Fénykép tetoválásról

A Harpy tetoválás jelentése

Ebben az anyagban veled vagyunk, megpróbáljuk részletesen megvizsgálni Harpy tetoválás jelentése, rajzok története, jelentése és népszerű változatai, értelmezésük. Azok számára, akik mielőtt tetoválószalonba mennének, elgondolkoznak egy ötleten, és kiválasztanak egy rajzot a tetováláshoz, kiegészítésként javasoljuk a katalógus következő oldalait:

  • Harpy tetoválás fotója
  • Harpy Tattoo Sketches

A Harpy tetoválás jelentése - példák a kész tetoválásokra a fotón

A Harpy tetoválás jelentése – példák a kész tetoválásokra a fotón

Érdekes tények a Harpy tetoválás jelentéséről

A vágy, hogy testét tetoválással díszítse, már régen felmerült az emberekben. Az ókori rómaiak, egyiptomiak, indiánok Amerika különböző törzseiből tetoválás formájában jeleket ábrázoltak a testen. De a korábbi emberek e jelek segítségével hangsúlyozták, hogy tartoznak a megszálláshoz (vadász, harcos, sámán), vagy különféle amuletteket alkalmaztak a testre, és hittek erejükben.

Most a tetoválás jelentése kibővült. A tetoválás szemantikai terhelése mellett gyakran testdíszítés is, gyönyörű művészi megoldás, a test különböző részeinek kialakítása. A tetoválás kiválasztásakor óvatosnak kell lennie, mindenképpen vegye figyelembe tetoválás jelentése, hiszen kétségtelen, hogy bármilyen, még a legkisebb és legártalmatlanabb jel is a testeden képes megváltoztatni a sorsodat, különösen, ha hiszel benne. Fontolgat Harpy tetoválás jelentése.

Kik a hárpiák

Mint tudják, az emberiség erős fele gyakran hajlamos azt gondolni, hogy a világ minden gonoszságának nő arca van. Ennek egyik bizonyítéka a hárpiák. Ezek ősi mitológiai lények, női megjelenésűek (fej, arc, meztelen mellkas), hatalmas szárnyakkal-karokkal és erős keselyű lábakkal. Végtagjaikat hosszú, éles, ívelt karmok koronázzák. Ősi idők óta a félig madarak-félig nők hárpiái az emberi bűn (a kapzsiság, a falánkság) megszemélyesítői. Örvényekhez, viharokhoz és hirtelen halálhoz kapcsolódnak – a romboló elemek nőies lényege. Hárpiák – csecsemők és emberi lelkek elrablói, démoni lények, amelyek minden élőlényt megrémítenek.

Példák a fényképekre:

fénykép egy Harpy tetoválásról (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 031fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 030fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 029fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 028fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 027fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 026Harpy tetoválás fotója (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási tervre - 025Harpy tetoválás fotója (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 024fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 023fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 022fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 021fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 020fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 019fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 018fénykép egy Harpy tetoválásról (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 017fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 016fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 015fénykép a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási tervre - 014fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási tervre - 013fénykép egy Harpy tetoválásról (érték) - példa egy érdekes tetoválásrajzra - 012fénykép egy Harpy tetoválásról (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 011fénykép egy Harpy tetoválásról (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási tervre - 010fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 009fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 008fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 007fotó a Harpy tetoválásról (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 006

Az ókori görög mitológiában a hárpiák három nővér (Aella, Okipeta, Kelaina), a tengeri óriás lánya, az isteni Favmant, valamint a tenger és a folyó kiterjedésének meghódítója, az óceáni nimfa Electra. A hárpia nővérek különböző elemeket személyesítettek meg – Aella (Aelo – “örvény”), Okipeta (Otsipeto – “gyors”), Kelaina – (Celeno – “komor”). Váratlanul megtámadták áldozataikat, és hirtelen eltűntek, mint egy forgószél. E hirtelenség miatt a hárpiákat a hirtelen halál virtuózainak tekintik. A mitikus félszűzek, félig madarak arca mindig sápadt a kínzó éhségtől, amit mindig tapasztalnak, ezért telhetetlenségük és falánkságuk megkülönbözteti őket. Maga a “hárpia” szó jelentése “megragadni”, “elrabolni”.

A hárpiák leghíresebb története az argonauták mítosza, akik elűzték a hárpiákat, és megmentették Phineus királyt az örök kínoktól, akiket az istenek elvakítottak a megbízható előrejelzések miatt. Undorító lények, gyorsabbak a szélnél, berepültek a király étkezésébe, elvitték és megették annak nagy részét, és ami megmaradt, bűzzel mérgezték.

A Harpy tetoválás jelentése

A fentieket figyelembe véve nyilvánvaló, hogy hárpia tetoválás a következő jelentéseket és értelmezéseket tartalmazhatja:

• A kapzsiság, a kapzsiság megszemélyesítése. Ebben az esetben a hárfát egy arany (pénz) zsákon ülve ábrázolják

• A hirtelen halál fekete angyala

• Emberi lelkek tolvaja

• Tisztátalanság, bűz terjedése

• Falánk, vágy, hogy másoktól ételt vegyenek (egy darab kenyér)

Nézd meg a videót:

A hárpia az alacsony emberi bűnök és bűnök valódi szimbóluma.

Készítette: Annalunina 1963 (Anna Lunina Stanislavovna)