig az, hogy kifejezze magát, közvetítsen valamit másoknak, állandósítsa egy szeretett személy emlékét vagy egy fontos eseményt. A családi tetoválások gyorsan népszerűvé válnak. Még akkor is, ha szülei nem osztják a test rajzolásának szenvedélyét, ez a szeretet gesztus tetszeni fog nekik..

Tetoválás betűkkel.

A szöveges tetoválások még azok számára is alkalmasak, akik státuszuk vagy szakmájuk miatt tilosak ilyen ékszerekhez. Könnyen elrejthetők ruhák alá, méretük miatt a tetoválás nem lesz feltűnő és a test nyitott részein..

fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №022 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №024 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №023 - fotó Tattoo family -

  • Talán a legmeghatóbb feliratok, amelyek vázlatai gyermekkártyák szövegei vagy idősebb rokonoknak adományozott rajzok. Ebben az esetben nem a fiatal szerző betűtípusát menti el, hanem a hozzá tartozó illusztrációkat is..
  • Az “anya” és “apa” (“mam”, “apa”) szavakkal ellátott tetoválások vagy a szülők neve mellett születési dátummal visszafogottnak és értelmesnek tűnnek. Gyakran a csuklóra helyezik őket..
  • Eredeti ötlet lehet az asztalon maradt cetli töredéke, vagy az apádhoz tartozó vicces kifejezés. Különleges ízt nyer, ha anyanyelvén választ szöveget, ha más országban él..
  • A szeretett személy születési dátuma kiegészíthető a végtelen jelzéssel vagy az aláírásával.

Az ilyen egyszerű részletek lehetővé teszik, hogy kifejezze szeretetét családja iránt, mindig meleg emlékekkel melegítse lelkét..

fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №026 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №029 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №030 - fotó Tattoo family -

Állati tetoválások.

Egyes állatok régóta az örök szerelem és hűség szimbólumai lettek..

  • Mind a nők, mind a férfiak tetoválást választanak egy galamb- vagy hattyúpárral, megerősítve a kompozíciót az ismerkedés dátumával, a kapcsolat kezdetével vagy az esküvővel..
  • Az elefántcsalád olyan tetoválás, amelyet nem fog találni minden ötödik ember bőrén. A vázlatán elrendezheti őket teljes arccal, egymásba fonódó törzsekkel vagy profilban, egymás után..

A tetoválás kiválasztásakor a párok hallgatnak saját preferenciáikra, és kiválasztják az állatok típusát, amelyekhez társítják magukat és a másik felét. Egy ilyen tetoválást nézve egy személy a lehető leghamarabb haza akar térni, hogy megossza tapasztalatait és gyengéd ölelést kapjon..

fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №037 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №038 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №041 - fotó Tattoo family -

Portré tetoválások.

A portré tetoválás általában egy teljes műalkotás, és egy családi fénykép pontos mása. Az ilyen képek nagy területet fednek le: a váll, az alkar vagy a hát. A férfiak körében széles körben elterjedt az ötlet, hogy anya és apa arcképeit mindkét kezére tegye..

Ha fél a fényképek pontatlan másolásától, a karakterek arcának jellegzetes vonásainak időbeli elvesztésétől, figyeljen a stilizált portrékra: vicces karikatúrákra, egy családképre, mint egy gyermek rajza. Az eredeti választás: közeli emberek profiljai, egymásra helyezve vagy sziluettek az otthonát homályosan emlékeztető épület hátterében. Vázlatként használhat hátulról készült fotót, például egy apáról, aki kézen fogva vezeti a fiait.

Ne feledje, hogy a portré tetoválás különös figyelmet igényel. Például a megnövekedett edzések az edzőteremben és a megnövekedett izmok felismerhetetlenül megváltoztathatják a portrét, még egy tapasztalt mester számára is nehéz lesz kijavítani a helyzetet..

fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №035 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №034 - fotó Tattoo family - fotó a rajzról Tattoo család 2018.11.16. №043 - fotó Tattoo family -

A párkapcsolat minden közelségét és melegségét közvetítő tetoválás a családtagok egymásba ágyazott keze, vagy az újszülött lábát tartó szülők keze.

Mindenki közeledik a tetoválás kiválasztásához, amelyet egy különleges remegő érzéssel rendelkező családnak szentelnek. Lapozzon egy régi fényképeket tartalmazó albumot, beszéljen szeretett személyével – ez segít megtalálni azt az ötletet, amelyet nem fog megbánni, emlékeztetni fogja a legfontosabb emberekre egész életében.

Fénykép egy családi tetoválásról – rajzok példái 2018.11.16

Nézd meg a videót:

Készítette: yagfar99 (Yagufarova Regina Rustamovna)