Fénykép tetoválásról

A koponyatetoválás jelentése a tükörben

Itt mindent megtudhat a koponyatetoválás jelentése a tükörben, nézze meg a tetoválásminták fotó példáit, ismerje meg azok jelentését, értelmezését és történetét a tetoválás művészetében. További példák itt:

  • Fotó a koponya tetoválásról a tükörben
  • Vázlatok a koponya tetoválásról a tükörben

A koponyatetoválás jelentése a tükörben - információk és fényképes példák a tetoválásmintákról

Mindent a tervezési lehetőségekről és a koponyatetoválás jelentéséről a tükörben

A koponyatetoválásnak a tükörben nincs határozott jelentése. Ezt az elemek ilyen kombinációjában nehéz értelmezni, mert még külön -külön is mindegyik szimbólum kétértelmű..

A különböző vallásokban és országokban a koponya mindig különleges hozzáállást tanúsított. Ez szinte mindig negatív. Halál, leválás, az élvezetek hiábavalósága, az élet mulandósága, veszteség, fájdalom – ezek csak általánosított jelentések. A koponyatetováló személy saját érzelmi színezetet ad neki. Ez alól kivételt képeznek a mexikói koponyák. Világos mintájuk van, és ennek megfelelően vallási dogmáikkal közvetlenül kapcsolódnak a halottak emléknapjához. Úgy gondolják, hogy ezen a több napon át tartó ünnepen egyfajta családi összejövetelre kerül sor. A halottak az élőkhöz jönnek, a koponya pedig az új élet szimbólumaként működik..

Fotó tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №041 - tetováló koponya a tükörben - Fotó tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №040 - tetováló koponya a tükörben - Fénykép tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №039 - tetováló koponya a tükörben -

A kreatív gondolkodású emberek számára a tükör tisztaságot, nyugalmat és őszinteséget jelent. A misztika rajongói a tükör képét közvetlenül a másik világhoz társítják. Szinte mindezeket a jelentéseket a tetoválás tükörrajzának tulajdonítják, de gyakrabban – kettősség, rejtély, rejtély. A nők gyakran alkalmazzák a Vénusz jeleként. Istennő, akinek megjelenése a gyönyörű, vonzó, szexi és intelligens nő minden tulajdonságát hordozza, ugyanakkor ravasz, uralkodó és alattomos. Gyakran alkalmazzák az esemény vagy a tulajdonos szívének kedves személy emlékének jeléül. A férfiak ritkábban részesítik előnyben ezt a fajta tetoválást..

Fotó példák tetoválás rajzolásához koponyával a tükörben:

                A koponya rajza a tükörben sokféle értelmezést hordozhat. Például a haláltól való félelem, a halál feletti győzelem, a szeretett személy elvesztésének emléke és a túlvilági találkozás reménye, a másik világtól való félelem és még sok más. További részletek befolyásolják a rajz szimbolikáját, amelyek első pillantásra nem jelentősek. Ezek lehetnek: kígyó, rózsa, pók, szivar, fülbevaló és általában bármi, de a tetoválás tulajdonosa mindig egyedi értelmezést ad nekik. A koponya szimbolikája, mint olyan, attól is függ, milyen érzelmeket mutat. Tehát a koponya a tükörben, “mosolyogva” szimbolizálhatja az ember sajnálatát a múlt ifjúságáért vagy az optimista elvesztéséért. A “gonosz” vigyorral való kifejezés egy személy erkölcsi traumájához kapcsolódik.

Néha az igazi jelentést nem olyan könnyű kitalálni. Minden az ember életétől, világnézetétől, személyes történetétől függ. Azokat az embereket, akik ilyen rajzokat helyeznek testükre, időszakos melankólia jellemzi. A legtöbb intézkedést alaposan megfontolják és mérlegelik. Kevés a spontaneitás a viselkedésben, ezért az egész tetoválás érzelmileg a személyhez kötődik a legapróbb részletekig..

Fénykép tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №037 - tetováló koponya a tükörben - Fénykép tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №036 - tetováló koponya a tükörben - Fénykép tetováló koponyáról a tükörben 2018.11.25. №033 - tetováló koponya a tükörben -

A tetoválásokat elsősorban a vállra és a lapockára töltik. A koponyatetoválások mérete a tükörben többnyire átlagos. A szükséges rajzok miatt kis rajzokat szinte soha nem használnak. Nagy tetoválásokat (a teljes háton) ritkán használnak. A kép klasszikus kivitelezésének színvilága sötét és pasztell tónusokon alapul.

Nézd meg a videót:

Készítette: prifilat (Pisarenko Svetlana Viktorovna)