Fénykép tetoválásról

A pit bull terrier tetoválás jelentése

A Pit Bull Terrier agresszív és dühös kutya, Pit Bull Terrier tetoválás jelentése – hasonló. A rossz nevelés miatt veszélyes állat lehet. Végül is ez a kutya szokatlanul erős. De ugyanakkor, mint minden más kutya, az ember barátja. Mivel az emberek, mint tetoválók, hajlamosak az életükkel szorosan összefüggő tárgyakat és jelenségeket állandósítani a testükön, ez alól a kutya sem kivétel, különösen a pit bull terrier.

Ezenkívül javasoljuk, hogy nézze meg:

  • Fotó itt a pit bull terrier
  • Vázlatok itt Pit Bull Terrier

Szokatlan kisállat tetoválás

Vicces kisállat tetoválás

Mit jelent a pit bull terrier tetoválás?

Először is, a pit bull terriert ábrázoló tetoválás szeretetet és szeretetet jelenthet egy négylábú barát iránt. Ez lehet akár egy elvont kutya képe, akár egy szeretett kisállat portréja. Egy ilyen tetoválás kiegészíthető az állat nevével ellátott felirattal. Ezenkívül egy ilyen tetoválás kitölthető az elhunyt kutya emlékére. Ebben az esetben az összetétel tartalmazhatja a születés és a halál dátumát (évét)..

Példa egy tetoválásra egy szemüveges kisállattal

Pit bull terrier szemüveggel – példa a tetoválásra

Gyakran az ilyen fajta kutya alakú tetoválás egyáltalán nem kapcsolódik egy igazi állathoz, hanem ennek a harci kutyának a tulajdonságait szimbolizálja. Azok. egy ilyen tetoválás azt jelentheti, hogy a tulajdonosa veszélyes és rossz viccelni. Gyakran az ilyen tetoválásokat a bűnbandák tagjai töltötték be..

Annak ellenére, hogy a Pit Bull Terrier megfelelő képzettséggel egy személy barátja, védője és csak egy kedves kutya, leggyakrabban agresszióval és haraggal társul. Ezért a képével ellátott tetoválás leggyakrabban azt jelenti, hogy egy személy agresszív, kegyetlen, erős és könyörtelen személyként pozícionálja magát..

Agresszív Pete - Tetoválási példa

Példa egy tetoválásra, amelyen Pete feltárja a fogait

A tetoválás közvetlen képe a szándéktól függ. Ha az első esetről beszélünk, amikor a tetoválás szeretetet jelez, vagy egy szeretett kisállat emlékét kívánja állandósítani, akkor a kutyát statikusan ábrázolják. Ábrázolható háttérrel vagy további elemekkel virágok vagy sírkő formájában. Ha egy tetoválásról beszélünk, amely hangsúlyozza a veszélyt és a fenyegetést, akkor a “pitbullot” mozgásban és vagy tátott szájjal ábrázolják. A hangsúly ebben az esetben az állkapcson, a fogakon vagy a fenyegető tekinteten van..

Nézheted:

Vázlatok a tetováláshoz S PITBULTER

FOTÓ TETTAO PITBULTERIER