Fénykép tetoválásról

A tűzoltó tetoválás jelentése

Az anyag segít kitalálni tűzoltó tetoválás jelentése, leírja a tetoválás rajzának értelmezését, jelentését és történetét, áttekintésre kész fényképeket kínál a kész lehetőségekről. További példák itt:

  • Fotó a tűzoltó tetoválásról
  • Vázlatok a tűzoltó tetoválásról

Érdekes a tűzoltó tetoválás jelentése, jelentése, értelmezése és a rajz története

Általánosan elfogadott tény, hogy az elítéltek a táborokban a saját törvényeik szerint élnek a büntető hierarchiában, miközben bizonyos kasztokra oszlanak. Annak érdekében, hogy a köztük lévő különbségek nyilvánvalóbbak legyenek, és még vizuálisan is meg lehessen különböztetni az egyik “osztály” képviselőjét a másiktól, szokás tetoválással díszíteni a testet.

fotó egy tűzoltó tetoválásról, kelt 2017.08.27. 004 -

Ebben az esetben a tetoválás egyfajta személyi igazolványként, letörölhetetlen jelként működik, ami azt jelenti, hogy a fogoly a börtöntársadalom egy meghatározott rangjához tartozik (tolvaj, hat, kakas stb.).

A homoszexuálisok (passzív) márkájú tetoválások között van az ördög, aki térden vetkőztet egy nőt, egy hegedű íjjal és természetesen egy tűzhely (vagy kemencetűz). Közvetlen célja azoknak a feneke, akiket elítéltek a szodómiáért. Mivel ma a Büntető Törvénykönyv ezt a cikkét megszüntették, ma nincsenek “igazi tűzoltók”. Ennek megfelelően ez a tetoválás azoknak a foglyoknak a testébe vándorolt, akik cselekedetei lényegében hasonlóak ehhez a szörnyűséghez..

A foglyok megkülönböztető jegye

Ezt a fajta megkülönböztető jelzést kapják a sértettek vagy kimaradók, így nevezik azokat a tábori kitaszítottakat, akik külön szakaszokban élnek, elkülönítve a többi elítélttől. Köztük olyan személyek is, akiket gyarmatokon vagy előzetes letartóztatási központokban erőszakoltak meg. Az erőszakot ezekben az intézményekben három okból teszik nyilvánvalóvá: a cikk értelmében (nemi erőszakért elítélték), defekt miatt (súlyos vétséget elkövető elítéltek, a hatóságok és informátorok volt alkalmazottai) és határozatlan ideig (a kolónia adminisztrációjának utasítása alapján) . Mindannyian várják a sztoker tetoválását a fenekén ördög alakjában, aki egy lapát segítségével szenet dob ​​a kályhába. Azokat, akiket leengedtek, és akiknek testén hasonló tetoválás található, más módon kakasoknak nevezik, ami egy “normális” fogoly számára nagyon szörnyű sértésnek minősül.

Ha egy fogoly megváltoztatja állandó kiküldetésének helyét (áthelyezik egy másik kolóniába), és egy új börtönben megpróbálja elrejteni azt a tényt, hogy ilyen tetoválása van, vagy elrejti, hogy megsértődött, agyon lehet verni.

fotó egy tűzoltó tetoválásról, kelt 2017.08.27. 001. sz. - fotó egy tűzoltó tetoválásról, 2017. augusztus 27 -én, 002 sz. fotó egy tűzoltó tetoválásról, kelt 2017.08.27. 003 -

A legtöbb esetben az ördög-tűzoltó tetoválását alkalmazzák a “természetes” erőszakos lecsökkentése esetén (azoknál a homoszexuálisoknál, akik saját szándékukból választották ezt az utat, a tetoválások eltérőek). Ezt a rendkívüli képet azonban nehéz tetoválásnak nevezni, inkább homályos, sietve pontatlan testrajz.

Szinte minden tetoválásnak, amelyet “gofri” -nak és “kakasnak” neveztek, a fogvatartási helyeken kívül nincs nagy jelentősége. Pontosabban, egy hétköznapi ember számára általában ártalmatlanok, mivel az ilyen rajzok valódi jelentése a szent jelentésükben rejlik, amelyet csak az “ülés” ismer és ismer. Ez a tény tartja fenn a veszélyt azok számára, akik tetoválást akarnak készíteni anélkül, hogy bármit is tudnának róla..

Az esetek túlnyomó többségében, miután elengedték, egy ilyen tetoválás tulajdonosa megpróbálja eltávolítani vagy átalakítani a tetoválást a felismerhetetlenségig, ami objektív okokból érthető..

Készítette: sashakirovograd (Ignatiev Alexander Sergeevich)