Fénykép tetoválásról

A tőr tetoválás jelentése

Érdekes információk, a tőr tetoválás jelentése és jelentősége

Bármit is fektet be jelentése a tőr tetoválásodban, A fegyverek mindig veszélyt, halálosságot és hatalmat képviseltek. Nagyon sokféle fegyver létezik, és mindegyik nagy veszélyt jelent. Egy személy különleges figyelmét mindig is vonzotta a különböző típusú éles fegyverek – nehéz kardok hosszú középső fogantyúval, rövid, de halálos római légiós gladiátorok, gyors és pontos tőrök, amelyek a másodperc töredéke alatt megszakítják az életet.

Tőr tetoválás jelentése 1

Iker tőrök fekete -fehér tetoválásban

A hidegen edzett acél ragyogása nem kevésbé vonzza a férfiak figyelmét, mint a nők gyémántjainak vakító fénye. A közelharci fegyvereket a lőfegyverek megjelenése óta kedvelték, mivel úgy vélték, hogy a távolról ölő fegyver használata becstelen. A háború művészete azonban minden korszakkal átalakult, és az egykor halálos fegyverekből származó különböző kardok és tőrök különböző gyűjtemények és fegyvermúzeumok tárgyává váltak.

A tőrök külön téma lesz. A nehéz, terjedelmes kardokkal ellentétben “fiatalabb testvéreik” hosszabb ideig népszerűek voltak, mivel kompakt méretük és könnyűségük lehetővé tette, hogy titokban ruhák alatt viseljék őket, és észrevehetetlen ütéseket érjenek el. A tőr a tolvajok és árulók alattomos fegyvereként szerzett hírnevet a már említett okok miatt. Ennek a fegyvernek a gyorsasága és könnyedsége azonban számos nemes tulajdonságot is tartalmaz..

A tőr tetoválás jelentése 2

Tetoválás tőrrel a testben

Mit jelent a tőr tetoválás??

A kések és tőrök képei számos tulajdonságot szimbolizálnak, amelyek közül néhány a következők: ügyesség és állóképesség, bosszú, tettek pontossága, árulás, szabadság és védelem, szenvedés, kettősség.

A tőr tetoválásokat gyakran más elemekkel ábrázolják. Például a szívben tőröt ábrázoló tetoválás a szerelmi árulást szimbolizálja, és bosszút és kegyetlenséget is jelenthet..

A tőr tetoválás jelentése 3

Példák tőr tetoválásra

A véres tőr vagy a kés csepegtető vércseppel a döntő cselekvés jele, minden következmény ellenére. A koponyával rajzolt tőr leggyakrabban a halált jelképezi. A koponya képe késsel a fogában bármire készen áll. A tőr, amely körül kígyó tekergőzik, a tolvaj vagy a tolvajcsapat vezetőjének szimbóluma..

A kés és az ember fejének tetoválása a katona jele, mivel hasonló tetoválásokat végeznek a hadműveletek során..

Nézheted:

A TETováló Tőr vázlatai

FOTÓ TETTOO DAGGER