Bånd tatovering

Trafiklys tatoveringer på International Traffic Light Day den 5. august

Fra materialet lærer du om den internationale trafiklysdag – 5. august, stift bekendtskab med feriens funktioner og historie, du kan se tematiske tegninger af tatoveringer med et lyskryds, som kan bruges til at markere denne dag i historien.

Trafiklys tatoveringer på International Traffic Light Day - 5. august - information og fotos af tatoveringen

International lyskrydsdag – 5. august: interessante fakta og fotos af lyskrydsets tatovering

I den moderne verden er der et stort antal gadgets, der gør vores liv lettere og mere sikkert. Vi tænker praktisk talt ikke på sådanne opfindelser og deres historie, vi tænker sjældent selv over værdi..

Det er til sådanne opfindelser, at et lyskryds hører til, som ikke kun tillader transport og fodgængere at bevæge sig sikkert, men også frigør en person fra døgnåben arbejdskraft, som i mangel af lyskryds skal regulere trafikken.

Lyskryds er cirka halvandet hundrede år gammelt, men det mister ikke sin betydning, selvom det har undergået en masse ændringer i dets eksistenshistorie..

For at angive vigtigheden af ​​opfindelsen af ​​lyskryds blev der fastlagt en helligdag, International Day of the Traffic Light, som fejres årligt den 5. august.

Foto af en tatovering svetovor 05.08.2020 №004 -trafiklys tatovering- Foto tatovering svetovor 08/05/2020 №003 -trafiklys tatovering- Foto af en tatovering svetovor 05.08.2020 №001 -trafiklys tatovering-

Interessante fakta fra trafiklysets historie

De første sider i lyskrydsets historie er temmelig triste. Det første lyskryds blev opfundet af en medarbejder ved jernbanen, John Peak Knight, enheden blev installeret i 1868 i London, nær parlamentsbygningen.

I løbet af dagen arbejdede det første lyskryds efter princippet om en semafor, og om natten skinnede det med gaslygter – det blev styret mekanisk.

Verdens første lyskryds fungerede i mindre end en måned – det eksploderede og skadede en politimand, der var i nærheden. Herefter blev der endda indført et forbud mod lyskryds..

En mere “opgraderet” version af lyskrysset dukkede op i 1910 takket være opfinderen Ernst Sirrin, der patenterede sin opfindelse.

Allerede den 5. august 1914 blev det første elektriske lyskryds installeret i Cleveland, USA, som havde to farver (rød og grøn), udsendte et lydsignal og blev fjernstyret af en person.

Det første, allerede trefarvede lyskryds kom til Sovjetunionen kun 10 år senere, og enheder til regulering af fodgængernes bevægelse dukkede først op i 1960..

Trafiklys blev kontrolleret af trafikpolitifolk, automatiserede systemer dukkede op senere, efter at der blev truffet beslutning om muligheden for at indføre en dyr løsning.

Foto tatovering svetovor 05.08.2020 №045 -trafiklys tatovering- Foto af tatovering svetovor 05.08.2020 №041 -trafiklys tatovering- Foto tatovering svetovor 08/05/2020 №040 -trafiklys tatovering-

Moderne trafiklys:

  • Automotive;
  • Markør;
  • Jernbane;
  • Vendbar;
  • Til fodgængere;
  • Til sporvogne;
  • Til sport (bruges under løb på banerne);

Monumenter blev endda rejst til lyskryds – i London og Novosibirsk.

Vi, som et websted om en tatovering, deltager i fejringen og hylder lyskryds, som uden unødig patos gør vores verden mere sikker og bedre..

Nedenfor foreslår vi, at du ser på billedet af tatoveringstegninger, hvor der er et lyskryds, som vil hjælpe dig med at markere denne dag i historien og måske blive grundlaget for at lave din egen, unikke tatovering.

Foto af en tatovering med et lyskryds fra 08/05/2020 (54 billeder)

Se videoen: