Fénykép tetoválásról

A BDSM tetoválás jelentése

Itt megtudhatja A BDSM tetoválás jelentése, ikonikus rajzok tetováláson, jelentésük és történelmük. Azok számára, akik maguknak keresik a lehetőséget, azt tanácsoljuk, hogy a cikk elolvasása után forduljon katalógusunkhoz:

  • Fotó a BDSM tetoválásról
  • BDSM tetoválás vázlatok

A BDSM tetoválás jelentése - példák a kész tetoválások érdekes lehetőségeire a fotón - rajzok

A BDSM tetoválás jelentése – példák a kész tetoválások érdekes lehetőségeire a fotón – rajzok

Érdekes tények a BDSM tetoválás jelentéséről

A hétköznapi életben milyen módon jelezheti, hogy egy személy benne van a Témában? Ezenkívül a jelet csak a beavatottak bizonyos köre értheti. Ez egyszerű! Erre vannak különlegesek tetoválás bdsm, jelentése amit csak azok fognak megérteni, akik tudják. Vannak különféle dolgok és kiegészítők is, amelyek viselése alapján tudhatja, ki viseli őket, de itt a tetoválásról fogunk beszélni..

A Téma hívei számára a testen lévő összes rajz feltételes kategóriákba sorolható. A különbség a teljesítményükben és a jelentésükben rejlik. Általában az ilyen tetoválások azt jelzik, hogy:

  • egy személy a BDSM aktív résztvevője;
  • az egyik vagy másik oldalt / pozíciót részesíti előnyben;
  • szerepet játszik a játékokban.

Vegye figyelembe a konkrét tetoválásokat és az általuk kibocsátott jeleket.

Bdsm kacsa

Különös megközelítés a BDSM -hez való tartozásról és részvételről szóló értesítéshez. Különös humorérzék jelenlétéről beszél a tetoválás tulajdonosában. A kacsa rajza maszkban egyértelműen az ember hobbijáról beszél. Ez a “jelzőfény” még fényesebb, mint a BDSM trefoil.

Példák a fényképekre:

fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 027fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 026fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 025fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 024fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 023fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 022fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 021fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 020019. fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték)fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 018fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 017fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 016fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 015014. fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték)fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 013fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 012fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 011fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 010fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 009fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 008fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 007fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 006fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 005fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 004fotó tetoválásról BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 003fotó tetoválás BDSM (tetoválás BDSM) (érték) - példa rajz - 002

Ahhoz, hogy egy kacsa képét a testen magas szakembereknek kell elvégezniük. A legtöbb esetben a tetoválás élénk színeket és sok apró részletet tartalmaz..

Rabszolga szív

Számos lehetőség van a végrehajtásra és a testen való elhelyezésre. Jelentését a tetoválás neve is jelzi. Általános szabály, hogy el van rejtve vagy miniatűr méretben készül. Másokat a rabszolga szíve nem lát, de csak annak a személynek a tekintete érheti el, akiben bizalom és megértés van.

Kulcslyuk

Ez egy vizuális üzenet a teljes ragaszkodásról és egy adott személyhez való tartozásról. A kút azt mondja, hogy a tetoválás tulajdonosának szíve zárva van, és nem enged másnak. A tetoválást gyakran a szárnyak keretébe töltik, és a mellkasra helyezik, a szív területére. Ennek a testrésznek a vonalai harmonikusan kiegészíthetik a teljes kompozíciót..

Slave vonalkód

Ennek a rajznak az első szerzője és inspirálója S.M. Stirling uralkodási trilógiájában. Ez egy fűszeres módja annak, hogy egy témában pozíciót mutasson be. Az egyezmény szerint minden terméknek és dolognak saját vonalkódja van, és a tetoválás megmutatja a témában szereplő “rabszolgák” egyéniségét.

Durván szólva ez a beosztott konvencionális neve – a bizonyítványa, az irányítás módja a modern világban. Ez a tetoválás nagyon gyakori és sokan szeretik..

Érdekes, sőt talán fontos tudni tetoválás bdsm jelentése az alábbiakban leírt. Kevés hétköznapi ember tudja, miről lesz szó az alábbiakban..

Lóhere

Nos, erre a szimbólumra különös figyelmet kell fordítani. Olyan, mint egy korona, “ül a trónon” minden más szimbólum felett. Ez a BDSM hivatalos emblémája, amelynek mély, sokrétű jelentése van..

A hétköznapi emberek számára ez nem jelent semmit, de azok számára, akik a Témában vannak, ez egy bérlet, egy szabvány és egy információs jel. Itt három szabály van: önkéntesség, biztonság, racionalitás. A szimbólum jelzi a résztvevők feltételes felosztását szerepekre: felső, alsó és univerzális (kapcsolók).

Ezenkívül a sampon kombinálja a B oldalakat&D és D&C és C&M. Nem véletlenül hasonlít a Yin-Yang jelre, és jelentése hasonló. Ez a három oldal kölcsönhatása és összeadása. A trefoil színe / kialakítása szintén szimbolikus. A fémes szín, mint a bilincsek ragyogása, alávetettséget és uralmat mutat, a szín – a kifinomult szexuális játékokban használt latex (piros) és bőr (fekete) tárgyak színezését közvetíti.

Nézd meg a videót:

Végül a következőt kell elmondani. A BDSM tetoválások kifejezetten különböznek a többi testdíszítéstől, ezért legyen óvatos az ékszerek kiválasztásakor! Azok számára, akik a témában érdeklődni szeretnének egy különleges tetoválássorozat létezéséről – mutassák meg a tematikus embereknek, hogy ki vagy!

Készítette: spartakc (Spartak)