Bånd tatovering

Tatovering af solbriller på opfindelsesdagen for solbriller – 1. juli

Fra materialet lærer du om fejringen af ​​dagen for opfindelsen af ​​solbriller – 1. juli kan du se fotos af tatoveringstegninger med solbriller fra solen, som er egnede til at markere denne dag i historien.

Tatovering med solbriller på dagen for solbrillens opfindelse - 1. juli - information og fotos af tatoveringsdesign

Tatovering med briller fra solen på dagen for opfindelsen af ​​solbriller – 1. juli: fakta og fotos af tatoveringstegninger med briller

Det er svært for en moderne person at forestille sig, hvordan man undgår solbriller på en lys solskinsdag, og for nylig var dette tilbehør kun tilgængeligt for udvalgte medlemmer af samfundet..

I dag beskytter solbriller ikke kun øjet mod skadelig ultraviolet stråling, men også en mulighed for at korrigere dårligt syn eller supplere dit billede..

I de fleste udviklede lande fejres hvert år – den 1. juli, dagen for opfindelsen af ​​solbriller som en hyldest til vigtigheden og anvendeligheden af ​​dette tilbehør.

Tatovering med solbriller 30/06/2020 # 022 -Tatovering af solbriller-

Tatovering med solbriller 30/06/2020 №007 -Tatovering af solbriller- Tatovering med solbriller 30/06/2020 №006 -Tatovering af solbriller- Tatovering med solbriller 30/06/2020 №005 -Tatovering af solbriller-

Historie

Det vides ikke med sikkerhed, hvem og hvornår opfundet solbriller fra solen, men 1. juli, som begyndelsen på virkelig varme og solrige sommerdage, blev valgt for at fejre opfindelsen af ​​solbriller..

De første prøver af et tilbehør, der ligner solbriller, blev fundet på udgravninger fra det gamle Egyptens tid, lavet af smaragder og bronze.

Det var ens i det gamle Rom.

Kun de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker havde råd til sådan et tilbehør på det tidspunkt..

I det gamle Kina blev pressede plader af røget kvarts brugt til at lave glas. Brillerne blev brugt af embedsmænd til at skjule deres øjne og følgelig deres følelser.

Tatovering med solbriller 30/06/2020 # 024 -Tatovering af solbriller-

Tatovering med solbriller 30/06/2020 №001 -Tatovering af solbriller- Tatovering med solbriller 30/06/2020 №002 -Tatovering af solbriller- Tatovering med solbriller 30/06/2020 # 092 -Tatovering af solbriller-

James Askew – ikke almindeligt kendt, men det var denne forsker, der mørkede glaslinser i blå i midten af ​​1700 -tallet og skabte briller, der beskytter øjnene mod solen og giver dig mulighed for ikke at skele.

Også kendt er dekretet fra Napoleon Bonaparte, der forlangte at beskytte soldaters øjne på en solskinsdag. Beskyttelsesbriller til militæret blev fremstillet ved at tonere med sod og fikse sprøjtningen med gennemsigtig lak..

Foster Grant er en virksomhed, der har opnået succes med fremstilling af solbriller og i det 20. århundrede begyndte deres brede distribution på markedet..

Meget hurtigt, i 1929, introducerede Polaroid sine polariserede linser, som var særligt populære..

Nå, nu inviterer vi dig til at se på fotoeksemplerne på tatoveringer med et mønster af solbriller, som er en ganske interessant og populær idé til en tatovering..

Fotoeksempler på tatoveringstegninger med solbriller fra 30.06.2020 (98 fotos)

Se videoen: