Fénykép tetoválásról

A baltatetoválás jelentése

A cikkben beszéljünk róla balta tetoválás jelentése, ennek a rajznak a története és jelentése a tetoválás művészetében. Azok számára, akik egy baltával készült egyedi tetoválás ötletén dolgoznak, kiegészítésként javasoljuk katalógusunk következő szakaszainak megtekintését a cikk elolvasása után:

  • Fotó a balta tetoválásról
  • Vázlatok a baltatetoválásról

Axe tetoválás jelentése - fotók a kész tetoválásokról

Axe tetoválás jelentése – fotók a kész tetoválásokról

Érdekes tények a baltatetoválás jelentéséről

Baltás tetoválás – csak egy rettenthetetlen harcosnak és fáradhatatlan munkásnak.

A fejsze a zúzóerő jele, építő és romboló is. A különböző vallási hagyományokban, mitológiákban különleges helyet kap. A fejsze alakja szimmetrikus kettős pengével gyakori kísérője a fontos szertartásoknak különböző kultúrákban. A mitikus istenek, Agni, Ramman, Perun, Tishchub képmását baltával látták el. Nagy erőt és korlátlan hatalmat adott nekik..

A fejsze mindenkor fegyver, és jelen van a különböző nemzetek harcosainak páncéljában. Nemcsak a vad vadállattól és a gonosz ellenségtől tud megvédeni, hanem segít a fa kivágásában is, hogy felgyújtson egy melegedő tüzet. Az emberiség történelme során az ember élete elképzelhetetlen volt bárd nélkül. Egy eszköz az otthonépítéshez, a család táplálásához és az otthon melegítéséhez.

Axe tetoválás jelentése erő, teljesítmény, megbízhatóság. Kiválóan alkalmas erős férfiaknak, akik bátor, rettenthetetlen harcosként, gondoskodó és megbízható partnerként szeretnék sikeresen megvalósítani férfiasságukat. Egy ilyen tetoválás nagyobb férfiasságot és önbizalmat ad nekik, segít megerősíteni erejüket mentális szinten..

Fotó példák:

baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválórajzra - 035baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 034baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 033baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 032baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 031baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválórajzra - 030baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 029baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 028baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 027baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 026baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 025baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválórajzra - 024baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 023baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 022fejsze tetoválás fotó (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 021baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 020baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 019baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 018baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 017baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 016baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 015baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 014baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 013baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 012baltatetoválás fotó (jelentése) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 011baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 010baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 009baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 008fejsze tetoválás fotó (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 007fejsze tetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 006baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 005baltatetoválás fotó (érték) - egy példa egy érdekes tetoválási rajzra - 004baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 003fejsze tetoválás fotó (jelentése) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 002baltatetoválás fotó (érték) - példa egy érdekes tetoválási rajzra - 001

Tekintettel arra, hogy a keresztény szimbolikában a fejsze a mártíromság egyik tulajdonsága, nem ajánlott fáklyával kombinálni. A jelek ilyen kombinációja a testen tragikus eseményeket válthat ki az életben. Mivel a keresztény hagyományban a vértanúságot szimbolizálta.

A szabadkőművesség szellemi hagyományaiban a kétoldalas harci fejszét úgy tervezték, hogy megtisztítsa azt az árulóktól és ellenségektől, levágva a hitetleneket. Ebben az értelemben a baltatetoválás különleges védelmet biztosít a tulajdonosnak..

A két tengely képének tetoválása a harcos félelmet és bátorságát jelzi. Jobb a jobb vállra tömni. A kéz felső részét választják, mivel a kéz erőssége a fejszét erős fegyverré változtatja, és a harcos legyőzhetetlenné és erőteljessé teszi a kézharcot.

A félszeg alakú kettős pengével ellátott fejszetípus a minószi civilizáció, az egyik legősibb kultúra varázslatos jele. Ennek a jelnek az isteni erőket kellett pártfogásra hívnia..

A fejsze képével ellátott tetoválásoknál fontos, hogy alaposan mérlegelje a kompozícióra vonatkozó ajánlásokat:

– tartsa meg a pengéket. Két tengelynek kell lennie, vagy egy dupla pengével;

– nem kombinálhatja a fejszét a tűzképpel;

– jobb a jobb vállára helyezve.

Ezen ajánlások betartása mellett a baltatetoválás, mint a legerősebb férfi szimbólum, a tulajdonos javára válik, így rettenthetetlen harcos és fáradhatatlan alkotó lesz az anyagi világban. Azok, akik megértik a tetoválás szimbolikáját, értékelni fogják az ilyen képű erős férfi testet..

Nézd meg a videót:

Ha igazi szerzõ és védõ akarsz lenni a fajtádnak, akkor ez a tetoválás az Ön számára. A fejsze képe soha nem lesz hiba, és mindig különleges védelmet nyújt a hitetlenek és árulók ellen, enyhíti a félelmeket és erősíti az erőt. Ami nagyon fontos a modern szenvedélyek világában.

Készítette: svetremiga (Svetlana Petrovna Remyga)