Bånd tatovering

Tatoveringer til epilepsidag (lilla dag) – 26. marts

Fra materialet lærer du om de tatoveringer, som mennesker med epilepsi tager på, lærer om tegningerne, ser fotoeksempler på færdige tatoveringer, lærer om epilepsipatientens dag (lilla dag) – 26. marts.

Tatoveringer til dagen for patienter med epilepsi (lilla dag) - 26. marts - information og fotos af tatoveringstegninger

Tatoveringer til dagen for patienter med epilepsi (lilla dag) – 26. marts – information og fotos af tatoveringstegninger

Tatoveringer til epilepsidag (lilla dag) – 26. marts – fakta og fotos

Epilepsi er en velkendt, neurologisk sygdom, der tidligere blev kaldt “dårlig sygdom”, “Kristi straf” osv..

I dag diskrimineres mennesker med epilepsi ofte, hvilket tvang Verdenssundhedsorganisationen (WHO) til at indføre epilepsidag – 26. marts hvert år..

Billeder af tatoveringer til epilepsipatienter 25/03/2020 №074 -epilepsi tatovering-

Historie

Det menes, at ferien (hvis denne dato kan kaldes det) skylder sin eksistens til en 9-årig pige fra Canada, der led af epilepsi og forsøgte at henlede opmærksomheden på problemet. Hvis initiativ blev hentet af studerende og efterfølgende identificeret af WHO.

Det menes, at omkring 50 millioner mennesker verden over har epilepsi..

Ferien kaldes også “Purple Day” eller “Lavender”, symbolet på denne dag er et lilla bånd, og det er ikke tilfældigt.

Det er bevist, at lilla har en positiv og beroligende effekt på det humane nervesystems tilstand, hvilket har en positiv effekt på patienter med epilepsi. Det er af denne grund, at det på epilepsipatienternes dag er sædvanligt ikke kun at klemme et lilla bånd til tøj, men også at klæde sig i sådanne toner..

Billeder af tatoveringer til epilepsipatienter 25/03/2020 №071 -epilepsi tatovering-

Behandling

Effektiv behandling af epilepsi er vist relativt nylig, men det menes, at langtidsbehandling – cirka 5 år, kan føre til permanent remission eller reducere de negative virkninger af sygdommen med 95%.

I nogle lande er det obligatorisk for børn med epilepsi at bære et EPILEPSY -armbånd.

Og vi vil fortælle dig om dem, der gik længere, og allerede i voksenalderen betegner deres sygdom ved hjælp af en tematisk tatovering, som fortæller andre, at dens ejer har epilepsi.

Nedenfor foreslår vi, at du ser på tatoveringer af mennesker, der har epilepsi, på de tatoveringer, der åbent erklærer, at ejeren har en sygdom.

Billeder af tatoveringer til epilepsipatienter 25/03/2020 №122 -epilepsi tatovering-

Vi ville være taknemmelige for din kommentar med din mening om sådanne tatoveringer..

Fotoeksempler på tatoveringstegninger, der taler om epilepsi fra 03/25/2020 (142 Foto)