Fénykép tetoválásról

A kártya öltöny tetoválás jelentése

Az anyagban a kártya öltöny tetoválás jelentéséről, a modern tetoválások jelentéséről, történetéről és népszerű lehetőségeiről fogunk beszélni. Azok számára, akik a minta kiválasztása mellett döntöttek, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg számos példával, hogy egyedi tetoválási ötletet hozzon létre:

  • Fotó kártya öltöny tetoválás
  • Vázlatok a tetoválóruhákról

A kártya öltöny tetoválásának jelentése - a sikeres kész tetoválás lehetőségei a fotón - rajzok

A kártya öltöny tetoválásának jelentése – a sikeres kész tetoválás lehetőségei a fotón – rajzok

Érdekes tények a kártya öltöny tetoválás jelentéséről

Idővel a kártyák szimbolikája pozitív értékről negatívra változott. A kártyák kétértelmű szimbólumok, és egy adott tetoválás jelentése eltér a rajta ábrázolt öltönyöktől és jelektől. A játékkártyák a 14. században jelentek meg tarot kártyák alapján, és ma is népszerűek. Például a szovjet időkben a kártyázás nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek körében is gyakori volt..

Ha kezdetben a kártyákat csak jóslás céljaira használták, akkor most a legtöbb ember nem más, mint egy könnyű időtöltés.

A kártyás öltönyös tetoválásokat leggyakrabban fekete -fehérben végzik, és az alkarra, a vállra vagy a mellkasra alkalmazzák. Gyakran a tetoválás mellett az ördög, a tűz és más agresszív szimbólumok képeit láthatja.

Alapvető jelentések

Sok szerencsét szimbólum

Egyesek úgy vélik, hogy a játékkártyákat ábrázoló tetoválás szerencsét hoz, és maguk a kártyák az izgalom szimbólumát képviselik. Ebben az esetben a nyerő kártyák gyakran tele vannak..

A pletykák szerint az ilyen képek nemcsak segítenek a nagy jackpot elérésében, hanem általában hozzájárulnak minden kedvezőtlen helyzet kimeneteléhez. A csalók és csak amatőrök szerencsejátékban a kezükkel dobnak egy kártyát a játékasztalra, amelyre ezek a tetoválások vannak kitömve.

Példák a fényképekre:

059058057056055054053fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 052051fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 050049048fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 047fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 046045044fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 043fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 042fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 041040039038037036035034033032fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 031030fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 029fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 028fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 027fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 026025. fotó tetováló kártyáról (érték)024fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 023022. fotó tetováló kártyáról (érték)021. fotó tetováló kártyáról (érték)fénykép a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 020019018. fotó tetováló kártyáról (érték)017. fotó tetováló kártyáról (érték)016. fotó tetováló kártyáról (érték)015014013. fotó tetováló kártyáról (érték)012011010. fotó tetováló kártyáról (érték)fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 009fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 008fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 007fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 006fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 005fotó tetováló kártya öltönyről (érték) - példa rajz - 004fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 003fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 002fotó a tetováló kártya öltönyéről (érték) - példa rajz - 001

A szerencsekártyák értéke az angol puritanizmus népszerűsége során szerzett a 17. században. A puritánok magas erkölcsi tudatosságra, egyszerűségre és szigorúságra törekedtek, nem engedték meg maguknak a házasságon kívüli kapcsolatokat, és imádták Istent. A tétlenség idegen volt számukra, ezért a szerencsejáték szeretetét alapvető jelenségnek tekintették..

Érdekes: Az amerikai katonák, akik a második világháború alatt szerették a pókert, gyakran tetoválták testüket az ásó ászának képével..

Alvilág

A tetoválások jelentését azok határozzák meg, akik viselik, és a bűnügyi életben részt vevő emberek elég gyakran tetoválnak kártyás öltönyökkel. A tetoválás itt egy személy helyzetét jelzi a büntető hierarchiában..

  • Féregek – nem hagyományos szexuális irányultságú emberek;
  • Megkeresztel – jogász;
  • Gyémántok – különböző csalók;
  • Csúcsok – hatalommal rendelkező tolvaj.

Gyakran egy fogoly tetoválása többet mond el róla, mint önmagáról..

A valláshoz való viszony

A kártyák jóval a kereszténység megjelenése előtt jelentek meg, de ennek ellenére fő értelmezésük Jézus Krisztushoz és a hithez kapcsolódik..

  • A férgek egy szivacs képe egy csigával, amellyel letörölték Jézus kimerült testét, hogy enyhítsék fájdalmát;
  • A keresztség a keresztet jelenti a keresztre feszítéshez.
  • Tamburinok – a szögek szimbóluma, amellyel Jézust a keresztre szegezték;
  • Az ásó annak a lándzsának a szimbóluma, amely átfurata Krisztus testét;

A reneszánsz alatt a kártyázás jelentése megváltozott. Elkezdték istenkáromlást, bűnt, szenvedélyt, lelki bukást, romlottságot és emberi tökéletlenséget jelölni..

Nézd meg a videót:

Következtetés

A tetoválások relevánsak, és minden évben növekszik azoknak a száma, akik testre akarják helyezni őket. Úgy tartják, hogy a kártyás öltönyös tetoválás szerencsét hozhat az üzleti életben, és erős személynek fogja mutatni az embert, hajlamos a kalandra és nem fél a kockázatok vállalásától..

Készítette: frelia (Vorobjova Elena Nikolaevna)