Fénykép tetoválásról

A hold tetoválás jelentése

A holdtetoválás népszerűségéről teljesen különböző emberek között nem érdemes beszélni. Éppen ezért megértjük a témát és megtudjuk hold tetoválás jelentése, egyik vagy másik variációban.

A tetoválás vázlatára jelentkezők számára készen állunk a katalógus 2 szakaszának felkínálására a témában:

  • Fotó kész holdtetoválásokkal
  • Vázlatok a hold tetoválásához

Mi a holdtetoválás jelentése, története és jelentése

A hold tetoválás jelentése - példák a fotón

A hold tetoválás jelentése – példák a fotón

Minden tetoválásnak saját rejtett jelentése van. Különösen lenyűgöző emberek hisznek abban, hogy a Hold tetoválásának alkalmazása bizonyos testrészeken mitikus jellegű következményekkel járhat. A szépségön kívül azonban nem okozhat semmit – nincsenek pontos előrejelzések az ilyen rajz szimbolikáját illetően. Ezért nem kell félnie a tetoválástól..

Mit választanak, ha tetoválást végeznek a Holddal?

  • nap és hold tetoválás
  • farkas és hold tetoválás
  • hold és csillag tetoválás
  • polinéz tetoválás hold
  • macska tetoválás a Holdon
  • hold hold tetoválás

A Hold hatással van az emberekre, elsősorban éjszaka – álmok közben. És mivel az emberi elme e létezési formáját kevéssé tanulmányozták, a világközösség állandóan lelkizik a hold szimbolikáját, isteni értelmet lát benne. A földre gyakorolt ​​negatív következmények az egész éves holdfázisokhoz kapcsolódnak. Ezenkívül vannak “kedvező” napok különféle tevékenységek elvégzésére. Valójában a Hold megvédi az emberek békéjét azáltal, hogy lefedi az éjszakai időt. Ezért nyugodtan alkalmazhat egy félhold alakú tetoválást bármely területre, amely a szépség szimbólumaként szolgál, és szimpátiát vált ki többek között. És állítólag mitikus jelentése rejtélybe fogja vonni a tetoválást és tulajdonosát – az ember megtapasztalja az ismeretlen és titokzatos vonzás varázsát, bár néha saját maga találta ki.

Mit jelentenek a holdtetoválások??

A Hold minden kultúrában megszemélyesíti a földi ember számára hozzáférhetetlen természetfeletti erőket. A muszlimok például úgy vélik, hogy a félhold a haladás szimbóluma. Ő magasztos; elválaszthatatlanul kapcsolódik magához a valláshoz (a muszlim országokban a félhold a csillaggal együtt állami zászlókon is ábrázolt). A “Hold” tetoválásnak különleges jelentése van – ez a fő tulajdonság, mind az életben, mind a másik világba való átmenet során. Vannak országok, amelyekben a hold tulajdonságait női szimbólumokhoz kötik (Artemiszt a görög és római nép kultúrájában a hold istennőjeként ábrázolták – templomok építésével dicsőítették meg). Szent Máját a Hold istennőjének is nevezték, a terhes nők és a hívek védőszentjének tartották..

A hold tetoválás jelentése 1 A hold tetoválás jelentése 3 A hold tetoválás jelentése 5

A holdhónapban a kínai népek egy asszony arcát látták a földönkívüli civilizációk hideg energiájával. Meggyőződésük szerint a Hold nagyban befolyásolta az egész földi természetet, a világ mindenféle rendellenes folyamatának fő forrása volt. Ami viszont hatással volt az emberiség fejlődésére. Ezenkívül azt hitték, hogy a Hold erősebb, mint a Naprendszer, mivel a holdfogyatkozás még a napot is eltakarja. A holdat felülről “büntetésnek” tekintették, egyfajta büntetésnek az embernek a vétkekért. Ezek a mítoszok ma is élnek. Sok holdnaptár létezik, horoszkópokat állítanak össze. A nagy húsvét napját a hold helye határozza meg, és az újholdra esik – elvégre teliholdkor nagyon sok gonosz szellem van a földön, amelyek “kúsznak és paráznaságba kezdenek”..

A hold tetoválás jelentése - példák a fotónA hold tetoválás jelentése – példák a fotónA hold tetoválás jelentése 6A hold tetoválás jelentése 6A hold tetoválás jelentése 5A hold tetoválás jelentése 5A hold tetoválás jelentése 4A hold tetoválás jelentése 4A hold tetoválás jelentése 3A hold tetoválás jelentése 3A hold tetoválás jelentése 2A hold tetoválás jelentése 2A hold tetoválás jelentése 1A hold tetoválás jelentése 1

Most térjünk vissza a tetoválásokhoz. A felhőkben ragyogó hold a babonák szerint a túlvilági erők közvetlen hatása az emberre (mint az alvajárók). A hatás akkor is előfordul, ha a vadak vadászatát a Hold – a farkasok, a baglyok, a párducok, a denevérek és még a macskák – hátterében ábrázolják (ez utóbbiak állítólag a boszorkány fő tulajdonságai). Ezenkívül a macska szeme éjszaka ragyog – ilyenek a hold tükröződései. De az asztrológiában a hold tetoválása az anyai szeretet, a legmelegebb és legkönnyebb. Tehát a választás a tiéd.

Nézheted:

Vázlatok a tetoválóholdhoz

FOTÓ TETOVÁLÁS HÓNAL