Fénykép tetoválásról

Fénykép a Dandelion Tattoo -ról

Itt láthatja pitypang tetoválás – az oldal alján (rendszeresen frissített galéria kész rajzok példáival), megismerheti a tetoválás mintájának lehetőségeit és jellemzőit. További információ itt:

  • Pitypang tetoválás jelentése
  • Pitypang tetoválás minták

Pitypang tetoválás fotók - eredeti példák a kész tetoválási mintákra

Pitypang tetoválás fotók – eredeti példák a kész tetoválási mintákra

Mindent a pitypang tetoválás képének és fotójának jellemzőiről

A fényes, gyönyörű és súlytalan pitypang sok embert vonz. Néhányan még úgy döntenek, hogy tetoválást készítenek maguknak, amely ezt a csodálatos virágot ábrázolja. Nézzük meg, mi van benne pitypang tetoválás jelentése, valamint a férfiak és nők szimbólumai közötti különbség.

Alapvető jelentések

A gyermekláncfűket gyakran említik az orvostudomány és a főzés összefüggésében. Ez a növény bizonyítottan számos gyógyító tulajdonsággal rendelkezik. A főzés során használják, de ritkán. A szárak és virágok jellegzetes keserű ízűek, mint mondják, nem mindenkinek. A pitypangot felforraljuk, a leveleket pedig salátákhoz adjuk..

Ennek a látszólag egyszerű és finom virágnak is szokatlanul komoly helye van a szimbólumrendszerben. Az egyik értelmezés a keserűség és a szomorúság. Ennek oka lehet a növény keserű íze. Vagy mélyebb jelentése is lehet.

Fotó példa a pitypang tetoválás rajzára, 2018.10.02., 005 - Pitypang tetoválás - Fényképes példa egy pitypang tetoválás rajzára, 2018.10.02. №013 - Pitypang tetoválás - Fényképes példa egy pitypang tetoválás rajzára, kelt 2018.10.02. №021 - Pitypang tetoválás -

A középkorban a pitypang Krisztus szenvedésének egyik szimbóluma volt. A művészek gyakran használták Krisztus kereszthalálát ábrázoló festmények elemeként. A pitypang különösen népszerű volt a holland művészek munkáiban. Velük együtt a szenvedés és kín szimbólumává vált, amelyet a Megváltó magára vállalt..

Egyesek úgy értelmezik a pitypangot, mint az élet romlottságának és az emberi élet mulandóságának szimbólumát. Ehhez ábrázoljon egy fehér, bolyhos virágot, elrepülő magvakkal.

A nők és lányok számára a pitypang kacérságot és játékosságot jelent. Egyesek ezt a szimbólumot könnyedségnek és súlytalanságnak értelmezik. Ez azt is jelentheti, hogy nem hajlandó megöregedni, és nyugodt életének folytatása a gyermekek számára, vagy kreativitásának gyümölcse. A vágy, hogy a halál után kézzelfogható hozzájárulást hagyjon a földön.

A pitypangokat néha “a nap virágainak” nevezik. Örömöt, vidámságot és életerőt sugároznak. És eleganciájuknak és vonzerejüknek köszönhetően szimbolizálhatják a női szépséget és a tisztaságot is..

A férfiak számára a pitypang a bátorságot és erőt szimbolizálja. Végül is ez a törékeny virág nem áll meg az útjában álló akadályok előtt, és még az aszfalton is utat tör a nap felé. A repülő madárrá változó pitypang a belső szabadságot is szimbolizálhatja. Az a képesség, hogy minden helyzetből szabadon kijussunk.

Fényképes példa egy pitypang tetoválás rajzára, 2018.10.02., №017 - Pitypang tetoválás - Fényképes példa egy pitypang tetoválás rajzára, 2018.10.02. №024 - Pitypang tetoválás - Fényképes példa egy pitypang tetoválás rajzára, 2018.10.02. №034 - Pitypang tetoválás -

Pitypang tetoválás: börtön jelentése

A börtön tetoválásában a pitypangot általában már elhalványultként ábrázolják. Nincsenek vidám sárga szirmok és nincsenek finom szöszök. Szimbolizálja az elmúlt napok utáni vágyakozást és az ember keserűségét, hogy életében minden jó a múltban van..

Ne féljen kísérletezni a testen lévő rajzokkal, hanem alaposan tanulmányozza azok rejtett jelentését is.!

Pitypang tetoválás fotója – példák kész rajzokra 2018.10.05

Nézd meg a videót:

 Készítette: ibpf_777 (Daria Ermak)