Fénykép tetoválásról

A leopárd tetoválás jelentése

Mit jelent a leopárd tetoválás??

A különböző kultúrákban a leopárd különböző tulajdonságokat szimbolizál. Ezt az állatot az adott kulturális környezettől függően különböző módon jellemzik. Vannak azonban általános tendenciák, amelyek meghatározzák leopárd tetoválás jelentése. A világ legtöbb országában a leopárd a hatalom, a gyorsaság és néha az agresszió szimbóluma. Sok kultúrában a leopárdot nagyon tisztelték, és bőre nagyon értékes volt. Nagyon gyakran a sámánok a rituálék során leopárd bőrét vették fel. A bőrén lévő foltok a szemet jelképezték..

A leopárd tetoválás jelentése 1

Tetoválás a vállán, amely utánozza a leopárd színét

Az ókori Görögországban a leopárdot a borászat istenének, Dionüszosznak, a római hagyományban Bacchusnak egyik társának tartották. Ezt az istent gyakran leopárdok rajzolt szekerén ábrázolták..

A kereszténységben ennek az állatnak negatív színe van. Ez Dániel bibliai kinyilatkoztatásának köszönhető. Amelyben a leopárdhoz hasonló állat jelent meg az apokalipszis egyik előhírnökeként.

Ezeknek és más szimbólumoknak köszönhetően, amelyek a leopárdhoz kapcsolódnak, a képével ellátott tetoválás meglehetősen népszerű..

Mit jelent a leopárd tetoválás?

Reális leopárd tetoválás

Mit jelent a leopárd tetoválás??

A leopárdot ábrázoló tetoválás leggyakrabban egy személy sajátos tulajdonságait fejezi ki., amelyre meg van töltve. Egy ilyen tetoválás hangsúlyozza egy személy bátorságát, erejét, határozottságát vagy akár agresszióját. Úgy tartják, hogy bátor és bátor férfiak tömik..

A leopárd lehet önálló tetoválás vagy a kompozíció része. Késekkel, tőrökkel vagy virágokkal kombinálva ábrázolják őket. Néha más állatokkal, például kígyóval harcolva is ábrázolhatók..

A leopárd gyakran szerepel a börtön tetoválásai között.. Elvileg egy ilyen tetoválás a fogolyon ugyanazokat a tulajdonságokat jelentheti. Néha azonban, akárcsak a ragadozó állatok más képei, azt jelezheti, hogy egy személyt elítéltek gyilkosságért..

Nézheted:

Vázlatok a tetoválóleopárdhoz

FOTÓ TETTAO LEOPARD