Fénykép tetoválásról

A háromszög tetoválás jelentése

A cikkben a polcokon rendezjük háromszög tetoválás jelentése, a tetoválás rajzának jelentése és története. Próbáljunk meg minden információt megadni, amire szüksége van egy menő háromszög tetováláshoz. Ezenkívül összegyűjtöttük a kész tetoválások fényképeit és a hozzájuk tartozó képeket tematikus részekben, amelyek segítenek Önnek:

  • Fotók a kész háromszög tetoválásokról
  • Vázlatok és képek a háromszög tetováláshoz

A háromszög tetoválás jelentése - példák és fotók

A háromszög tetoválás jelentése – példák és fotók

Mi a háromszög tetoválás jelentése, története és jelentése

A háromszög az egyik leggyakoribb, legrégebbi és legrejtélyesebb szimbólum. Ősidők óta az emberek használják a háromszöget dísztárgyakban, amulettekben, díszekben és varázslatos tervekben. Az ókori paleolitikumból származó ember sziklafaragásai vagy a régészek által talált perui Ica -kövek megerősítik ennek az alaknak misztikus jelentőségét őseink számára. De még most is, napjainkban, a háromszög nem veszítette el mágikus jelentését, és nagyon népszerű a tetoválás művészetében..

Internetes bolt http://3umph.com.ua/kozmetika amely a legjobb áron kerül bemutatásra, kész speciális bőr- és tetoválóápolási termékeket kínálni. A weboldalon megismerkedhet az ajánlatokkal.

Különböző időpontokban, különböző népek, különböző vallások szerint a háromszög képének jelentését a maguk módján értelmezték. Ez a jel mély vallási és filozófiai jelentést tartalmaz..

A változatok, formák és jelentések sokfélesége közül megpróbáljuk kiemelni a tetováláshoz használt leggyakoribb és legnépszerűbbeket..

A háromszög tetoválás jelentése 4 mit jelent a háromszög tetoválás 12 A háromszög tetoválás jelentése 2

A keresztény kultúrában egyenlő oldalú háromszöget jelöltek Szentháromságnak – Atya, Fiú és Szentlélek, a zsidó kultúrában a tökéletességet jelenti. A szabadkőművességben a háromszög képe a kozmikus elv hármaságának sziklarajza, élei pedig a Fénynek, a Sötétségnek és az Időnek felelnek meg. Az egyiptomi kultúrában a magasabb elme hármas szellemi akaratát szimbolizálja, a bölcsesség jele.

Mit jelent a háromszög tetoválás??

A görög mitológiában, amelyet az ókori egyiptomi bölcsesség és tudás istenének, Thothnak (Hermésznek) szenteltek, az egyenlő szárú háromszög felfelé mutat, a férfi, isteni elvet, a tüzet (emelkedő lángot), a felemelkedést, a spiritualitást szimbolizálta. A háromszög megfordított alakja felfelé nézve női elvet, nyitott csészét, bölcsességet, termékenységet, vizet jelent.

Az egyenlő szárú háromszög, amelynek belsejében szem van, “Isten szemét” vagy “mindent látó szemet”, “gondviselési szemet” jelent, éltető isteni fényt, kreativitást, szent tetrogramot vagy Isten nevét. Oldalai harmóniát fejeznek ki a gondolat, a beszéd, a cselekvés vagy a szabadság, az egyenlőség, a testvériség között. A három csúcs jelentése: múlt, jelen, jövő és az egész háromszög: örökkévalóság. Három szög jelzi: erő, bölcsesség, szépség.

A kör, amelynek belsejében háromszög van, azt jelenti: hármas, isteni, amelyet a magasabb elme örökkévalósága vagy végtelensége vesz körül.

Háromszög tetoválás – népszerű lehetőségekszem háromszög tetoválás

háromszög kör tetoválás

háromszög tetoválás a karon

tetoválj három háromszöget

háromszög tetoválás a csuklón

szarvas háromszög tetoválás

fa háromszög tetoválás

háromszög nyak tetoválás

rózsa háromszög tetoválás

Indiában két egymással szemben elhelyezett háromszög szimbóluma, amelyek egymásra vannak helyezve, azt jelenti: – a kreatív és generáló elvek egyesülése, az isteni és a földi harmónia jele. Európában ezt a jelet, hatszögletű csillag formájában, “Dávid csillagának” vagy “Salamon pecsétjének” nevezték, a férfias és női elvek egyesülésének szimbóluma volt. Megszemélyesítette a szellemi és az anyagi harmóniát, az isteni és a földi egyesülését. Az emberek azt hitték, hogy véd a gonosz erőktől, és pozitív energiát hordoz. A metsző háromszögeket a kőművesek is használták szimbolikájukban..

A háromszög tetoválás jelentése 3A háromszög tetoválás jelentése 3A háromszög tetoválás jelentése 2A háromszög tetoválás jelentése 2A háromszög tetoválás jelentése 1A háromszög tetoválás jelentése 1A háromszög tetoválás jelentése - példák és fotókA háromszög tetoválás jelentése – példák és fotókmit jelent a háromszög tetoválás 12mit jelent a háromszög tetoválás 12A háromszög tetoválás jelentése 5A háromszög tetoválás jelentése 5A háromszög tetoválás jelentése 4A háromszög tetoválás jelentése 4

A modern tetoválóművészetben a háromszög képét nemcsak dekorációként használják, hanem egyéni szemantikai tartalmat hordozó jelként is. Általánosan elfogadott, hogy a tetoválás helye (különösen a háromszög képe különböző változatokban) nagy jelentőséggel bír, és kulcsként szolgálhat az ember energiamérlegéhez..

Nézheted:

Vázlatok a tetováló háromszöghez

FOTÓTEToválás háromszöggel