Fénykép tetoválásról

A békés tetoválás jelentése

Itt mindent megtudhat a legérdekesebbről békés tetoválás jelentése (béke jel – nincs háború), nézze meg a kész tetoválásminták fotó példáit, tanuljon érdekes tényeket a funkciókról, lehetőségekről, jelentésről, történelemről és értelmezésről. További példák itt:

  • Fénykép egy csendes -óceáni tetoválásról (békejel – nincs háború)
  • Csendes -óceáni tetoválás vázlatai (békejel – nincs háború)

Tattoo pacific - béke jele - fotó példák a tetoválás rajzára - nincs háború

Tattoo pacific – béke jele – fotó példák a tetoválás rajzára – nincs háború

Minden a rajz jellemzőiről és a csendes -óceáni tetoválás jelentéséről (békejel – nincs háború)

Ma a békés tetoválás szinte a legnépszerűbb tetoválás a világon. A tetováló szalonokban szerte a világon sok vázlatot találhat erről az egyszerű jelről, de Oroszországban ez a tetoválás valamilyen oknál fogva nem túl népszerű. Valószínűleg az ügy az orosz mentalitás és ennek a szimbólumnak az ütközésében van.

A csendes -óceáni jelentés.

A jelvényt J. Holton brit művész találta ki és festette meg 1958-ban, mint a nukleáris leszerelés mozgalmának szimbólumát, majd később nemzetközi háborúellenes emblémává vált. Még később kezdte szimbolizálni az akkor kialakulóban lévő hippi mozgalmat, akik minden erőszak ellen voltak, és azt akarták, hogy minden ember békében éljen és megveti a háborút. A Csendes -óceánon olyan ember látszik, akinek a kétségbeesés oldalára kinyújtott karja van, vagy egy megfordult galamb lába, ahogy az egyik lehetséges jelentés több út egyesítése, ami az emberek egységére utal. . Érdekes módon a szimbólum nem szerzői jogvédelem alatt áll, így bármely szervezet használhatja saját céljaira..

fotó a tetoválás pacifizmusáról - a béke jele 2018.11.14. №001 - Tetováláspacifizmus - fotó a tetoválás pacifizmusáról - a béke jele 2018.11.14. №004 - Tetováláspacifizmus - fotó a tetováló pacifizmusról - a béke jele 2018.11.14. №006 - Tetováláspacifizmus -

Tetoválásötletek.

A csendes-óceáni tetoválás úgy nézhet ki, mint egy rendes jel, vagy világos, sokszínű, vagy akár más mintákkal kombinálva. A jel komponensei egyáltalán nem lehetnek vonalak. Gyűjthető galambállományból (amely nagyon szimbolikusnak tűnik), olajbogyóágakból, személyi megjelenésű, vagy galambláb, és nem csak vonalak, virágokból állnak. Kombinálható yin-yang szimbólummal, galamb vagy fecske képével, fényes hangulatjelekkel, különböző árnyalatú virágokkal szórva, vagy a szokásos kör helyett szív alakú. Lehet, hogy úgy néz ki, mint a nap sugarakkal, vagy általában, de ugyanazokkal a virágokkal vagy faágakkal összefonódva üres, de akkor a szín árnyalatot kölcsönöz a bőrnek, szárnyai vannak vagy valami hasonló. Lehet 3D nézet, akkor még több lehetőség van a tetoválásra.

Fotó példák a csendes -óceáni tetoválás rajzára:

Főbb alkalmazási helyek:

  • Csukló.

Egy kis tetoválás alkalmas a csuklóra, leggyakrabban csak maga a szimbólum, kiegészítések nélkül, de ha igen, akkor teljesen jelentéktelenek, és elsősorban a jel alakjához kapcsolódnak.

  • Alkar.

Itt választhat egy nagyobb tetoválást, és más képekkel kombinálhatja. Például madarakkal vagy virágokkal. A “Béke”, vagy “Szeress, ne háborúzz” feliratot is elhelyezheted a jel alatt, amely a hippi mozgalomra fog utalni.

  • Váll.

Itt is sokféle lehetőség van, kísérletezhet a méretekkel, megjelenéssel, kombinációkkal, feliratokkal stb..

  • Mell.

fotó a tetoválás pacifizmusáról - a béke jele 2018.11.14. №016 - Tetováláspacifizmus - fotó a tetoválás pacifizmusáról - a béke jele 2018.11.14. №017 - Tetováláspacifizmus - fotó a tetoválás pacifizmusáról - a béke jele 2018.11.14. №027 - Tetováláspacifizmus -

Még több hely van egy békés tetováláshoz, több lehetséges kombináció más képekkel, feliratokkal, képbeállításokkal. A szalonokban sok vázlatot találhat minden ízléshez és színhez..

  • Vissza.

Ugyanaz, mint a mellkasnál. A tetoválás lehet az egész háton, vagy a lapockán, vagy eltolható oldalra vagy a hát alsó részére.

  • Nyak.

A kép kicsi. Normál vagy világos, fekete -fehér vagy színes, kombinált vagy egyedülálló.

  • Lábak.

Kaviár, comb. Sok lehetőség van egy ilyen tetoválásra is..

A csendes -óceáni tetoválás csodálatos dekoráció lesz a tested számára, mivel sokféle mintát és színt kombinálhat. És maga a fekete -fehér szimbólum, még ha kicsi is, megfelelőnek és szépnek tűnik. És ha figyelembe vesszük a tetoválásba fektetett jelentést, akkor nyugodtan tulajdoníthatjuk számos hasznos tetoválásnak, amelyek kifejezik viselőjük egyértelmű helyzetét. Ha ellenzi az erőszakot, az ellenségeskedést, vagy egyszerűen csak a hippi kultúra ihlette, akkor tartsa magát annak, akkor a békés tetoválás mindenképpen az Ön számára..

Nézd meg a videót:

Készítette: vito_vinci (Vladimir Alekseevich)