Fénykép tetoválásról

A tetoválás jelentése a lapockán

Itt mindent megtudhat a legérdekesebbről a lapockán lévő tetoválás jelentése, nézze meg a rajzok fotópéldáit, ismerkedjen meg a lehetőségekkel és funkciókkal, ismerje meg a rajzok jelentését, értelmezését és történetét a tetoválás művészetében. További példák itt:

 • Fotó a tetoválásról a lapockán NŐI \ Férfiak
 • Vázlatok egy tetoválásról a lapockán

A lapockán lévő tetoválás jelentése - érdekes tetoválásminták fotógyűjteménye

A lapockán lévő tetoválás jelentése – érdekes tetoválásminták fotógyűjteménye

Minden a legfontosabb a lapockán lévő tetoválás jelentésével kapcsolatban

A tetoválás nem csak dekoráció, hanem önkifejezés, az “én” átadása, emlékezetes események, amelyeket az ember mindig magával hord. A tetoválás egyik ideális helye a lapocka..

Előnyök.

 1. Minimális fájdalom az alkalmazás során, vagy akár annak hiánya a bőr érdessége és minimális idegvégződése miatt.
 2. Kiváló “vászon” rajzoláshoz. Ezen a területen nincsenek jelentős hajlítások vagy hajtogatások, amelyek torzíthatják a tetoválást..
 3. A fenti pontból egy plusz jön ki a mester számára, aki különösebb erőfeszítés nélkül elvégzi munkáját, ennek eredményeként a rajz pontos és pontos lesz.
 4. A lapocka bőre a legkevésbé érzékeny az öregedésre, ami fontos szerepet játszik a minta eredeti megjelenésének időbeli megőrzésében.
 5. Lehetőségek széles skálája bármilyen méretű tetováláshoz. A minimalistától a nagyig. Lehetővé teszi a jövő tulajdonosának és gazdájának fantáziáinak barangolását, mert a tetoválás egyes elemei simán átállhatnak a vállra, a nyakra, a hátra és még a hát alsó részére is.

Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. 007 -tetoválás a lapockán - Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. №009 -tetoválás a lapockán - Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. №022 -tetoválás a lapockán -

 1. Kényelmes hely a tetoválás titokban tartására vagy másoknak való bemutatására. Miután felvette a megfelelő ruhákat, a lapocka elrejtőzik vagy kinyílik.
 2. A spatula abban is segít, hogy trendi legyen, ha térfogati és 3D -s tetoválással rendelkezik. Az ilyen tetoválások a test egy részének mobilitása miatt reálisnak és lenyűgözőnek tűnnek, és az optikai csalódásnak köszönhetően a jól megválasztott vázlat megelevenedik a testen..
 3. A lapockán lévő tetoválás nem fog unatkozni, mert nincs a tulajdonos szeme előtt, ami csökkenti annak megváltoztatásának vagy teljes eltávolításának kockázatát.
 4. A vázlatok legnagyobb választéka, különösen a lapocka tetováláshoz.

Fotó példák a lapocka tetoválás tervezésére:

A hely és a design szerepe.

Miután meggyőződött arról, hogy a lapocka a megfelelő hely a tetováláshoz, meg kell találnia mind a tetoválás jelentését, mind az alkalmazás helyét. Emlékeztetni kell arra, hogy ha egy tetoválást egy adott helyre alkalmaz, örökre összekapcsolja őket, ezért ha a tetoválásnak általában van bizonyos jelentése, akkor egy adott helyen teljesen más szerepe van.

A bioenergetika szerint a lapockák közé egy energiaközpont koncentrálódik, amely felelős az akarat kifejezéséért és az ember szükségleteiért az életben. Ha a megfelelő tetoválást választja a lapockáján, akkor stílusos és hasznos lesz. Bizonyos tetoválások növelik vagy lecsillapítják néhány létfontosságú igényét. Ami a női nemet illeti, a lapockán lévő tetoválás tulajdonosai hangsúlyozzák szexualitásukat és kegyelmüket. A tetoválás az ember lapockáján erősnek, bátornak, határozottnak és ugyanakkor lírainak minősül..

Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. №037 -tetoválás a lapockán - Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. №079 -tetoválás a lapockán - Fotó a tetoválásról a lapockán 2018.11.05. №242 -tetoválás a lapockán -

Tekintsünk számos tetoválást, amelyek sajátos jelentőségüket a lapockán hordozzák:

 1. A sárkány igazságot vagy rosszindulatot közvetít a tulajdonosnak.
 2. A fehér szárnyak védelmet nyújtanak, a fekete pedig negatív oldalakat ad.
 3. A fecske képe szerencsét ígér, közvetíti a tulajdonos lelkének szabadság, fiatalság és kedvesség szeretetét.
 4. A Skorpió életveszélyt jelent, de éppen ott, mint a rovarok és állatok más képei, védelmet nyújt.
 5. Különböző madarak felfedik az emberben irgalmát és gyengédségét.

Nézd meg a videót:

 Készítette: annadanilina (## FIO ##)