Fénykép tetoválásról

A sárkány és kard tetoválás jelentése

Itt mindent megtudhat, amit tudnia kell a sárkány és kard tetoválás jelentése, lehetőséget kap arra, hogy megismerkedjen a modern tetoválásművészet népszerű mintáinak jelentésével és történetével. Azok számára, akik egyedülálló tetoválás létrehozásához választják az alapot, javasoljuk, hogy olvasás után tekintse meg a fotókatalógus következő részeit:

  • Fotó sárkány és kard tetoválás
  • Sárkány és kard tetoválás vázlatai

A sárkány és a kard tetoválás jelentése - fotó példák a kész tetoválásokra

A sárkány és a kard tetoválás jelentése – fotó példák a kész tetoválásokra

Érdekes tények a sárkány és kard tetoválás jelentéséről

Az ókortól kezdve az emberek különböző módon díszítették testüket. Ruházat, ékszerek, különféle fodrászok és fülbevalók váratlan helyeken – mindez ékesítette az embert, de kívánság szerint megváltoztatható, eltávolítható és elfelejthető. Azonban megjelent egy ilyen ékszer, amelyet nem mindenki viselhetett. Az egyedülálló mintát letörölhetetlen festékekkel a bőr alá vitték fel, és egy emberre maradt egész életen át. Kezdetben az ilyen állandó képeket a beavatáson átesett és férfivá vált harcos megkülönböztetésének jeléül használták, vagy misztikus jellegük volt, és a sámánok és papok testét díszítették. Aztán a testfestés kicsit megváltozott, kibővült. A zsoldosok és a japán maffia hívei elkezdték festeni testüket sárkányokkal, kardokkal, hieroglifákkal, tengerészekkel és a hadsereg alkalmazott rajzaival, amelyek leírják tevékenységüket, és tolvajok, gyilkosok, szélhámosok és más banditák díszítik a hátukat, karjaikat, mellkasukat és vállukat. az alvilág szimbólumaival. A testrajz más értelmet nyert, és egyesek számára bizonyos megkülönböztető jegyeket váltott ki..

Csak a modern világban vált a művészet határozott formájává az a készség, hogy állandó mintát alkalmazzunk a testre. A tetoválás valódi dekorációvá vált, köszönhetően a magas technológiának, tehetségnek és sok szakember készségének. Egy személy sokféle rajzot készít a testére, kezdve az egyszerű virágoktól, állatoktól vagy tárgyaktól kezdve a szeretteinek terjedelmes portréival vagy valódi műalkotásokkal..

A testfestés egyik leggyakoribb témája a kard és a sárkány tetoválása. Ezen szimbólumok mindegyike fényes, értelmes és különleges, de amikor egyesülnek, a tetoválás egyedi jelentést és erőt kap..

Fotó példák:

Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 020Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 001Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 002Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 003Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 004Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 005Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 006Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 007Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 008Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 009Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 010Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 011Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 012Fotó sárkányról és kardtetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 013Fotó sárkányról és kardtetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 014Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 015Fotó sárkányról és kardtetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 016Fotó egy sárkányról és egy kard tetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 017Fotó sárkányról és kardtetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 018Fotó sárkányról és kardtetoválásról (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 019

A sárkány a keleti civilizációban szimbólum:

– bölcsesség;

– erő;

– igazságosság;

– nemesség;

– a legfőbb hatalom;

– rejtély.

 Míg az európai vagy a nyugati kultúrában ugyanaz a repülő sárkány szimbólum:

– gonosz;

– csalás;

– hazugság;

– agresszió;

– háborúk.

Az ilyen eltérő szimbolikus jelentés miatt a sárkány kétféleképpen tulajdonítható. Viszont a kard szimbolikus felfogása minden kultúrában egyértelmű. Jelképezi:

– bátorság;

– harc;

– bátorság;

– erő;

-bátorság;

-védelem.

A kardot egy bátor harcos jelének tekintették, aki kész megvédeni földjét, szeretteit vagy álmait. A kard azonban a rajzok helyétől és az emberi testtől függően a nehéz élet vagy nagy veszteség szimbólumának tekinthető..

Tehát mindkét sokoldalú kép kombinálásával többféle értelmezést kaphat. Az egyik az élet súlyossága és az állandó kísértés megfejthető. Egy másik, az igazságért harcoló bölcs harcos szimbólumaként. Vagy ez a tetoválás az agresszió, a harag, a ravaszság és a titok szimbólumának tulajdonítható. És vannak, akik az ilyen rajzokat dühük megszelídítésére és önmaguk legyőzésére tekintik. Mások számára a sárkány és a kard talizmánként, személyes gyámként szolgálhat. Egyszóval a tetoválás, például a sárkány és a kard jelentése minden ember számára egyedi lehet, és csak távolról fedheti át az eredeti szimbólumok valódi jelentését..

Nézd meg a videót:

Amikor tetoválást alkalmaz a testére, el kell döntenie, hogy tulajdonosa pontosan milyen esszenciát helyez bele, és miért kell megmutatkoznia a testén. Végül is a tetoválás nem múló vágy, hanem szándékos, komoly lépés.

A cikk az oldalnak köszönhetően jelent meg “Mysekret.ru gratulálok »Amely érdekes gratulációkat és sok érdekes és szórakoztató információt tartalmaz.

Készítette: el-nord (ElNord)