Fénykép tetoválásról

Az orchidea tetoválás jelentése

Ebben a cikkben elemezzük Az orchidea tetoválás jelentése, a rajzolás története és megértése a különböző kultúrákban és különböző népek között különböző időközönként.

Ha arra a döntésre készül, hogy tetoválást alkalmaz egy orchideával, és szeretné látni a kész orchidea tetoválásról készült fotókat vagy az orchidea tetováláshoz készült vázlatok képeit, két tematikus részt készítettünk az Ön számára tetováló webhelyünkön belül:

 • Fotó kész orchidea tetoválásról
 • Vázlatok és képek az orchidea tetováláshoz

Az orchidea tetoválás jelentése

Az orchidea tetoválás jelentése

Mi az orchidea tetoválás jelentése, története és jelentése

Sok csodálatos és gyönyörű virág van bolygónkon. De a legtitokzatosabb és legrejtélyesebb az orchidea. Ezt a finom és kecses virágot a természet maga hozta létre. Önmagában rejtélyt és bizonyos női esszenciát hordoz. Ezért szeretik őt annyira a nők. Az amazóniai őslakók ősi legendája szerint az orchidea a fény és a szépség istennője, aki szeretettjével elment az emberekhez, és gyönyörű virággá változott.

Mit jelent az orchidea tetoválás??

Az orchidea tetoválás női kabalája. Megvédi a nőt minden bajtól és nehézségtől. A finom és kecses orchidea segít egy nőnek megtalálni a jegyesét, és segít abban is, hogy jobban megértse érzéseit és vágyait. Az orchidea szimbólum a menyasszonyok talizmánja, békét és jólétet hoz a családnak..

A különböző országok kultúráiban az orchideának saját jelentése van. Az ókori Görögországban a termékenységet személyesítette meg, Kínában – az ember eszményét, Vietnamban – az ifjúságot és a tavaszt. Ha mindezt egyetlen egésszé egyesítjük, akkor láthatjuk a szépséget, a nőiességet, a gyengédséget és a tisztaságot. És ennek a virágnak a színválasztéka még a legigényesebb nőnek is megfelel..

Hol lehet orchidea tetoválást készíteni??

 • Orchidea tetoválás a lábán
 • Orchidea tetoválás a karon
 • Orchidea tetoválás a hát alsó részén
 • Orchidea tetoválás a lapockán
 • Orchidea tetoválás a hasán

Mi az orchidea tetoválás kombinálva, milyen lehetőségek vannak?

 • Fekete orchidea tetoválás
 • Orchidea és pillangó tetoválás
 • Fehér orchidea tetoválás
 • Orchidea tetoválás és betűk

Az orchidea tetoválás jelentéseAz orchidea tetoválás jelentéseAz orchidea tetoválás jelentése 33Az orchidea tetoválás jelentése 33Az orchidea tetoválás jelentése 32Az orchidea tetoválás jelentése 32Az orchidea tetoválás jelentése 31Az orchidea tetoválás jelentése 31Az orchidea tetoválás jelentése 30Az orchidea tetoválás jelentése 30Az orchidea tetoválás jelentése 29Az orchidea tetoválás jelentése 29Az orchidea tetoválás jelentése 28Az orchidea tetoválás jelentése 28Az orchidea tetoválás jelentése 27Az orchidea tetoválás jelentése 27Az orchidea tetoválás jelentése 26Az orchidea tetoválás jelentése 26Az orchidea tetoválás jelentése 25Az orchidea tetoválás jelentése 25Az orchidea tetoválás jelentése 24Az orchidea tetoválás jelentése 24Az orchidea tetoválás jelentése 23Az orchidea tetoválás jelentése 23Az orchidea tetoválás jelentése 22Az orchidea tetoválás jelentése 22Az orchidea tetoválás jelentése 21Az orchidea tetoválás jelentése 21Az orchidea tetoválás jelentése 20Az orchidea tetoválás jelentése 20Az orchidea tetoválás jelentése 19Az orchidea tetoválás jelentése 19Az orchidea tetoválás jelentése 18Az orchidea tetoválás jelentése 18Az orchidea tetoválás jelentése 17Az orchidea tetoválás jelentése 17Az orchidea tetoválás jelentése 16Az orchidea tetoválás jelentése 16Az orchidea tetoválás jelentése 15Az orchidea tetoválás jelentése 15

További képek az orchidea tetoválásról itt, és vázlatok itt.

Ennek a gyönyörű virágnak a szülőhelye Costa Rica. A világon több mint harmincezer orchideafaj és szín létezik. Az ókortól napjainkig az élénk rózsaszín orchidea virágokat minden nemzet nőiben tisztasággal, törékenységgel és ártatlansággal társították. Az orchidea tetoválás lesz egy nő talizmánja, egyfajta szerelmes amulett – az orchidea tetoválás eredeti jelentése és fő jelentése. Ez az isteni virág segít egy nőnek felfedni szexualitását, gyengédségét, a lélek szépségét, hogy igazi istennőnek érezze magát, amikor egy orchidea játszik a testén finom szirmokkal.

Nézheted:

A TEToválóorchidea vázlatai

FOTÓTEToválás ORCHIDÁVAL