Bånd tatovering

Sodavand (sodavand) tatovering til fødselsdag med mousserende vand – 24. april

Her kan du finde interessante ting om sodavands fødselsdag – 24. april kan du se fotos af sodavandstatoveringer tegnet til denne dato.

Sodavand (sodavand) tatovering til mousserende vands fødselsdag - 24. april - oplysninger og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Sodavand (sodavand) tatovering til mousserende vands fødselsdag – 24. april – oplysninger og fotoeksempler på tatoveringsdesign

En tatovering med sodavand (sodavand) til mousserende vands fødselsdag – 24. april – alt det mest interessante og et foto af tatoveringen

Unge vælger cola eller Pepsi, dem, der følger figuren – lette, gamle folk – “Buratino” eller “Hertuginde”, beskedne mennesker – mineralvand. Men alle disse mennesker er forenet af en kærlighed til sodavand.

* Tatoveringselskere – vælg sodavandstatovering! =)

Så den 24. april hvert år fejres mousserende vands fødselsdag, hvilket giver os en grund til igen at “sprænge proppen”.

Foto af tatoverings sodavand (sodavand) 23.04.2020 №059 -tatoverings soda-

Historien om fremkomsten af ​​drikken og ferien

Det menes, at vi skylder feriens oprindelse og opfindelsen af ​​kulsyreholdigt vand til Joseph Priestley, der i det fjerne 1767 observerede brygningsprocessen og oprettede en række forsøg for at mætte vand med kuldioxid..

I første omgang var højteknologiske metoder til fremstilling af kulsyreholdige drikkevarer for dyre, og de brugte bagepulver til dette..

Den 24. april 1833 blev der udstedt patent – denne dato betragtes som fødselsdag for mousserende vand..

Vi vil ikke tale om fordelene ved denne eller den slags kulsyreholdige drikkevarer, du finder selv oplysninger om netværket.

Vi, som et websted om en tatovering – vi foreslår, at du ser på fotoeksemplerne på sodavandstatoveringer, der helt sikkert blev lavet af elskere af sodavand.

Fotoeksempler på tatoveringstegning med sodavand fra 04/23/2020 (67 billeder)