Fénykép tetoválásról

A vérfarkas tetoválás jelentése

Az emberek régóta tetoválással díszítik testüket. Az ókori törzsek képviselői által készített rajzoknak szükségszerűen valamilyen titkos szent jelentése volt. Most, hogy a tetoválás szemantikai terhet hordoz, esztétikai funkciót is ellát, különböző nemű, korú és vallású emberek testét díszíti..

Ezen kívül az oldalon:

  • Farkasember tetoválás fotója
  • Vérfarkas tetoválás vázlatok

Mint tudják, minden tetoválásnak van egy hozzárendelt jelentése, amely segít jobban feltárni a belső világot és tulajdonosának karakterét. Sokan tetoválást kapnak, amelynek forrása a mitológia. Innen került a tetoválókultúrába a fél ember-fél farkas, vérfarkas szimbóluma..

Mit jelent a farkasember a tetoválásban - példák a fotón

Mit jelent a tetovált farkasember – példák a fotón

A vérfarkasokról szóló legendák szinte minden kultúrában és népben léteznek. Az ókori németek legendája szerint éjszaka egy farkasember vadászott emberekre és állatokra, félelmet és borzalmat okozva az egész területen. A középkor folyamán a sötét erőkkel és boszorkánysággal azonosított vérfarkasoktól való félelem elérte tetőfokát.

A vérfarkas tetoválás jelentése: tisztelgés a sötét erők vagy a művészet előtt?

Ellentétben a farkassal, amely olyan nemes tulajdonságokat szimbolizál, mint a bölcsesség, a bátorság és az intelligencia, vérfarkas tetoválás jelentése nagyobb düh, féktelenség, vadság árnyalata van. Éppen ezért a férfi nem választása gyakran a vérfarkas képére esik, mert az erőt, a hatalmat és a dühöt régóta tisztán férfias tulajdonságoknak tekintik. Ezenkívül egy vérfarkas szimbolizálja az ember “sötét” oldalát, amelyet meg akar valósítani és leigázni. Egy ilyen tetoválás erős akaratú egyéneknek, elszánt, határozott és független jellemű vezetőknek alkalmas..

És még ha margarétát is vásárolni jött Novoszibirszkbe, a vérfarkas tetoválás nem árt. Egyébként itt vásárolhat kamillát a legjobb áron: http://akaciya-nsk.ru/catalog/romashki/. A vásárlás történhet online.

De ez általános, átlagos vérfarkas tetoválás jelentése, számos változata is van, amelyek az egyes fényes jellemzőket szimbolizálják, például:

– a Holdon üvöltő vérfarkas a magányt, a függetlenséget, az árulást szimbolizálja, amelyet egy személy vonatkozásában követtek el;

– vérfarkas vigyor dühöt, haragot, agresszivitást jelent;

– a futó vérfarkas azt jelenti, hogy az ember vágyik a kalandra és az adrenalinra, valamint az impulzivitást és a haragosságot is jelzi;

– vérfarkas ugrásban – a nehéz életkörülmények, belső és külső akadályok leküzdésének szimbóluma;

Annyira széles választék ellenére vérfarkas tetoválás jelentése, a legtöbb esetben egy személy, amikor éppen ilyen tetoválás készítéséről dönt, vagy ki akarja hangsúlyozni bizonyos jellemvonások jelenlétét magában, vagy “kölcsön” veszi őket.

Mit jelent a tetovált farkasember - példák a fotónMit jelent a tetovált farkasember – példák a fotónVérfarkas tetoválás - példa a 21. képenVérfarkas tetoválás – példa a 21. képenVérfarkas tetoválás - példa a 20. képenVérfarkas tetoválás – példa a 20. képenVérfarkas tetoválás - példa a 19. képenVérfarkas tetoválás – példa a 19. képenVérfarkas tetoválás - példa a 18. képenVérfarkas tetoválás – példa a 18. képenVérfarkas tetoválás - példa a 17. képenVérfarkas tetoválás – példa a 17. képenVérfarkas tetoválás - példa a 16. képenVérfarkas tetoválás – példa a 16. képenVérfarkas tetoválás - példa a 15. képenVérfarkas tetoválás – példa a 15. képenVérfarkas tetoválás - példa a 14. képenVérfarkas tetoválás – példa a 14. képenVérfarkas tetoválás - példa a 13. képenVérfarkas tetoválás – példa a 13. képenVérfarkas tetoválás - példa a 12. képenVérfarkas tetoválás – példa a 12. képenVérfarkas tetoválás - példa a 11. képenVérfarkas tetoválás – példa a 11. képenVérfarkas tetoválás - példa a 10. képenVérfarkas tetoválás – példa a 10. képenVérfarkas tetoválás - példa a 9. képenVérfarkas tetoválás – példa a 9. képenVérfarkas tetoválás - példa a 8. képenVérfarkas tetoválás – példa a 8. képenVérfarkas tetoválás - példa a 7. képenVérfarkas tetoválás – példa a 7. képenVérfarkas tetoválás - példa a 6. képenVérfarkas tetoválás – példa a 6. képenVérfarkas tetoválás - példa az 5. képenVérfarkas tetoválás – példa az 5. képenVérfarkas tetoválás - példa a 4. képenVérfarkas tetoválás – példa a 4. képenVérfarkas tetoválás - példa a 3. képenVérfarkas tetoválás – példa a 3. képenVérfarkas tetoválás - példa a 2. képenVérfarkas tetoválás – példa a 2. képen

Kiváló minőségű vérfarkas tetováláshoz a művészek általában azt javasolják, hogy a test nagy területeit használják, például a hátat, a mellkasot vagy a vállát. A gyönyörűen kivitelezett, nagy rajz a testen biztosan felkelti mások figyelmét, és örömet szerez tulajdonosának.

Az a személy, aki úgy dönt, hogy valamilyen rajzot tesz a testére, általában nagyon felelősségteljesen közelít a választásához, mert ő egyéniségének és egyediségének kifejeződése. Tudva vérfarkas tetoválás jelentése, könnyen megértheti, hogy ez a rajz, és tükrözi -e az “alteregót”.