Bånd tatovering

Gufs tatoveringer – alt om tatoveringer af Alexei Dolmatov

Den skandaløse russiske rapper Alexey Dolmatov, bedre kendt som Guf, er stor fan af tatoveringer. Hans krop er næsten fuldstændig dækket af tatoveringer, og de er alle fyldte af en grund. Hver bærer en mening, en påmindelse om vigtige begivenheder og ting, der er ham kære. Af alle de mange tatoveringer er der flere især mindeværdige. Guf tatovering.

MOSKVA

På halsen af ​​Alexei kan du se påskriften “Moskva”. Det her Guf tatovering betyder hans kærlighed til hovedstaden, som han er en oprindelig.

alexey dolmatov tatovering

alexey dolmatov tatovering

En båndoptager på højre albue

De færreste ved, at der i begyndelsen af ​​hans kreative karriere var en tatovering af ordet “nej” på hans højre albue, som Guf efterfølgende afbrød på en båndoptager. Alexey Dolmatov foretrækker ikke at tale om denne tatovering, men hans fans ved, at “nej” står for “stoffer spiser dig.”.

Guf tatovering på bagsiden

“Og jeg har 7 skyskrabere i hovedstaden fra skulderblad til skulderblad …” Syv højhuse i Moskva er proppet på kunstnerens ryg.

Filmkarakter Tatoveringer.

På højre skulder er fyldt med yndlingsfigurer fra filmene – Reservoir Dogs, Scarface, den velkendte karakter af Godfather Tony Montana. Guf tatovering adskiller sig ikke kun i deres skønhed, men også i deres tankevækkende valg.

Guf tatovering på armen

På kunstnerens hånd kan du se en tatovering på arabisk. Kyndige mennesker hævder, at tatoveringen er oversat som “hash”, da stoffer var en del af hans liv.

“… og den latterlige ordning med Zamoskvorechye på leveren”

En ganske interessant og unik tatovering, fyldt på højre side. Endnu en gang beviser din kærlighed til Moskva. Måske dette tatoveret Guf ville vise sit opholdssted, eller det sted, hvor han tilbragte sin stormfulde ungdom.

Tatoveringer dedikeret til hans ekskone.

Guf dedikerede flere tatoveringer til sin ekskone Aiza Dolmatova – hendes portræt og påskriften “One love Vagapova” på foden. Isa fyldte til gengæld det samme sted “One love Dolmatov.” Og det er ikke alt Guf tatovering. Foto under.

Guf tatovering Guf tatovering