Fénykép tetoválásról

A szkarabeusz tetoválás jelentése

Az anyagban a szkarabeusz tetoválás jelentéséről, a rajz jelentéséről és történetéről fogunk beszélni, megismerkedünk a kész tetoválások példáival a fotón és a vázlatokban. Ha további információra van szüksége, a kész tetoválásokról készült fotókatalógusunk két anyagot kínál a témában:

  • Fotó a szkarabeusz tetoválásról
  • Vázlatok a szkarabeusz tetováláshoz

A szkarabeusz tetoválás jelentése - példák a kész tetoválásokra a fényképeken

A szkarabeusz tetoválás jelentése – példák a kész tetoválásokra a fényképeken

A tetoválás hagyománya évtizedek óta fennáll. A gonosz szellemektől való védelem szerepében járt el. Az ősi szokások szerint a fiatalokat tetoválták, amikor férfivá avatták őket, így tesztelve őket az állóképességükre..

Mára a tetoválások szerepe kissé megváltozott. Most fő feladatuk a test díszítése. Annak ellenére, hogy a rajzok bőrre történő felhordása meglehetősen fájdalmas, az emberiség gyönyörű felének képviselői szintén nem bánják a tetoválóművész szolgáltatásait. Különféle figurákat, rovarokat, állatokat és különféle szimbólumokat ábrázol.

Mi a szkarabeusz tetoválás jelentése, története és értelme?

Ne felejtsük el, hogy minden tetoválásnak megvan a maga jelentése, bizonyos jelentést hordoz. Mielőtt egy képet a testre alkalmazna, alaposan tanulmányozza, hogy mit szimbolizál.

Az ősi mitológiából származó szimbólumok képe nagyon népszerű. Különösen a szkarabeusz tetoválás jelentése nem sokat változott az ókori Egyiptom óta.

Mi a szkarabeusz bogár?

Sokak számára furcsának fog tűnni, hogy az ókori egyiptomiak egy közönséges trágyabogárt istenségnek tartottak. Ezt a rovart a naphoz is társították, a bogár a nap mozgásának megszemélyesítője volt. A mennyei testhez hasonlóan a szkarabeuszok is keletről nyugatra gurítják a golyóikat. Az egyiptomiak mindig Khepri Istent ábrázolták egy szkarabeus fejével, amely a napot az égen gurítja.

Ezenkívül a bogárt az új fényes élet szimbólumának tekintették. Az ókorban az egyiptomiak azt hitték, hogy Khepri a halál után is megvédi őket. Ezért a szkarabeuszt ékszereken, edényeken, pecséteken ábrázolták. A karnaki templomban egy hatalmas szkarabeuszbogár -szobor áll..

Mindenki tudja, hogy a tetoválás az ókori Egyiptomból származik. Azt hitték, hogy a túlvilág sokkal érdekesebb, mint a földi. Az egyiptomiak születésüktől fogva igyekeztek felkészülni a túlvilágra való átmenetre. A szkarabeusz tetoválás volt egyfajta passz..

Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 27Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 27Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 26Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 26Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 25Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 25Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 24Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 24Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 23Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 23Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 22Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 22Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 21Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 21Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 20Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 20Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 19Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 19Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 18Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 18Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 17Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 17Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 16Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 16Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 15Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 15Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 14Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 14Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 13Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 13Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 12Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 12Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 11Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 11Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 10Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 10Fotó a szkarabeusz tetoválásról egy lány nyakán - fotóFotó a szkarabeusz tetoválásról egy lány nyakán – fotóMintafotó egy szkarabeus tetoválásról 8Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 8Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 7Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 7Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 6Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 6Mintafotó egy szkarabeus tetoválásról 5Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 5Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 4Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 4Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 3Mintafotó egy szkarabeusz tetoválásról 3Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 2Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 2Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 1Példa egy szkarabeusz tetoválás fényképére 1

A skarabeus bogár tetoválás jelentése

A modern világban a skarabeus képe már nem kapcsolódik a túlvilághoz. Általánosan elfogadott, hogy szerencsét és sikert hoz..

A szkarabeusz a cél felé tolja az embert, és lehetővé teszi, hogy napenergiával feltöltődjön. Egy ilyen tetoválás ideális azoknak az embereknek, akik hozzászoktak ahhoz, hogy megkapják az utat, nyerjenek és mindig azt kapják, amit akarnak, és a szkarabeusz tetoválás ilyen jelentése beilleszthető a tetoválásba..

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szkarabeusz tetoválás erőteljes amulett a tulajdonos számára. A tetoválóművészet modern ismerői úgy vélik, hogy a szkarabeuszbogár elszántságot és kitartást jelent. Ahogy egy bogár makacsul gurítja tökéletesen kerek golyóját, úgy az ember kitartóan megy a célja felé.

A szkarabeusz tetoválás a miszticizmus és a rejtély részét képezi. Hangsúlyozza tulajdonosának magas szintű intelligenciáját, teljes körű fejlődését. Az ilyen személy minden társadalomban szabadnak érzi magát, könnyen felveszi a kapcsolatot, és még idegenekkel is talál beszélgetési témákat..

Ez a tetoválás sokoldalú. Jól néz ki a vállán vagy a mellkasán. Jobb, ha egy kis tetoválás van a karon vagy a nyakon. A legtöbb esetben a bogárt labdával és kinyújtott szárnyakkal ábrázolják, a labda a napot szimbolizálja. A tetoválás lehet fekete -fehér vagy színes.

Annak érdekében, hogy a kép szerencsét hozzon, őszintén hinnie kell mágikus képességeiben. És akkor nem csak egy gyönyörű rajz lesz, hanem egy igazi amulett..

Nézze meg a szkarabeusz tetoválással készült videót:

Nézheted:

SCARAB TETTOO Vázlatok

FOTÓ TETTAO SCARAB